Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetelor,
Am reusit in sfarsit sa dorm acasa...si culmea...am si net si telefon (dupa 3 zile de incercari).
Ce mai faceti voi?
Urez si eu bun venit burticilor aparute in rastimpul in care n-am avut acces la net.
Ma straduiesc sa recuperez paginile pierdute dar recunosc ca nu prea reusesc. M-am facut o lenesa.
Noi suntem bine: cu indispozitia si greata in gat la ordinea zilei dar in rest fara evenimente majore.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica8+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

mie mi-a dat utrogestan pt ca acum un an am pierdut o sarcina ... din cauza meseriei mele care necesita efort fizic f mare...

deoarece pana am aflat ca sunt gravi mi-am continuat munca la capacitate maxima risc ca fix perioada in care se lipea de uter sa o fi compromis un pic de la efort ... si cealalta sarcina tot din cauza asta am pierdut-o.

de aceea mi s-a dat asa mult utrogestan ... ca imi ajute fixarea si sa nu mai am surprize neplacute de data asta

acum deja mi s-a dat concediu medical pt sarcina cu risc ... asta pana trec de primele saptamani...
eu sunt incadrata la munca grea si riscurile sa pierd sarcina erau f mari pt mine... mai ales ca am si o mica problema cu progesteronul ...

5+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

noapte buna zmeurici

ma bag si eu in pat in incercarea de a adormi... ca de cateva zile cam am probleme la capitolul asta...

5+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

yupiii!am reusit sa fac modificarile la listuta.micaalsa, romanitza si clauditza v-am trecut pe listuta.cluaditza tu ai CM neregulat?ca mi se pare ciudat ca ai UM inaintea mea cu o zi, iar DPN la 3 saptamani dupa mine.
buburuza si eu m-am chinuit cu niste insomnii groaznice la inceputul sarcinii, dar de la 6 saptamani am picat in extrema cealalalta, dorm de rup.seara rezist cu greu pana la 10 cand trebuie sa iau utrogestanul, iar dupa-amiaza mai dorm 2 ore.am tras cu ochiul al pozele tale, foarte frumoase.care este job-ul tau?dansezi mult?
rallu si eu am devenit o lenesa.sa ne luam de manadar sunt disperata dupa un somn.

citeam intr-o carte ca pana la 12 saptamani ar trebui sa luam in greutate pana la 4 kg.eu inca nu am luat nimic.voi ati pus ceva?

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
n-ammai avut timp sa intru la servici e din ce in ce mai rau, e asa mult de munca....in fine...de luni cezar are varicela...saracutul e plin de bube...dar rezista eroic nu se scarpina ca nu vrea sa se faca urat...ma doare sufletul ca nu pot sa am grija de el, acum e la mama...si o sa-l las acolo pana ii trece...eu cred ca am avut varicela dar nu sunt sigura...dar cand eram gravi cu cezar am intrat in contact cu un copil care a 2 a zi a avut euptie tot de varicela...si atunci n-am facut nika...deci cred ca n-o sa fac nici de data asta ...mainema duc la dr si ii spun...sa vedem ce zice...oricum daca n-am avut...e cam nasol....
va las...ma apuc de treaba..trebuie anul asta neaparat sa termin toate lucrarile anul asta si de al anu' sa stau mai mult pe acasa

bun venit noilor burtici

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 7+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

[quote]citat din mesajul lui blanca000

Clauditzadenisai avut ultima menstruatie pe 24.09 si doctorul ti-a spus abia acum in nov ca esti in 5 saptamani ? ca nu inteleg...

Da, dupa ce am incetat sa mai iau anticonceptionale, ciclul s-a dereglat rau, adica imi venea la 30, 35, 38 de zile...si am ramas insarcinata, se pare, in ziua 24...minune, nu?

Claudia, mami de Dennis, 31 iulie 2002, 5+

Povestea nasterii
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38156

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Sunt disperata...tocmai am fost la dr de familie care mi-a facut eco abdominala si nu a vazut decat sacul zicea ea..si ca la 5 sapt ar fi trebuit sa se vada inimoara :(..si ea nu a vazut nimic...dar la dr ginecolog la transvaginala sa vazut punctuletul negru si sanii ma dor rau..chiar daca nu am greturi.....:(((

5+

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!

blanca-incearca sa te linistesti...nici la mine la 6 sapt nu s-a vazut inimioara..iar la 5 sapt (de fapt 6-7 de la UM) s-a vazut la fel..doar sacul.
Se pare ca eu sunt la fel ca si clauditza--diferentza dintre varsta de la UM si cea ecografica fiind de 2 saptamani.

crissa, Nix-multumesc din suflet pentru incurajari

Haideti la un ceiuc ..sa ne linistim..sa nu mai stresam zmeuricile

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 7+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Adriana, tinem pumnii stransi sa nu fi luat si tu varicela. Si eu ma tot gandesc sa o aman pe Iulia cu mersul la gradi tocmai din motivele astea ... mai ales ca ea acum ar fi la inceput, deci acapareaza tot in materie de virusi.
bibuga, pentru raceala e bun ceaiul acela de la Fares, "Hapciu" sau "Raceala si gripa" Cu Iulia stiu ca am prins o raceala zdravana la inceput si cu Hapciu m-am dres.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Plius spune:

Multumesc mcrissa, uite datele mele:

DN: 26.02.1980
UM: 04.10.2008
DPN:10.07.2009

Astazi voi merge la doctor pt inca o eco, sper sa fie bine, trebuie sa vedem activitatea cardiaca, sa auzim bataile inimioarei mici. La inceput (in a 3-a sapt) am avut mici probleme, in sensul ca am avut dureri foarte mari de burta, chiar simteam ca imi arde burta si mi-a dat sa iau utrogestan, supozitoare uscosin si nospa. Acum ma simt mult mai bine, dar am fost foarte speriata ca mi-a spus medicul ca asi putea pierde sarcina daca se desprinde de uter.
Sa-mi tineti pumnii! Si inca ceva, noi nu avem medicul nostru cu are o sa nastem, asa ca daca cineva poate sa imi recomande un medic in mod special de la spit Euroclinic, ii multumesc anticipat! Puici zmeurici si multa sanatate!

Lusa 6

Mergi la inceput