Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4
Raspunsuri - Pagina 8
buburuza1979 spune:
neata si de la mine burticute 

eu beau o cafeluta slaba cu mult lapte ca vremea asta ma toropeste rau de tot ... si cum noapte nu prea ma odihnesc ...
mcrissa sunt balerina la Teatrul de Opereta din Bucuresti ...si da ... dansez mult sau mai bine zis dansam ca de azi sunt in medical si stau cumintica acasa ![]()
blanca000 mie tocmai de aia nu mi-a facut eco inca ...pt ca a zis dr. ca la 5 sapt mare lucru nu se vede mai ales la cea abdominala... a zis ca eco imi va face dupa 7 saptamani pt ca atunci sigur vom vedea ceva ... si nu are rost acum sa ma stresez cu este sau nu este ...
linisteste-te daca la cea transvaginala ai vazut punctuletul ... inimioara incepe sa bata la sfarsitul celei de a 5-a saptamana dar nu e detectabil decat pe la a 7 sapt la eco... mie asa mi s-a explicat ... 

5+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
buburuza1979 spune:
blanca000 uite am mai gasit ceva ...sper sa te linisteasca ...
"By pregnancy week 6 your baby's heart will be beating between 100 and roughly 140 beats every minute. While this is happening your baby's blood is circulating throughout her body. Your baby can usually see heartbeat using a vaginal ultrasound at six weeks pregnant."
deci nici macar la 6 sapt nu se sesizeaza la eco abdominal asa ca nu ai de ce sa iti faci griji 
citatul este luat de pe pagina asta: http://www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-6.htm
5+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
blanca000 spune:
Mersi mult de tot...dar morcovul tot mi la bagat doctorita asta de familie desi vad si eu destule explicatii.....offfff si vrea sa ma duc si maine la eco sa mai vada ea odata dar nu stiu daca vreau sa ma duc.
Totusi ma trage inima sa ma duc la un control la un alt gineco sa imi zica si el o a doua parerea. Eu am incredere in dr meu gineco dar dupa azi cu dr de familie..cred ca nu strica un control la un alt gineco. Ce ziceti?
5+
Nunta noastra 2004
mcrissa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 Sunt disperata...tocmai am fost la dr de familie care mi-a facut eco abdominala si nu a vazut decat sacul zicea ea..si ca la 5 sapt ar fi trebuit sa se vada inimoara :(..si ea nu a vazut nimic...dar la dr ginecolog la transvaginala sa vazut punctuletul negru si sanii ma dor rau..chiar daca nu am greturi.....:((( 5+Nunta noastra 2004 |
dr asta a ta de familie se pare ca nu are habar de nimic.inimioara este posibil s afie vazuta la eco intravaginal incepand de la 6 saptamani.pe burtica nu se vede nici la 7-8, decat la un ecograf foarte performant.
uite aici un calendar, pe care eu il indragesc foarte mult si in care spune cand ar trebui sa inceapa sa se vada inimioara:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
sau:
http://www.justmommies.com/pregnancy_calendar.php
as concedia toti doctorii astia care habar nu au si mai si sperie pacientii

haideti sa fim putin mai optimiste.nix are dreptate cand spune ca in loc sa ne bucuram de sarcina ne facem probleme.sunt clipe unice.trebuie sa fim numai un zambet

Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
8+Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
ayda_m spune:
Neatza fetelor 
Blanca, stai linistita, nu are cum sa se vada inimioara la 5 sapt si un pic mai ales la echo abdominala...cumata mea a fost la echo transvaginala la 6 sapt fara o zi si nu s-a vazut...a repetat echo dupa 3 zile si s-a vazut inimioara....asa ca stai linistita, nu te agita.Dr ta de fam tb trasa putin de urechi ca te sperie cand nu e cazul. La mine abia s-a vazut inimioara la 6 sapt si 2 zile, cu echo transvaginala.
Va pupic pe toate pe burtici!

7+
blanca000 spune:

parca m-am mai linistit ..nu ma mai duc si maine la dr asta de familie....nu vreau sa ma tot sperie.
Stau cuminte mai bine, azi imi iau rezulatele la analizele facute si o sa merg la dr meu ginecolog cu ele si cu burtik..el o sa imi spuna adevarul sunt convinsa ca bebe e acolo....
Sa dea Domnul sa fim bine cu toate si va multumesc.
5+
Nunta noastra 2004
clauditzadennis spune:
Sunt pe listuta, mersi frumos!
Rog pe cine se ocupa de listuta sa nu-l uite pe Dennis (31 iulie 2002).
Intotdeauna m-am gandit ca la a doua sarcina voi simti altfel, mai estompat putin avand in vedere ca am mai trecut prin asta...de unde, trairi la fel de intense...
toate zmeuricile. Sanatate!
Irralli spune:
Buna fetele,
mcrissamultumesc ca m-ai trecut pe lista ![]()
blanca000 eu zic sa te linistesti ca nu are cum sa se vada la 5 sapt la echo abdominal, la mine s-a vazut inimioara abia la 6 sapt si o zi la echo transvaginal
In rest eu sunt bine, sanii s-au cam marit
, incep sa nu mai ma incapa camasile peste sani
... bucuria sotului ![]()
stari de rau nu prea am, foarte foarte rar ma apuca o greatza dar nu foarte enervanta.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
Si nu va mai stresati!
Anda, burtika fericita
7+
anielas spune:
clauditza-s-a notat..l-am trecut si pe Dennis pe listutza.
Plius-bine ai venit printre noi
.
Ce vreme urata afara...e asa de mohorat...si trage a somnnnnnnnn
..
Inutza (23 oct 2004) si
7+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

micaalsa spune:
Aniela, te rog n-o uita si pe Iulia mea, data nasterii 23.03.2006 
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
5+