Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4
Raspunsuri - Pagina 18
nusy spune:
Buna,fetelor, vin si eu in randul vostru,desi DPN-ul meu e 30 iunie 2009, sunt mai apropiata de voi ca varsta a sarcinii decat de fetele de la mai-iunie.
Eu am facut FIV, pe primul nu l-am reusit,al doilea a reusit dar sarcina s-a oprit in evolutie la 6 s, iar acesta e al treilea,reusit. Ultima UM se considera la mine in 23.09.2008. Acum am 9 sapt.si 3 zile, ieri am fost din nou la eco(a patra deja, caci pana trec de 12 sapt.sunt stresata)si bebelul era bine,dadea din manute si piciorusele in formare si se misca intr-una in saculetul lui.
Dr.meu e Rotaru Constantin Octavian,de la Elias.Este si la Euroclinic si la clinica Gynera.
Vreau sa urez mult noroc fetelor de la aceasta odisee,sa avem toate sarcini usoare si la termen.
In legatura cu raceala, Buburuza, voiam sa-ti spun ca atat dr.meu cat si dr.-ita cu care am facut FIV mi-au zis ca pot sa iau fara probleme,in caz de raceala ,urmatoarele: paracetamol, algocalmin, aspirina(ultimele doua nu in cantitati industriale,asa s-a exprimat Rotaru), picaturi pentru nas(de ex.Olinth), tablete de supt pentru gat(din-alea mentolate,gen Septolete), ceaiuri cat cuprinde(musetel,tei).De asemenea,poti bea si Fervex,pentru ca este tot paracetamol. Eu,daca as raci,as lua macar paracetamol,Fervex, Olinth,tablete de supt ,ceai cu multa miere si lamaie...
In afara de asta,voiam sa va zic sa nu stati cu dureri de burtica.Sa luati No-spa sau Uscosin supozitoare (No-spa puteti lua si 1 la 4 ore).Acestea sunt sfaturile medicilor mei si va dati seama ca eu am facut FIV,asa ca nu se joaca...deci am baza in ce spun ei.
Va pup pe toate si va rog sa ma treceti si pe listuta!
Nusy
9+
era24 spune:
Fetelor,poate o sa vi se para o intrebare stupida,dar sotii vostri cum au reactionat cand au aflat de sarcina?Ca al meu pe bune ca ma dispera.Adevarul e ca nu suntem casatoriti oficial,si asta il deranjeaza.Nu se bucura pt bebe,chiar am impresia ca nu l vrea.Ca cica ce va zice lumea ca o sa avem un copil si nu suntem casatoriti.Chiar nu mai stiu ce sa cred. DIenuta79,nu stiu cum e cu banii astia,am auzit ca se da dar nu stiu exact conditiile.Am inteles ca se numeste cheque bebe,dar mai mult nu stiu.
pooh spune:
Fetelor,voi nu aveti probleme cu constipatia?Pe mine ma constipa fierul,si cum mananc destul de aiurea si nu mai beau cafea,am deseori probleme....
.Incerc sa bag multe fructe,iar imediat ma duc la cumparaturi si-mi caut prune uscate,am auzit ca ar ajuta.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
7+
dianka_md spune:
Salutari tutoror mamicilor de iulie-august.
Sunt si eu mamica de iulie, va rog sa ma adaugati si pe mine in lista DN:03.08.1982, UM:27.09.2008, DPN: 05.07.2009![]()
Pooh in legatura cu constipatia, prunele uscate ajuta in mod sigur, dar poti sa incerci si cartofi copti sau mere coapte, la mine functioneaza.
Numai bine!
Diana 8+
miki-miki spune:
Buna fetelor
, vreau si eu pe listuca voastra. Datele mele UM 13 oct 2008, DPN 20 iulie 2009 DN secret
, treceti XX.XX.XXXX
Nusy
ce bine imi pare ca suntem colege si aici.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
6+
Motana spune:
Pooh, si mie mi-a zis doctoriita sa mananc vreo 2 prune, nu neaparat uscate, in caz de constipatie. O alta metoda poate ceva mai forte e sa iei o lingura de ulei de masline ori inainte de culcare ori dimineata pe stomacul gol. Nu cred ca are ceva caci uleiul de masline e chiar recomandat in sarcina...
Dana
7+
ayda_m spune:
pt toate burticile
Miki-Miki si Nusy, suntem colege si aici, nu numai la gravidute prin FIV

Nusy, si mie mi l-a recomandat Dracea pe dr Rotaru si nu stiam dc sa ma duc la el sau nu...eu sunt programata pe 8 dec la inca o echo la Dracea si atunci as vrea sa-mi fac o programare si la dr Rotaru. Intrebarea mea e cand ar tb sa ma programez pt morfofetala la dansul, cam cat dureaza programarile? Din cate stiu ar tb facuta pe la 12 sapt nu? Ce ma sfatuiti?
7+
ayda_m spune:
Neatza burtici!
LA MULTI ANI!! pt cele ce poarta numele de Andreea

Eu nu am deloc simptome de gravideala, nici macar sanii nu ma mai dor ceea ce ma ingrijoreaza
. Sper din toata inima sa fie totul bine, abia peste o sapt am echo...
Va pupic pe toate si aveti grija de voi si de bebei

7+
nusy spune:
Ayda,Miki: 

Ayda: intra pe site-ul clinicii Medical City ( www.medicalcity.ro ) si gasesti acolo,la date de contact telefonul la care poti suna pentru programare la morfologica la Rotaru. Vezi daca te pot programa cand ai tu 12-13 sapt. Eu inca nu m-am programat la Rotaru la morfologica de trim.II( caci cea de 12 sapt.o fac in alta parte),o sa vorbesc cu el direct cand merg pe 18 dec.,la consultatie.
Pooh: si eu am fost constipata si foloseam supozitoare cu glicerina.Sunt inofensive si au efect imediat.
Mcrissa: un
special.Te citeam la "Asteptand un ingeras..." Sarcina usoara si la termen!
La Multi Ani tuturor celor care-si sarbatoresc onomastica!!!!
Nusy
9+
blanca000 spune:
La Multi Ani Andreelor si Andreilor de pe aici
.
Pe mine ma tot dor sanii in continuare..abia dorm seara din cauza lor. Sutienele mele cu buretei parca nu le pai pot purta si fara sutien nu pot sta..trebuie sa ma duc sa imi iau din cele comode din bumbacel si simple fara buretei sau sarmulite.
Alte simptome tot nu....:(.Incerc sa vad daca rezist sa ma duc la dr. atunci cand mi-a spus el pe 10 sau 12.12 caci nu mai am rabdare sa vad si eu.....
Eu sunt la dr. Isreb Nayel de la CF2 dar ma duc la cabinetul sau particular pentru controale. Mai e vreo burtica la el?
Va pup
6+
Bubi mic
Nunta noastra 2004