Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Clauditzadenisai avut ultima menstruatie pe 24.09 si doctorul ti-a spus abia acum in nov ca esti in 5 saptamani ? ca nu inteleg...

Buburuza eu am facut eco transvaginala si sa vazut punctuletul, ma mir ca doctorita ta nu a facut eco..dar stie ea, si eu iti zic sa faci Papa nu e riscant deloc pentru bebe si e o procedura uzuala.

Mcrissa cred ca o sa ma duc si eu prin farmacie sa vad ce creme sunt pentru "tzitzi".

Simptome inca nu am nici eu la 5+ dar cine stie, parca ceva somn la birou casc intr-una..si urechea mea care se infunda (desi acasa e cuminte) dar o duc eu la control. Tot acid folic iau si eu doar dar am auzit de Centrum Materna dar cred ca trebuie recomandat de medic sa il iau.

Analize am facut si eu dar cele specifice de listeria, toxo, citomegalovirus, Hiv, rubeoola si nu mai stiu ce...maine iau rezulatatul, sa dea Domnul sa fie bine..aceste analize mi le-a recomandat dr ginecolog..cred ca o sa merg si la dr de familie sa imi face celelalte de sange pentru fier, calciu etc cred ca pt anemie.

Altfel incerc sa mamanc sanatos desi azi am dat iama intr-un twister de la KFC (e cu salata am zis eu )

5+

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Draga Buburuza, cred ca poti gasi o grama de informatii pe internet. Daca te descurci bine cu engleza, sunt muuulte site-uri americane (si nu numai) care dau foarte multe explicatii si informatii.
Mai mult decat atat, cred ca inainte de orice investigatie/analiza pe care vreun medic vrea sa ti-o faca, cere sa sti despre ce e vorba, e foarte important ca tu sa iti dai un consimtamant informat, deci intreaba atunci cand ai dubii!

Parerea mea este ca nu exista intrebari proaste, insa cele mai stupide intrebari sunt acelea pe care nu le-ai pus!

PS. Mi se pare ciudat ca dr. tau nu ti-a zis sa faci papanicolau pana acum!!!!
Dar e bine si acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

m-ati linistit fetele

inca ceva... mie dr mi-a dat sa iau intravaginal utrogestan 2 seara si 2 dimineata numai ca am inteles ca pt pap nu am voie cu 48 de ore inainte sa mai iau intravaginal nimic ca poate influenta rezultatul...

e adevarat?

mi-e groaza ca zilele alea va tbui sa il iau pe gura ca am inteles ca da niste stari f naspa...

5+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nix

Draga Buburuza, cred ca poti gasi o grama de informatii pe internet. Daca te descurci bine cu engleza, sunt muuulte site-uri americane (si nu numai) care dau foarte multe explicatii si informatii.
Mai mult decat atat, cred ca inainte de orice investigatie/analiza pe care vreun medic vrea sa ti-o faca, cere sa sti despre ce e vorba, e foarte important ca tu sa iti dai un consimtamant informat, deci intreaba atunci cand ai dubii!

Parerea mea este ca nu exista intrebari proaste, insa cele mai stupide intrebari sunt acelea pe care nu le-ai pus!

PS. Mi se pare ciudat ca dr. tau nu ti-a zis sa faci papanicolau pana acum!!!!
Dar e bine si acum!

One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.

www.psihologiafamiliei.ro

v-am intrebat pe voi pt ca am presupus ca oricum stiti mai multe ca mine pe acest subiect ... si sincer mi-a fost mai la indemana sa intreb aici repede ce ma doare inainte de a incepe search-ul pe google

oricum in timpul asta (de cand am pus intrebarea aici si pana acum) am cautat si am gasit multe info si m-am linistit ...

concluzia: facem Papul

5+

zmeurica mea

Mergi la inceput

Eu stiu ca pentru pap nu ai voie sa te speli inauntru cu o zi inainte si nici contact sa nu ai..sa poate lua secretia asa cum trebuie...e bine sa il faci sa stii cum stai.

Eu am facut ultimul pap in iulie-august cand am facut si o cauterizare pe col. Nu stiu daca o sa mai fie cazul sa il repet..dar daca dr zice..nu ies din vorba lui.

5+

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

pfff ca aveam emotii ...
nush ce Dumnezeu mi-a venit mie in cap in metrou cand veneam de la dr. ca papul se face umbland la uter

desi la dr cand mi-a zis sa il fac nici prin cap nu mi-a trecut tba asta. mai ales ca pana acum dr mea nu m-a facut sa ma indoiesc de ea si nici prin gand sa imi fac probleme...

cateodata in metrou asteptand sa cobori iti vin tot felul de idei

5+

zmeurica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Apropo, Utrogestan-ul de ce se da? Ca am vazut ca si buburuza ia, inca 2 seara si 2 dimineata. Tare mult mi se pare. mie mi-a dat unul seara. Nici nu stiu ce sa fac, sa-l iau sau nu. M-a mai durut burtica noaptea dar din cate stiu aceste dureri sunt normale la inceput.
Cu Iulia am fost la alt medic si el era de conceptia ca sa nu te infunzi cu orice numai de dragul de a lua. Tin minte ca nu am luat nici vitamine pentru ca-mi iesisera analizele bune si mi-a zis ca nu e nevoie sa ma umflu cu ele.
Dar vorba aia, cate bordeie atatea obiceiuri.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

buburuza si eu am facut PAP-ul martea trecuta si am sangerat putin.mi-a aratat dr ca se recolteaza cu o periuta care e putin rigida, dar ca nu afecteaza cu nimic decursul sarcinii.iti spun asta ca sa nu te sperii daca dupa recoltare o sa ai o picatura, ca mai mult nu e, de sange.si eu pun utrogestan intravaginal o data la 8 ore si mi-a zis dr-ul cu 3 zile inainte sa le beau si daca imi e rau de la ele asa sa trec pe duphaston.
as mai avea de scris cate ceva, dar ma bag la nani, am devenit o puturoasa, nici listuta nu am pus-o la punct.
va pup, moapte buna

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Eu stiu ca utrogestanul e pentru fixarea sarcinii, nu pentru dureri. L-am intrebat si eu pe dr dupa ca am vazut ca multe fete iau daca imi da ceva pt fixare si el zice pai de ce ca e fixat deja. Pentru ceva dureri mi-a recomandat No Spa la nevoie...alte cele probabil ca dupa analize.

5+

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

vad ca se ingroasa rindul zmeuricilor!buna seara!
multumesc ca m-ati trecut pe lista
deasemenea merci pt raspuns mcrissa,asa am sa fac!
romanitza-si pt mine a fost o surpriza minunata dupa ce am crezut ca va trebui sa recurg la cine stie ce tratamente pt a ramine insarcinata,imediat de un an de cind dorim aparitia unui fratior surioara in viata noastra...
durerile de sin sint f prezente si la mine cu toate ca sint la a doua sarcina dar asa e normal,mai dureaza un pic si scapam de ea(durere)-ce mindra am fost de sanii mei implantati de natura si la prima sarcina-eu am sani mici,dar acum incep sa se rotunjeasca f frumos-siiiii am alaptat din ei 2 ani!!!!
dureri abdominale in surdina dar greata ioc!mare surprindere!cu fiul meu am suferit groaznic-4 luni!deci asa cum mai spunea cineva asa cum bebeii difera unul de celalalt asa si sarcinile!
problema cu care ma confrunt acum este o raceala,care ma pindea de multa vreme,e acum m-a avut spre marele meu necaz.maninc la fructe in prostie in special cele cu continut ridicat de vita c si iau si pastile de vita C,atit,gargara cu sare- urasc aceasta metoda!si mai iau picaturi de tinctura de propolis- m-am limitat la 5+5 picaturi pe zi .
o seara buna va doresc toate cele bune

ildi & tomi

Mergi la inceput