America (133)
Raspunsuri - Pagina 10
CRISMIR spune:
ANDRADA nu ma speria ca iese atos curcanul,ca fetele mi-au spus ca iese foarte bun
...si eu am maine musafiri si nu vreau sa mancam bete
,de fapt noroc ca mai am ceva aperitive inainte,deci e ok![]()
HAPPY THANKSGIVING si de la noi!!!
Distractie placuta la fetele care au plecat prin diverse locuri si sa aveti pofta la papat bunatati!!
Azi am trebaluit si eu...mancare,curatenie,blee...ce obosita sunt
....merg sa mananc ceva cu puiul meu mic si in pat la filme
.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Happy Thanksgiving tuturor! Sint si eu obosita, m-am trezit ca niciodata la cinci jumate dimineata.
Plus ca-i am acasa pe smecherii astia doi, m-au innebunit deja!![]()
Va urez si eu Happy Thanksgiving, sint asa fericita ca nu trebuie sa gatesc miine! (don't hate me ca sint norocoasa)
Andrada, ai pus curcanul in brine? Daca era sa gatesc
asa l-as fi facut. M-a convins reteta lui AB, dar daca o testezi tu sa ne spui ca sa stiu daca o pastrez pentru la anul, ca poate ca atunci nu mai am norocul sa scap de gatit.
sinzi_ana spune:
Va urez si eu o Curca Day Fericita!!!!!![]()

Eu fac simplu, curcan (deja e condimentat) cu salata orientala, salata de vinete, si am facut un tort de capsuni si ananas...sper ca mi-a iesit...mi=a fost jena sa gust![]()
Si noi avem musafiri, dar suntem in familie...hihi
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
Oana_B spune:
Happy Thxgiving Day si de la mine fetele!!
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
ciuf spune:
Fetelor, si de la noi un Thanksgiving cat mai happy si imbelsugat.
Eu am avut accident de masina si sunt eu vinovata. Am facut un U turn cu vizibilitate ioc. M-a lovit o Toyota 4Runner drept in usa mea. Bine ca nu am avut viteza ca nu m-as fi vazut bine. Stiu ca in momentul cand am vazut masina am zis sa nu ma loveasca in cap. Atat.
Deci nu am nimic, masina are usa din stanga lovita, si ma costa peste $1000 sa o repar. Ca de 6 luni am hotarat sa scoate collision de pe asigurare.
Si m-a pocnit politistul cu amenda ca am facut U turn (in zona nu este nici un semn, am "patrulat" de cateva ori sa fiu sigura ca nu e nici un semn) si 3 puncte. Asa ca sunt vai de capul meu
.
Zilele astea am umblat ca o nebuna sa cer estimari la reparatie, am ajuns sa cunosc toate junkyardurile din oras.
Sotul imi vine vinerea asta de la BMW, din Germania. Si eu il astept cu o asa surpriza
.
Maine mergem la niste prieteni sa mancam pasarea.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adrianaloy spune:
Happy & Healthy Thanksgiving tuturor! sa va iasa curcanul rumen si fraged celor care sunteti gazde. Petrecere frumoasa la toata lumea!
...eu am muncit 2 zile pe rupte, la serviciu- asa ca pana luni odihna si relaxare. Vineri ma scol dis-de-morning si fug de acasa...la shopping
...cu fetele
...fara barbat, fara copii.
s-auzim numai de bine!
miereamara spune:
Ciuf, imi pare rau pt incident.
Ar tb sa mai cauti ceva preturi, eu am primit un estimation pt inlocuirea totala a usii si repararea aripii de vreo 1200 de dolari, 1000 pt o usa mi se pare cam mult, dar depinde si ce masina ai.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
BiancaM spune:
Sa aveti pofta la mancat curcanul!!
Vin cu o rugaminte la fetele care locuiesc in New Jersey.
Noi acum stam in Manhattan, in Morningside, intr-un apartament dat de universitate. Comparativ cu celelalte platim chirie mica, dar pentru noi e tot mare. Si dintr-o leafa cam trebuie sa strangem cureaua. Am vrea de la anul sa ne mutam peste rau, dar nu prea stim nimic de zonele mai bune si cele mai rele.
Rugamintea este sa-mi spuneti si mie daca stiti, cam pe unde e mai bine de stat in zona de nord a NJ. Din ce am vazut la o prima cautare sunt zone cu chirii in jur de 1000 pe luna, dar nu stim nimic de zona respectiva.
Va multumesc anticipat!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)