Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Da Ayda poate ai dreptate..dar tu macar ai vazut inimioara...eu am fost la eco la 5 sapt de la UM si nu am vazut decat un punctulet (nici o inimioara caci am inteles ca nici nu se formase) si dr meu m-a chemat peste 3 sapt adica pe la 7-8 saptamani....si mai am o sapt si ceva pana atunci...

6+

Bubi mic

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Blanca, am fost la echo la 6 sapt si o zi...atunci m-a chemat dr ca mi-a zis ca mai devreme nu se va vedea inimioara...si apoi ma chema pe 18 dec si am insistat sa fac mai devreme a doua echo si a ramas pe 8 dec. Lasa ca va fi bine, mai ai putin...eu vb care sunt asa nerabdatoare sa vad din nou bebe la echo.., sa stiu ca totul decurge bine...eu am 3 ani de incercari pt bebe, tratamente si cat stres...dar cu ajutorul lui D-zeu am reusit, sper sa fie bine totul pana la capat

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

pe mine nimeni nu ma baga in seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Era..cum sa nu, suntem cu tine aici. Cum ai racit? Si te mai doare burtik? E normal sa doara ea asa la inceputuri (asa am auzit si eu) caci si pe mine ma mai doare?. Pentru raceala nu stiu ce sa iti zic :osscilococccilum poate, sau paracetamol am auzzit ca ar fi safe, sau multa lamaie cu miere si inhalatii de ceai de musetel.

Si stai in casa la caldurica. Pune-l pe sot sa iti faca masaj la talpi..asta asa pt placerea ta.

O sa fie totul bine..o sa vezi.

6+

Bubi mic

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

mersi mult pt incurajare,acuma nu ma mai doare,asa din cand in cand mai inteapa un pic,dar cred ca e de la raceala.Dar cum am mai pierdut un bb,am tras o sperietura buna.Sper sa fie totul ok.Pupici pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

era24 e normal sa ne mai doara burtica pe mine m-a durut si la Cezar si acum...
pt raceala poti sa iei oscilococinum , ceai cu lamaie si miere
stai la caldurica in pat si poate scapi repede, alte pastile nu stiu sa-ti zic sa iei si nici nu recomand decat ce zice doctorul tau ...aaa si papa multe citrice au vit C si ajuta si ele sa treaca repede raceala

ca tot vb de raceala ...pe mine m-a luat tusea...si parca simt ceva in gat ...asa ca o durere...sper sa nu fie si la mine raceala...sau mai rau semne de varicela...cica asa incepe cu tuse, temperatura...cred ca mor...n-am apucat sa sun ma Babes sa intreb de analiza o sa incerc acum poate mai gasesc pe cineva

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 8+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Si eu maine incep saptamana 8, deci intru in saptamana a 9-a de sarcina. Andreea, avem aceeasi DPN, 12.07.2009.
Acum am si zile in care ma simt bine, fara greata, insa mai am si zile in care greata ma scoala din somn inca de la 1-4 dimineata. Merg la toaleta f des ( aseara am fost de 7 ori)...
Iar miercuri merg din nou la eco sa vedem cat am mai crescut. La 6 sapt si 4 zile aveam doar 4 mm... acum trebuie sa fim mai mari, peste 10 mm...
Va pup si sa fim cu totii bine (si noi si bb)!

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluecarm spune:

salut fetelor,

am promis ca ma intorc cu vesti dar din pacate nu sunt asa bune...dr nu a vazut mai nimk ..ba mai mult i se pare ca vede ceva lichid in afara uterului si crede ca este o sarcina extrauterina ..sunt disperata...apoi s-a uitat tot mai mult si i s-a parut ca a vazut un punctulet si in interior...da doamne sa fie bine...am ramas stabiliti ca daca nu se intampla nimik pana duminica (hemoragii si toate alea) atunci ne vedem luni seara sa vedem despre ce e vorba....doamne ajuta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Adriana, nu-ti mai fa griji, o sa fie bine.
era, baga ceaiuri, citrice si caldurica si trece
blucarm, Doamne ajuta sa fie bine si sa fie punctuletul acolo unde ii e locul.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

greturile= sarcina merge bine,cel putin asa am citit intr-un articol...la "noi"nu sint semne de greata si e normal sa fim un pic mai nelinistite...chiar mi-au trecut si starile de rau din masina?!

o seara linistita mamicutelor cu burtici!

ps nu stiu de unde se seteaza semnatura,acum citiva ani am facut-o ,acum iar nu mai gasesc...poate ma ajutati cu un sfat.merci

a ,era sa uit-fetelor cu greturi-ar trebui sa incercati ceaiul de ghimbir-planta renumita in calmarea starilor de rau,noi il bem regulat are un gust dulceag-picant

ildi & tomi

Mergi la inceput