Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 4

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns any22 spune:

Buna ziua, ultima menstruatie a fost pe 20 oct 2008, dupa doctori as avea 5 saptamani. Am fost la ecograf si a spus ca nu vede nimic, dar daca testul a iesit pozitiv inseamna ca sunt insarcinata.
Sunt cam stresata din cauza asta, daca e cineva in aceeasi situatie va rog sa imi raspundeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

buburuza, ma bucur ca esti bine
any, stai linistita ca se va vedea la urmatorul control. Acum tot ce e posibil sa nu fi vazut la eco, eu am facut eco intravaginal si abia atunci s-a vazut. Si aveam peste 5 sapt, catre 6. Asa ca relax

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

plius te rog sa-ti activezi PM ca sa-ti scriu mai mult.
tu la ce dr ai fost si la ce dr vrei sa mergi acum?
eu imi aduc aminte bine cuvintele dr, care m-au linistit :"Ta acum trebuie sa-ti vezi linistita de sarcina, o sa tratam in trimestrul III tot pentru ca exista risc la nasterea naturala pentru bebe"Streptocul b apare si dispare cand vrea el si mi-a spus ca nu are de ce sa-mi dea tratament acum si peste ceva vreme iar apare si nu rezolvam nimic cu tratament.sa-ti spuna dr-ul tau de ce ai putea pierde sarcina la 4-5 luni?

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 9+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Any, draga nu-ti bate capul, ca te doare! Ce-ti trebuie dr la 5 sapt de sarcina? Eu ma voi alatura cat de curand grupuletului vostru, am avut UM pe 13 oct si am 2 teste pozitive, dar stau linistita si-l las pe bb sa creasca. Nu-mi bat capul sa caut simptome pe care nu le am sau sa merg la dr atat de devreme.
Acum vreo 4-5 ani am pierdut o sarcina tocmai pt ca m-am grabit sa merg la dr din a treia sapt (pt ca eu stiam exact cand am ramas), iar doctorii nu vedeau embrionul pentru ca era prea mic si mi-au facut vreo 2-3 ecografii transvaginale (care nu fac tocmai bine bb-ului) si in final am pierdut sarcina.
Cel mai bine acum este sa iei ori acid folic, ori vitamine prenatale (elevit, materna, nu prea conteaza, oricare) si sa stai linistita. Sa multumesti Domnului pentru darul facut si sa-L rogi sa-l aiba in paza.

Mai ales in perioade de post apar multe probleme, pt ca umbla necuratul si-si baga coada unde nu trebuie.

Eu sper sa nu ajung la dr pana dupa Craciun.

Sarcina usoara si frumoasa!

Faca-se Voia Tatalui Ceresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Anyce fel de ecografie ti-ai facut? ca si eu tot de asta ma plangeam ieri? Daca ai facut abdominala e normal sa nu vada sarcina.

Testele ti-au iesit ok, nu? Sanii te dor? Daca da...atunci mergi la un control unde sa iti faca aco intravaginala sa stai linistita.

5+

Bubi mic

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete, am nasul infundat rau de tot..nu sunt racita ca nu imi curge nasul , nu ma doar ain cat, nu durere de cap..dar stranut si am nasul infundat. Dupa ce stranut imi suflu nasul dar nu am decat apa cand intr-o nara cand in cealalta...si asta de mult de vreo 3 saptamani...cred ca e mai degraba o rinita ceva.
Picaturi nu pot sa imi pun desi pana sa stiu de burtik am pus Olinth..mi-am luat apa de mare dar nu are nici un folos...Cred ca de aceea mi se infunda si urechea...si mi se infunda doar ziua la birou..:(. Seara acasa ca fac tot ce pot sa imi desfund nasul nu mai simt urechea asa.....

Voi aveti vre-o problema asa ? Caci am citit pe net ca in timpul sarcinii mucoasa nazala e mai ingrosata si e posibil sa ai senzatie de nas infundat......

Ce ma enerveaza toate astea....nu pot sa fiu si eu doar gravida si atat?

5+

Bubi mic

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare
am fost azi si am reusit sa fac toate analizele, pana la urma le-am facut pe toate la medicover, dupa ce mi-a luat sange mi-a fost asa de rau ca n-am mai ajuns la servici , utrogestanul toata saptamna asta l-am luat oral ca sa-mi pot face analize, dar de diseara gata il pun pe jos si pe mine ma ameteste asa de rau de parca sunt beata, in 5 min adorm lemn...bine ca am scapat

stie cineva daca exista vreo analiza care poate depista daca am avut varicela pt ca mama nu-si mai aduce aminte si mi-e tare frica sa nu fac si eu varicela....si sa-l afecteze pe bb...uff ...tot vb cu Cezar la telefon si mi se rupe inima cand il aud cum se vaita ca il mananaca toate alea...dar rezista eroic , nu s-a scarpinat niciodata sa nu se faca urat....are bubite si in palma si in talpa... cel mai tare ma doare ca nu pot fi langa el mai ales ca el e foare atasat de mine...imi spune iubita mea

si ca sa fie tacamul complet marti m-am trezit c o gaurica intr-o masea...bine ca nu m-a durut...ieri am fost si am rezolvat-o sper sa nu fie nevoie sa scot nervul...pt ca anestezie nu pot sa fac..

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 8+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

blanca000 sa stii ca si eu am nasul infundat mai tot timpul, pe la 4 saptamanai am racit...si de atunci tot asa am ramas cu nasul infundat..mi-am luat si eu apa de mare dar degeaba...e apa de ploaie...

any22 stai linistita la 5 saptamani e prea devreme sa se vada ceva, eu am fost la 6 s si 2 zile am facut eco intravaginala si s-a vazut si punctuletul si inimioara sunt sigura ca totul e bine

buburuza1979 si eu am avut sangerari maronii pe la 5-6 saptamani...m-am panicat toata dar au trecut...cica e normal...incearca sa stai cat mai mult in pat si totul va fi bine

blanca000 vad ca intrebi de mancarica...eu la capitolul asta stau tare prost..inca sunt cu greturile in gat...la servici in afara de fructe nu prea am ce sa iau...mai comandam cate o pizza...dar nici aia nu-mi prea mai place...azi am mancat de ex pateuri cu branza...am trecut pe langa o patiserie si aveau paturi calde...am mancat vreo 4...si acum am mancat rosioare din alea amici...au fost asa de bune...pacat ca mi-am luat doar un ciorchine...si acum poftesc ..as manca un camion...sunt un pic acrisoare... as manca un camion...in rest mananc numai legume si fructe...de carne nu ma pot atinge....

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 8+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

Buna fetelor!Ma alatur si eu voua,UM am avut pe 24octombrie, s-ar zice ca am pe la 5saptamani.Inca nu am fost la doctor,mi se pare ca e prea devreme.Ma preocupa ca am avut acum un an un avort spontan si mi e cam frica,dar vad ca pana acum e totul ok.Iau acidul folic si incerc sa nu fac efort.Daca mai este cineva cu asemenea problema,sa mi dati ssi mie un sfat.Sarcina usoara sa avem!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

adrianafedorca s-ar putea sa existe o analiza care sa depisteze anticorpii.eu am facut acum 4 ani si nu mai puteam de mancarimi, e tare Cezar daca rezista fara sa se scarpine.cand am facut atunci varicela s-au vaccinat toti cei din jurul meu ca sa nu i-a si ei(vaccinul e eficient chiar daca ai intrat deja in contact cu cineva cu eruptie, daca tie inca nu ti-au aparut bubite, dar nu se face in sarcina)
nici eu nu mai suport carnea.acum imi e foame, dar nu stiu ce sa fac de mancare.cand deschid frigiderul ma ia o greata...
blanca si eu am nasul infundat, adica semi-infundat, dar am tot citit prin carti ca e normal in sarcina.e tare neplacut

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 9+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput