Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4
Raspunsuri - Pagina 16
aliki4god spune:
are sau a avut cineva simptome la 6-7 saptamani si ce fel de simptome?...eu nu am nimic doar durerile de sani maaaaaaari. cand umblu grabit, ma tin de ele ca dor ingrozitor. Oricum imi astept cu nerabdare
. Felicitari mamicilor si sarcina super usoara tuturor 
Motana spune:
Eu cu greata in gat de beau numai suc de portocale, imi prieste. Asta de pe la 5-6 saptamani, Am inteles ca persista pana intr-a 12
.
Crampe mai pe la inceput un pic, acum parca m-au lasat (sf. celei de-a 7 sapt), sanii da ii simt mai "greoi".
Somn oricum eram "fan"
, la baie nu merg f. des.
Nu prea am chef sa mananc de la greata dar daca ma pun la masa merge, adica pot manca fara probleme, doar ca nu e cheful ala, nu mi-e pofta de nimic.. ce bine ar fi sa dureze asa tot timpul! Doctora mi-a recomandat mese dese si micute, la fel si cu bautul lichidelor, nu mult deodata ca poate provoca voma.
Cam astea imi sunt simptomele... cine stie ce mai urmeaza. ![]()
Dana
7+
adrianafedorca spune:
neata
iar n-am somn de la 6 dimi stau si bantui pe net...m-am trezit cu o usoara durere in gat, nasul curge...ufff sper sa nu fi racit iar...
in rest la fel...cu greta in gat...dureri de sani (culmea la cezar n-am avut deloc) si somn grupa mare, la cezar ma trezeam de 10 ori pe noapte sa merg la toaleta acum doar 1 data la 6 dimi ..vreau sa treaca mai repede trim 1, sa scap odata de toate astea si sa ma bucur de sarcina , o sa vedeti trim 2 e super
voi ce faceti in mini vacanta de 1 dec?
rallu am vazut ca e deja la munte, ce bine, distractie placuta
eu o sa stau acasa curatenie si odihna
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
8+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
crissa de anne-marry mai stii ceva? sper ca-s bine si ea si zmeurica din burtica
8+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
blanca000 spune:
M-am trezit si eu pe la 8, mai mult nu pot sa dorm. Eu in continuare fara greturi..doar cateodata un nod asa in gat parca dar nimic mai mult.
Sanii ma dor tare, mai ales cand dau jos sutienul...dar si noaptea. Pe burta nu mai dorm de cand am aflat si nici nu as putea de sani. Si sutienul parca ma strange desi nu au crescut cine stie ce dar parca sunt mai rotunzi..desi tot mititei
.
Azi am plan sa merg la piata dupa portocale suculente si mere, caci cele de la supermarket sunt asa uscate si fac un pahar de suc din 3-4 portocale+1-2 mere.
Sa treaca si saptamana asta mai repede..ca saptamana vitoare sa merg si eu la control. Nu mai pot de curiozotate sa vad si eu cum a mai evoluat.
6+
Bubi mic
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Am venit si eu cu vesti...nu tocmai bune
Am un fibrom uterin de 4 cm si mi-e frica ingrozitor sa nu-mi incurce sarcina....sper sa fie totul ok,su nu am probleme deloc
In rest se pare ca si la mine este o diferenta de 2 saptamani intre UM si varsta fatului aratata de ecografie.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
7+
adrianafedorca spune:
pooh si mie mi-a gasit un fibrom de 3 cm , asta e , nu avem ce sa-i facem, il lasam acolo , sa speram ca nu creste foarte mult in sarcina, te tin la curent daca mai aflu ceva
8+
pooh spune:
Adriana,tie ce ti-a mai zis dr?Mie mi-a indicat sa ma odihnesc cat mai mult,fara eforturi,n-am voie s-o ridic nici pe fiica-mea
.Mi chiar indicat sa stau acasa din ianuarie.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
7+
pooh spune:
Tu cu l-ai nascut pe Cezar?Eu am nascut normal,dar cu fibrom s-ar putea sa-mi faca cezariana
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
7+
cricrim spune:
Avem si noi o zmeurica de iulie speram,
DN:19.12.1977, UM:24.10.2008, DPN: 30.07.2009 +
Andreea-Mihaela(26.07.2004)
In rest suntem bine, rau din cand in cand, reusim sa mancam de toate, luam acidu folic ca e musai si la doctor o sa mergem peste 2 saptamani, ca sa fim siguri ca vedem ceva
Sarcina usoara tuturor si sa auzim numai vesti bune
Cris
5+ mama lui
Andreea (26.07.2004)