Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mcrissa azi cand am fost la medicover am intrebat si dr gineco si asistenta care mi-a recoltat sange daca stie ceva de vreo analiza pt anticorpi varicela si cica n-au auzit ...s-au uitat pe un tabel cu analize si nu aveau asa ceva...poate nu fac ei acolo, o sa sun maine la victor babes sa intreb

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 8+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

era24 bine ai venit sarcina usoara si zmeurel sanatos

wow...acum am vazut ca suntem 28 de burtici de zmeurici...si urmeaza si luna august in curand

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 8+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pai daca afara e frig si lumea n-are bani sa numere (cu criza...) stam acasa si facem zmeurici de iulie-august .

Sa dea Domnul sa iesim toate in parc cu zeuricile asa gasca mareeee....

5+

Bubi mic

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara fetelor ,cred ca si eu am racit putin ,ca am o durere de cap groaznica,imi curge si nasul putin,am si stranutat azi de vreo cateva ori, era foarte frig dimineata cand am plecat la munca, -4 grade. Macrissa merci ca m-ai lamurit cu utrogestanul,sper sa nu fie nevoie sa mai iau si din asta,ca vad ca va simtiti nasol de la el.

Diana 8+

Mergi la inceput

Macrissa am vazut ca am avut UM in aceiasi zi,acum sa vedem care o sa nasca prima,mai avem ceva de asteptat pana atunci,pe mine ma cam inspaimanta nasterea,pana atunci trebuie sa ma pregatesc psihic.

Diana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

dienuta nu are de ce sa-ti fie frica de nastere.nasterea reprezinta marea intalnire cu puiutii nostri iubiti.eu una d'abia astept momentul.am un dr minunat si sunt sigura ca ma va ajuta sa trec cat mai uosr peste acest moment.
acum am vazut si eu ca avem acelasi DPN, dar eu stiu ca bebe e mai mic cu 2 zile, ca am facut monitorizare ecografica si am ovulat in Z16 in loc de 14.dar bebeii nu prea tin ei cont de DPN, vin cand vor ei, au personalitate.
era24 sarcina usoara, bine ai venit la zmeurici!

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 9+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Pai daca afara e frig si lumea n-are bani sa numere (cu criza...) stam acasa si facem zmeurici de iulie-august .

Sa dea Domnul sa iesim toate in parc cu zeuricile asa gasca mareeee....

5+

Bubi mic

Nunta noastra 2004

am ras cu lacrimi.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 9+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Macrissa mi-e putin frica ,pentru ca sunt intr-o tara straina si nu prea am incredere in medicii de aici,la stat mi-a facut programare la ginecolog abia pe 11 dec,am fost la unul particular am dat 100 de euro ca sa ma linistesc ca totul e ok,aici nu e ca in tara,sa ai un doctor si sa nasti cu el,si mai mi-e frica pentru ca nu am pe nimeni, sa ma invete la inceput cu bebele,dar sper sa ma descurc si singura,nu am ce face.

Diana 9+

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

Dienuta,esti si tu in spania,ca si mine.Cum a fost la ginecolog? Ce ti o zis,ce te a intrebat?Da mi si mie cateva detalii ca mi e groaza sa ma duc.Exact cum zici tu,o tara straina si nu am incredere in medici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Buna fetelor,
Inainte sa incepem lista de august, stati asa.. sunt si eu de iulie... am asteptat sa imi confirme si medicul. Am vazut azi la ecograf abdominal un puncticel de 10 mm si cu niste puternice batai de inima , pare totul in regula. Doctora mi-a zis sa ma relaxez o gramada ca perioada de sarcina e f. frumoasa (sper :P) si ea inspira asa starea asta, nu m-a zapacit nici cu o gramada de analize nici cu "lucruri interzise".

Pentru ca mi-e greata desi nu vomit, va spun ce merge la mine, am gasit tot pe un forum in spaniola: mancati cate un biscuite sarat (sau mai multi) si se mai aseaza stomacul. Beti inghitituri mici de apa nu mult deodata. Eu am luat niste picaturi anti-vomit se cheama Bonadoxina, nu stiu daca sunt la noi, dar doctora mea a zis ca pot lua Metoclopramid, ceea ce e si la noi sigur. Desi unii zic ca sa nu se ia in perioada sarcinii, pare totusi sa fie sigur acest medicament si e excelent pt starea de greata.

Ok, cam asta, va las datele mele ca sa ma treceti pe listuta

DN 03.06.1981
UM 11.10.2008
DNP 18.07.2009

Dana 7+

Mergi la inceput