Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4
Raspunsuri - Pagina 17
Dienuta79 spune:
Buna dimineata fetelor si eu m-am trezit pe la 9 si nu am mai putut sa dorm,cu toate ca e o vreme nasoala si mohorata,cred ca lapoviteaza la cat de frig e.
Era24 scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme ,dar aseara am fost la un mall si am ajuns tarziu si nu am mai intrat pe net,eu cand am aflat ca sunt insarcinata ,am mers la doctorul meu la Centrul de salud si mi-a dat sa-mi fac toate analizele si mi-a facut trimitere la ginecolog pe 11 Dec. si in perioada aia ma durea si putin burta si m-am panicat ca nu pot sa astept atat de mult pana sa ma asigur ca totul e ok.Si printr-o verisoara de-a mea mi-am facut o programare la un ginecolog particular, aveam 6 saptamani,totul era ok,am auzit si bataile inimii la bebe,asa ca m-am linistit si acum o sa mai merg la stat pe 11 dec.

Diana
9+
[/quote]
Dienuta79 spune:
Fetelor stiti ce vroiam sa va intreb,e posibil oare sa-mi fie rau pe avion?ca pe 27 dec o sa trebuiasca sa plecam la Barcelona sa facem sarbatorile acolo si mi-e cam frica sa nu-mi fie rau,eu am rau si de masina,dar cu avionul chiar imi place,mi-a fost rau doar prima oara cand am fost dupa care m-am obisnuit.
Diana
9+
era24 spune:
Dienuta,mersi pt raspuns,m ai mai linistit ca nici medicii de aici nu sunt mai rai,decat in tara.Eu am programarea cu medicul meu pe marti.Stau in ciudad real,provincia castilla la mancha.eE chiar undeva la mijloc
.
Dienuta79 spune:
Era24 stii ce vroiam sa te mai intreb,noua ne da la nastere statul spaniol aia 3000 de euro? si ce conditii trebuie sa indeplinim,eu am auzit ca trebuie sa fi lucrat cu acte in regula,adica ati platit si tu si sotul seguro , un an de zile.
Diana
9+
blanca000 spune:
Am mancat un mic dejun copios din 2 oua fierte tare si un pahar de suc stors de mine (mere, portocale, morcov) - f bun desi acum parca imi cam sta in gat....o fi de la papa sau de la suma pe care o vehiculeaza Dienuta ca o primeste la nastere
.
Hai fete ca e we si e ziua Romaniei in curand fiti mai vorbarete
.
pup
6+
Bubi mic
Nunta noastra 2004
bia77 spune:
Dragele mele,
si eu cred ca ma voi numara printre mamicile de iulie august 2009. Am facut ieri testul de sarcina si a iesit pozitiv. Cam pala a doua liniuta, dar eu cred ca sunt graviduta. Dupa calculele mele ar trebui sa nasc in august 2009. Va felicit pe toate cu bobite in burtica si sper sa avem un drum usor si copii sanatosi. Va pup si eu si Teo, baietelul meu de 6 ani si 6 luni (el m-a indemnat sa ma inscriu in odisee)
buburuza1979 spune:
neata si de la mine 
azi am dormit pana la 12.30
... Doamne ce o fi fost cu mine 
fetele eu raman si fara cele putine senzatii de gravideala pe care le aveam ... sanii ma dor dar nu asa de tare ca sapt trecuta... greata deloc ... somn asa si asa ... saptamana trecuta muream de somn ziua ... acum vad ca nu mai am problema asta in schimb dorm noaptea foarte bine si mult ...
pofte nu am decat foame dar nu exagerat...
in schimb raceala ma innebuneste si nu stiu ce sa iau ...
momentan e doar la cap dar eu imi stiu racelile si primele zile e doar nasul si stranut la greu dupa care cade in plamani si incepe tusea aia nenorocita... nu stiu ce sa fac ca sa nu ajunga acolo ... ce as putea sa iau ca sa treaca inainte sa ajung la tusea aia groaznica?
5+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
micaalsa spune:
pooh, nu te panica, daca e monitorizat tot timpul de catre doctor, va sti el ce sa faca la momentul respectiv. Si ca sa te mai linistesti, eu am o prietena care a avut un fibrom foarte mare in sarcina, toti doctorii i-au recomandat sa intrerupa sarcina dar ea n-a vrut nicicum si pana la urma a nascut si natural. Si a decurs totul foarte bine.
cricrim si bia, bine-ati venit in randul zmeuricilor
Sarcina usoara si sa ne auzim cu bine pana la sfarsit.
buburuza, nu te panica, eu n-am nici o senzatie in afara de usoare dureri de burtica. Pentru raceala, iti zic cu ce m-am dres eu data trecuta (am mai scris si in alt mesaj anterior). Deci, ceai de la fares "Hapciu" sau "Raceala si Gripa", asa se numeste, cu multa multa lamaie si indulcit cu miere. Daca te apuca tusea, pune-ti sare incalzita si invelita intr-un meterial, pe piept ... de fapt si acum poti, preventiv, pentru ca iti desfunda si caile respiratorii si e fff buna. Oricum, caldura e de baza
Pentru gat poti lua pastile din acelea cu propolis, de la farmacia naturista.
Sa ne auzim cu bine 
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
5+
camilucaci spune:
Buna fetelor, nu am mai scris de mult ca nu prea am avut timp, dar de citit am citit ce ati scris.
Bun venit noilor burtici, sa aveti bb sanatori si sa fie totul bine.
Mcrissa, eu iau duphaston, 2 pe zi, unu dimineata si unu seara pe gura. Nu am nici un fel de simptom de la el. Stiu cum e de la Utrogestan, am luat si eu cate 6 pe zi, si le mai si luam pe gura ca asa mi-a zis dr si mie mi s-a parut mai comod, nu stiam ce simptome ma asteapta 

.
Eu am pierdut o sarcina anul asta la 11 saptamani, nu am avut nici un fel de simptom pt. ca nu am avortat spontan, sarcina s-a oprit in evolutie, deci mi-au facut chiuretaj.
Asa ca acum prefer sa fiu mult mai grijulie decat data trecuta si am fost sa ma vada si un medic in Ungaria la Szeged, ca eu sunt aproape. BB meu s-a vazut la eco intravaginal la 4 sapt si 6 zile (atat aveam atunci). Dupa o saptamana am fost si in Timisoara la medic si a vazut si inimioara
.
Am asa un sentiment cateodata ca doctorii astia de la noi din Ro sunt cam nepasatori. Asta din Ungaria m-a chemat la control la fiecare 2 saptamani in trim I, iar astia de aici ... nau nici o treaba la 6 sapt iti spun ca e prea devreme si ca nu se vede nimic. Total gresit, ca nu stiu nei sa citeasca e una si se cheama incompetenta, iar a nu se vedea e alta. Mie in Ungaria mi-a spus exact ca este in uter, ca existe embrion sau ce o fi fost, ca sacu nu este gol etc.
Asa ca fetelor incercati cat mai multe pareri si daca nu sunteti sigure mai mergeti si la altii, si mergeti cat mai des la dr. ca daca se opreste in evolutie sarcina nu simtiti nimic, va treziti ca si mine data trecuta ca la 11 saptamani aveam doar sacul gestational, fara embrion, si aveam simptome de sarcina si testele ies pozitive.
Nu am vrut sa va sperii dar nu vreau sa pateasca numeni ce am patit eu, poate si din cauza lipsei de interes a medicului, ca daca embrionul este mult mai mic decat varsta sarcinii, se dau medicamente de sustinere pe baza de progesteron, si asta ajuta foarte mult sarcina.
Cami
6+