America (133)
Raspunsuri - Pagina 9
adriana spune:
Lai, multam, incep sa se contureze side dishes-urile lor
Am trecut la americancele gatesc, sa nu "inverzesc" subiectul aici
Ramona J spune:
Lai, dupa o vreme vei observa ca sudismele astea gustoase nu dau bine la solduri.
Eu am zis de collard greens, dar ei mai maninca turnip greens, mustard greens, kale si cine mai stie cite. Mi-e cam greu si mie cu ele. Cum zici si tu, mie spanacul imi place doar crud, in salate.
Foarte nasoala treaba cu asigurarile medicale. Deci oamenii care vin cu vize din astea si nu primesc asigurare medicala sint in bataia vintului. Sigur nu se califica pentru ajutor de la stat, altceva ce sa faca?
Ma gindeam ce nasol ca primul lucru m-am ca n-are asigurare si ce o fi, in loc sa ma gindesc cum se simte si cit de repede se recupereaza.
Acum chiar ca sint cu inima cit un purice, nu stiu cum sintem si noi cu asigurarea. Aplicatia am depus-o, dar vad ca inca n-au inceput "withdrawals" din salariu, asa ca presupun ca sintem descoperiti. Sigur ca de cind n-am mai platit asigurarea privata sintem bolnavi pe capete, n-am avut o zi fara sa fie vreunul dintre noi capacit. Dar hai sa nu ma mai vait eu ca uite ce tragedii se intimpla pe nepusa masa.
LucasMom spune:
Foarte nasoala treaba cu asigurarile medicale. Deci oamenii care vin cu vize din astea si nu primesc asigurare medicala sint in bataia vintului. Sigur nu se califica pentru ajutor de la stat, altceva ce sa faca?
Ramona, si astia cu vize de lucru la fel ca oricare altul traind in America, daca nu iti da firma unde lucrezi si consideri ca e bine sa ai, iti cumperi asigurare individuala.
Acu sa-ti spun, la compania unde lucrez firma ne da asigurare medicala insa:
1. e o companie pe care nu toti doctorii o acepta, de ex ginecologul meu nu o accepta healthnet, ca-s rau platnici, prin urmare a trebuit sa trec pe asigurarea sotului
2. pt persoanele care trebuie sa-si adauge consoarta sau consortul si doi copii pe aceeasi asigurare, costa de te rupe, chiar mai mult decat daca iti cumperi asigurare individuala de familie. Multi colegi au renuntat la asigurarea de la firma tocmai pt ca ar fi platit mult mai mult decat face.
Asa ca ce mare avantaj ca iti ofera firma, nu e intotdeauna, daca oricum are un pret prohibitiv...
Cum spune Lai, mai toate firmele ofera insa nu intotdeauna e un deal care merita.
Oricum, sa nu ai asigurare si sa ai probleme medicale majore e un dezastru financiar. Ma ia cu rau doar cand ma gandesc!!
Alina
Ramona J spune:
De acord cu ce spui. Ma gindeam ca daca invit pe cineva in vizita e responsabilitatea mea sa le asigur toate cele. Prin urmare mi-am imaginat ca acelasi lucru e valabil si pentru firmele care aduc angajati de prin alte locuri. Ca unii noi-veniti poate ca nici nu realizeaza cit de expusi sint.
Am avut si noi la un moment dat o situatie din asta cu asigurarea sotului, care ar fi fost foarte scumpa daca ne adauga si pe noi. Noroc ca la vremea aia lucram si am putut sa-mi iau asigurare de acolo (tot de rahat era).
Acum as fi vrut sa intreb daca are cineva Dental si Vision, ce plan au preferat. Pina la urma am ales la plezneala, acum tot nu mai pot schimba pina la anul.
corinadana spune:
Intru si eu sa va urez un Thanksgiving minunat! sa va pice bine tot ce faceti de papa.
Maine cu Ralu acasa si cu bucataria nu stiu de mai apuc sa intru, mai am si un test de dat...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Sarbatori frumoase va uram si noi! Eu o sa fac un dinner "combinat". Curcanul il fac umplut, dar cu un stuffing mai romanesc asa. Iar la side dishes o sa fac pure sau cartofi taranesti si fasole verde pregatita cum stiu eu, nu caserola. Yams si alte alea nu. La desert fac placinta cu branza!!
ocebine spune:
Va pup si eu si va urez curcan voios!
Eu plec in vacanta patriotica la Washington DC...am o lista luuuuuunga de obiective.
De Thanksgiving eu fac....rezervari
numa sa vaz daca pot minca prea multe ca inca ma deranjeaza "stitches" care le am la gingie...partea haioasa a fost luni cind am avut un dinner pentru servici...am intrebat ospatarul cum e pregatit pieptul de rata (in ideea ca sa nu fie ceva crocant p-acolosha sau ceva foarte acid gen otet, grapefruit)...la care seful meu: "Ea nu maninca decit mincaruri moi, o scoatem de la nursing home o data pe luna)"...sa mor nu alta
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
funny!! lol Sa va distrai in washington!
Partea buna cind ai probleme la dinti este ca slabesti
, data trecuta am pierdut kile.
Ma terorizeaza curcanul asta, poate il pun si nitel la afumat.
Am cumparat apple pie si o sa fac piure (merci Lia ) si friptura de porc.
Noi avem musafiri d-asta sint stresata ca vreau sa le fac ceva bun si curcanul asta iese atos orice pun pe el.
Poate il brine cum zice Alton
fetele cica au gasit traces de melamina si in formula de la noi, dar criminalii astia din FDA nu spun care
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Va urez si eu o Happy curca day!
Ramona, o varianta f buna de asigurare pt cei care vin in vizta aici (si nu numai) este:
http://www.nriol.net/
In rest de acord cu ceea ce a spus LucasMom, uneori e mai convenabil sa iti faci plan individual pt restul familiei, decat sa ii treci pe insurance-ul de la firma unde lucreaza sotul/sotia.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
philip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada fetele cica au gasit traces de melamina si in formula de la noi, dar criminalii astia din FDA nu spun care A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
andrada, uite ce-am gasit eu:
According to FDA data for tests of 77 infant formula samples, a trace concentration of melamine was detected in one product — Mead Johnson's Infant Formula Powder, Enfamil LIPIL with Iron. An FDA spreadsheet shows two tests were conducted on the Enfamil, with readings of 0.137 and 0.14 parts per million.
sursa:
http://news.yahoo.com/s/ap/20081126/ap_on_he_me/infant_formula
philip
&andreea