ma scuzati sunt tot eu monica am uitata sa va las datele mele 16.06.1984 si bb ar trebui sa apara pe 5.07.2009.noapte buna si pupici
Ana303maria: nu se schimba automat,trebuie sa intri tu in fiecare saptamana ,la profil, si sa schimbi numarul.
Monica: bine ai venit, sarcina usoara!
Nusy
9+
Buna dimineata! si La multi ani de ziua tuturor romanilor!
Bun venit noilor fete, o sarcina cat mai usoara.Am citit in fuga si am vazut ca eu si nusy avem acelasi doctor.
am deschis capitol nou si cand se va aproba de catre moderator voi trece toate fetele nou venite pe listuta.
Aveti aici
link catre noul capitol.Sa dea Domnul sa fie plin de vesti bune!
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
9+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Dragele mele,
azi am facut si al treilea test si a iesit pozitiv. E mare bucurie in familia noastra, mai ales ca azi sarbatorim - eu si sotul meu - 9 ani de cind suntem impreuna. Saptamina asta merg si la ecograf. Sper din suflet sa fie totul bine.
MCRISSA, te rog sa ma treci si pe mine in lista. DN 16.04.1977, UM 27.10.2008, DPN 3.08.2009.
Va pup
Bianca, mamica de Teo si de zmeurica 4+
buna dimineata fetelor,
eu sunt un caz clasic de cadere cand in extaz cand in agonie....ieri am fost la ecograf si era sa sar in sus de bucurie cand doctorul mi-a spus ca punctuletul din uter a crescut destul de mult dar....lichidul celalalt e tot acolo....cica nu stie ce e cu el acolo si de aceea este inca suspicios....asa ca tot cu diagnostic in "doi peri" sunt...intre timp eu am cerut un sfat al unui medic aici pe net si dansul mi-a spus ca ar putea sa fie acel lichid un chist seros...ce ziceti fetelor? stiti ceva de asa ceva ...imi va afecta sarcina? ..se poate trata in timpul sarcinii??..doamne ajuta sa fie bine si sa pot duce sarcina la bun sfarsit...va rog sa imi dati cateva sfaturi ...va multumesc din inima