Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4
Raspunsuri - Pagina 14
bluecarm spune:
buna fetelor
nu am intrat demult pentru ca nu aveam nimik nou...mcrisssa si buburuza aveti grija de voi sper sa fie totul bine , toate suntem in acelasi spirit avand trecutul pe care il avem ( avort spontan) mcrissa multumesc din suflet pentru incurajari si incerc sa fiu optimista mai ales ca azi merg la doctor! nu as fi vrut asa devreme dar e prea ocupat si azi a gasit o ora libera pentru mine!! Doamne sper sa fie totul bine! ma intorc cu vesti la voi...sper sa fie bune....multa sanatate tuturor 
Rallu spune:
Fetelor eu in 10 min plec la munteeeeeeeeee !!!!!!!
De abia astept desi m-au inebunit parintii cu "ai grija, nu face aia, nu face aialalta" eu de abia astept.
O bine meritata vacanta.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
8+
Asa arat eu acum
Plius spune:
Cred ca am reusit sa activez PM! Fetelor am fost ieri sa mai cer parerea la un medic de la Medicover pt streptococ B si ureaplasma si la fel mi-a spus, sa fac tratament din trim II si ca nimeni nu imi poate spune cu siguranta daca se va intampla sa pierd sarcina sau nu.Am inteles ca avortul acesta spontan se poate procduce si cand esti in luna a 6- a , deci ingrozitor! Momentan nu mai fac nimic, incerc sa ma linistesc, iar pe 11 Dec am prima programare la Euroclinic, unde vreau sa merg de acum in colo. Stiti careva simptomele avortului spontan si ce trebuie facut atunci cand se intampla? Va multumesc fetelor! Si multa sanatate!
Lusa
6
mcrissa spune:
bluecarm bafta multa azi la dr!
rallu distractie placuta la munte!eu sunt inca la munca, abia astept sa termine munca pe ziua de azi!
pe mine ma doare capul rau.m-a apucat asa din senin
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
9+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
blanca000 spune:
Am o nelamurire....nu prea stiu sa calculez cirect saptamanile de sarcina.
So..daca am avut ultimul UM pe 18.10, azi 28.11 insemana ca sunt in 6 saptamani....dar....intru in 6 saptamani sau inchei cele 6 saptamani?
Cine se pricepe....?
5+
Bubi mic
Nunta noastra 2004
adrianafedorca spune:
blanca000 maine faci 6 saptamani, in fiecare sambata mai faci cate o saptamana
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
8+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
andreea c spune:
Buna burtici!
Blanca inchei 6 si intri in 7. Eu maine inchei 8
.
Bun venit noilor burtici!
Am fost si eu si mi-am vazut zmeurica la eco la 7 saptamani si 3 zile. Bebe avea 11.8mm. Am vazut si inimioara batand, dar nu am ascultat-o pt. ca doctorul a zis ca nu e indicat pana pe la 8 saptamani pentru ca l-ar deranja pe bebe ultrasunetele.. M-am multumit si cu atat. Oricum sunt foarte bucuroasa ca este totul bine si o sa mai merg la eco la 11 saptamani. A...dupa eco am DPN 12.07.2009
de ziua lui Radu.
tuturor!
Andreea
6+ si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
blanca000 spune:
Mersi frumos Andreea si Adriana, asa zic si eu ca am incheiat cele 6 saptamani si intru in 7..dar tot consider ca am 6 saptamani, nu?
Ma tot gandesc de ce nu am si eu greturi ca voi, sau somn sau pofte...
, cateodata ma si nelinistesc asa....eu ma simt bine si doar din cand in cand mai simt o crampa ceva.....parca nici pipi nu fac foarte foarte des....doar sanii astia ma tot dor..
Si ma duc la control abia pe 10 sau 12 dec....nu mai am rabdare sa vad si eu inimioara mea. 
6+
Bubi mic
Nunta noastra 2004
ayda_m spune:
Blanca, nici eu nu am greturi sau diverse pofte, stari de somnolenta f putin...din cand in cand cate o crampa si f vag dureri de sani, doar la atingere...si eu ma gandesc dc bebe e bine si creste...acum o sapt i-am vazut inimioara si abia astept a doua echo pe 8 dec....cred ca suntem noi mai "norocoase "dar in acelasi timp neavand simptome suntem mai nelinistite...

Pup toate burticile
7+