America (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Happy Thanksgiving si de la mine!

Sa petreceti frumos cu un curcan gustos!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Happy Thanksgiving si de la noi!!!

Musafirii nostri abia pe la 7 s-au anuntat,...cam tarzior,dar e bine si asa.Eu mi-am facut tocanitza de pui cu smantana si cu usturoi,o nebunie a iesit de buna si mazare,plus placinte si oua umplute,iar mandrul a fost sef-bucatar la prepararea curcanului,....care e inca in cuptor.Si ,..ca sa fie toate "bune",...Rudy are diaree,...asa ca vizitai rapid si farmacia din colt.
Ciuf,imi pare tare rau sa citesc ce patisi.Bine ca esti tu bine.Am vorbit cu mami tau intr-o seara,era trecut de 6,si chiar mi-am facut griji ca ajungi pe intuneric acasa.Sa fi sanatoasa,....restul,...se repara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ciuf, imi pare rau pt accident!!!! Bine ca ai scapat doar cu o usa de schimbat!!! Mai nasol e cu amenda...trebuie sa faci iar ore la DNV? (mie imi daduse vreo 2, ca am uitat sa aprind farurile)

Curcanul meu a iesit foarte bine (asa se zvoneste-eu nu am gustat)!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- bine ca ai scapat teafara!

terminat cu musafiri ,curcanul a iesit foarte bine.acum ma uit poate gasesc ceva de cumparat maine ,am vorbit cu o prietena sa plecam la 4am la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Am scapat si eu, mi-a picat curcanul ca un bolovan,, nu stiu de ce ca era bine facut.. Nu-s fan curcan. Off, si acum la post cu noi
Ciuf, bine ca ai scapat doar cu atat, mai rau cu amenda.. sper sa gasesti mai ieftina reparatia..
Si noi am avut probleme, sotu circula cu 39mi intr-o zona cu 25 mi... So, a primit amenda, dar ne-am temut ca-l cheama la court, mai stii ce e in capul lor..in orasele mici conteaza tot.. Am scapat doar cu amenda..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salut si de la noi
Mantuiram pasarea. Facura prietenii nostri o mancare in stil romanesc si american. Burti sa fi avut sa mananci toate preparatele alea.
Am mancat o salata tare buna din artichoke murat cu branza feta si pine nuts. Yummyyyy.
Copiii mi-au fost tare cuminciori, au jucat biliard fara sa sparga geamurile , Luca a maturat pe acolo ca a zis ca oamenii astia au cam murdar in casa , iar Eva si-a tot falfait pletele in vant .
Seara avuseram parte de zapada. Yeyyyy. Prima zapada din anul asta.
Dar drumul a fost infiorator. Am mers cu max. 25 de mile la ora. M-am cutremurat cate accidente am putut vedea pe drum si in ce hal derapau masinile alea. Inima mi-era in chiloti. Mi-era o teama sa nu lovesc si masina asta. Ca, sa fiu sincera, parca mi-e teama sa mai conduc masina. Cine stie ce prostie mai fac!!!
Si cam atat. Azi imi vine sotiorul acasa .
Delia, iubita, saru'mana de telefon. Mi-a spus mama ca m-ai sunat dar din pacate nu am apucat sa iti intorc telefonul. Bafta cu scoala!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura21 spune:

Buna Bianca,
Noi locuim in Rego Park Queens dar vrem sa ne mutam intr-o zona mai buna pentru copii si ne-a placut Ridgewood si pe linga Fair Lawn NJ ( foarte safe si parcuri multe) dar chiriile sint in jur de $1500 one bedroom. Ne uitam acum si la varianta Connecticut, sotul meu lucreaza in Midtown si cautam ceva sa ajunga relativ usor cu trenul.
Nassau County Long Island e considerat safe si cu scoli bune dar taxele sint foarte mari.

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

Sa aveti pofta la mancat curcanul!!

Vin cu o rugaminte la fetele care locuiesc in New Jersey.
Noi acum stam in Manhattan, in Morningside, intr-un apartament dat de universitate. Comparativ cu celelalte platim chirie mica, dar pentru noi e tot mare. Si dintr-o leafa cam trebuie sa strangem cureaua. Am vrea de la anul sa ne mutam peste rau, dar nu prea stim nimic de zonele mai bune si cele mai rele.
Rugamintea este sa-mi spuneti si mie daca stiti, cam pe unde e mai bine de stat in zona de nord a NJ. Din ce am vazut la o prima cautare sunt zone cu chirii in jur de 1000 pe luna, dar nu stim nimic de zona respectiva.
Va multumesc anticipat!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bey, barbate'miu a comis-o.
A plecat pe la trei dupa amiaza sa spele masina si s-a intors dupa patru ore (timp in care mai ca l-am dat disparut) cu una noua!
Nu stiu daca sa plang sau sa rad, banuiesc ca e un fel de criza existentiala, o ultima razvratire inainte sa vina copilul!

Si-a luat un Dodge Charger...

Si ii zic: Mey am vazut brazi la Walmart, nu luam si noi unul? Ma intreaba: cat costa? Zic: intre 20 si 45 de dolari! Raspuns: prea scump, mai asteptam, poate se mai ieftinesc.

Sa dea naiba sa mai imi zica ceva cand plec dupa o paine si ma intorc cu doua perechi de pantofi!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mire, poate ai vrut sa spui intre 200-450$!!! Pai cu 20$ as lua vreo 3 brazi!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La Ralphs anul trecut au fost 19.99 si f frumosi!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput