Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Impotriva constipatiei e tare bun iaurtul rece, baut dimineata pe stomacul gol.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata si de la noi
bun venit noilor gravidute

eu treaza de la 6 ...dar am stat cumintica in pat si m-am uitat la TV, eu ma simt tare nasol m-a luat raceala...de fapt doar o tuse ...am totluat oscilo dar nu ma lasa...

ayda_m ai facut FIV cu Dr Dracea? eu la prima sarcina am nascut cu ea dar n-am facut FIV , acum am incercat sa ma programez iar la ea dar cica nu mai urmareste sarcini? nici macar cele care fac FIV la ea? as fi vrut sa nasc tot cu ea ca a fost ok si ne-am inteles bine...acum cine te urmareste in sarcina?
pooh din fericire vad ca n-am probleme cu constipatia, dar la prima sarcina am crezut ca mor...pe mine nu m-a ajutat nimic, nici prune nici nimic, asa ca la 2 zile puneam cate un supozitor ...daca vezi ca nu gasesti un leac pt constipatie sa nu stai asa neaparat sa pui supozitor cu glicerina
buburuza pt tuse vezi ca sunt niste pastilute de supt homeovox, sunt homeopate sunt de la boiron (aia care fac si oscilo)

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 8+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Adrianafedorca: multumim Si eu tot cu Dracea am facut cele trei FIV-uri, este o dr.super,din pacate asa e,nu mai urmareste sarcini (nici macar celor care au facut FIV cu ea) intrucat este superasaltata de FIV-uri,nu mai face fata. Ea il recomanda pe dr.Rotaru pentru urmarire sarcina,colaboreaza cu el la clinica ei,Gynera.

Nusy 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am uitat
La Multi Ani Andreelor si Andreilor!!!

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 8+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia77 spune:

Dragi mamici de zmeurici. Am mai facut un test aseara si a iesit pozitiv. Mai fac unul miine cu prima urina de dimineata sa am si confirmarea celui de-al treilea test (asa am facut si la prima sarcina!). Apoi ar trebui sa fac o ecografie ca sa fiu SIGURA SIGURA, nu?
Voi cum ati facut?

Bianca si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

La multi ani sarbatoritilor!Si noi il serbam pe socru,imediat plecam la ei la masa,am scapat de bucatareala.Mi-e pofta de niste muraturi.....Duminica minunata va doresc!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

La multi ani Andreelor si Andreilor!

Eu am fost plecata la o conferinta la Timisoara, si am ajuns ieri la miezul noptii, cu trenul, lesinata de oboseala.. as fi dormit cred ca si in picioare! si asta e sigur de la sarcina, ca altfel eu sunt foarte pretentioasa cu somnul.

Azi am stat in casa toata ziua, nu am avut chef si energie nici macar sa ma duc sa votez (sectia e la doi pasi de blocul in care stau) spre rusinea mea. Dar e asa de bine sa lenevesti!

Si eu am reusit sa racesc, cat am stat prin Timisoara. Si am luat oscilococinum si pentru gat (pentru ca ma dureau si amigdalele) am luat trachisept cu propolis si miere. Plus 2 zile, in care am luat 3 grame de vitamina C. Cert este ca acum ma simt mai bine, desi nasul il mai am un pic infundat.
Oricum foarte dificil sa gasesti ceva in farmacie care sa fie ok in sarcina. De cele mai multe ori, farmacistele sunt mai catolice decat papa si nu recomanda nimic.

Va doresc sa fiti sanatoase, sa va bucurati de zilele libere si sa aveti numai vesti bune si competente de la doctorii vostri! (vad ca sunt destule "specimene" de doctori care nu au nici o treaba cu competenta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Eu ieri si azi nu prea m-am simtit bine. M-a cam durut burtica, am luat 2 nospa ieri si am stat f linistita. Azi este ziua celei de-a doua menstruatie care lipseste- bineinteles- si vad ca am trecut cu bine si de acest hop. Miercuri mergem din nou la eco sa vedem cat am mai crescut.

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

vroiam sa va intreb ceva. Nu se schimba automat nr de saptamani de la semnatura? Trebuie eu saptamanal sa-l schimb?

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna seara ma primiti si pe mine la voi?sunt monica am 24 de ani si sunt insarcinata in 8 sap dnp e 5.07.2009.abia astept sa imi creasca burtica sa-l simt pe bb cum misca dar asta e mai am putin de asteptata.va salut si ne auzim curand

Mergi la inceput