Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4
Raspunsuri - Pagina 10
adrianafedorca spune:
voi unde v-ati facut analizele de sange ?
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
8+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Dienuta79 spune:
Buna seara fetelor,nu am mai intrat de vreo 2 seri pe net si vad ca s-a scris ceva,Blanca000 mie mi-au dat saptamana trecuta doctorita de familie,sa imi fac toate analizele la sange ,urina ,ieri am luat si rezultatul sunt bune ,in afara de tiroida care e tot nasol,trebuie sa iau in continuare cate 2 pastile de Eutirox pe zi,mie nu mi-a zis nimeni sa iau Utrogestan si ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa iau,dar daca nu mi-a zis nimeni si dureri de burta nu am ,ma gandesc ca nu am de ce sa imi fac probleme,iau si acid folic zilnic.In rest tot cu greata in gat,zi de zi

Diana
8+
Dienuta79 spune:
Blanca000 si eu am tot RH pozitiv,sotul meu nu stiu de care are,dar am inteles ca ar trebuie sa avem amandoi pozitiv.
Diana
8+
buburuza1979 spune:
fetelorrrrrrrrr 

tocmai am gasit un pic de maroneala pe chilot ....
asa a fost si data trecuta cand am pierdut sarcina ...
nu imi vine sa cred ca mi se intampla din nou 

dr. zice sa stau in pat dar mor de frica 

5+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
mcrissa spune:
buburuza eu zic sa-ti asculti dr-ul.eu de o saptamana tot am maroneala, ieri am avut chiar rosu, dar nu bag in seama.incerc sa stau cat mai mult in pat si nu ma stresez deloc.stiu ca va fi bine de data asta.nu se poate sa avem ghinion de doua ori.te rog eu nu-ti mai face griji, promit eu ca va fii bine
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
blanca000 spune:
Buburuza..stai linistita am tot citit eu azi in cautarile mele ca e normal un pic de sangerare sau scurgeri maronii...nu te agita ca ii faci rau lui bebe..vorbeste cu doctorita ta si stai cumintita in pat sau cat mai relaxata..profita daca tot ai concediu acum.
Si tu Mcrissaacum esti cu noi si tinem toate pumnii sa fie bine
.
Despre analize eu l-am facut la Medsana si in doua zile au fost gata si ma bazez pe ele.De RH mai caut pe net dar cica e bine si cum e la mine (eu pozitiv /el negativ) mai nasol e cand are mama negativ.
5+
Nunta noastra 2004
Plius spune:
Multumesc pt primirea calda in clubul vostru si pt recomandarea medicilor! Va pup pe toate!
Fetelor sunt tare suparaataa si dissperata, nuu stiu incotro s-o apuuc..........am mers asstazi cu toate rezultatele analizelor de sange ssi secretie, la medicul de faamilie si la medicul ginecolog si am aflaat ceva ingrozitor....an streptococ b si ureaplasma si asi putea pierde bebeul meu drag pe care mi-l doressc atat de mult! Nu stiu ce sa fac, nu stiu pt ca medicuul ginecolog de ex mi-a spus ca nu-si aasuma raspunderea, ca eu sa hotarasc daca fac tratament ssau nu. Astept sfaturile celor care s-au mai confruntat cu o astfel de situatie.
Lusa
6
blanca000 spune:
Hai sa va arat ceva..in semnatura la "Bubi mic" 
..ghici?
5+
Bubi mic
Nunta noastra 2004
buburuza1979 spune:
stiti fetele azi m-am cam suparat putin si poate din cauza asta am si maroneala aia pe chilot ... si vad ca am si nicte dureri surde de burtica...
la ora asta nu mai pot sa o sun pe dr .
oare pot lua o nospa daca ma apuca durerile mai rau?
5+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze