America (133)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura21 spune:
Buna Cami,
Noi am calatorit anul trecut cu Delta si nu s-a considerat bagaj car seat-ul; stroller si car seat sint acceptate pe linga bagajul initial. Dar cel mai bine sa suni direct la airline, acum cu toata nebunia asta de fee-uri extra cine stie ce surprize mai sint?
Ca sa nu mai spun ca s-au desfiintat toate cursele directe spre Bucuresti si Budapeste din New York!
neda spune:
Eu am luat caruciorul si carset-ul cu noi in avion.Asa ne-au sugerat cei de la check-in.Mi-au spus ca e mai bine sa le predam la intrare in avion.Stuardesele ti-l vor lua.Au ei un loc special unde le pun.Mie mi-a fost de mare ajutor, caci asa am putut sa ma plimb prin aeroport de la o poarta la alta mai lejer avind copii in carucior.carseatul speram sa mi-l lase in avion in caz ca gasesc un loc liber sa o pun pe cea mica sa doarma .dar stuardesele mi l-au luat.
Nu stiu daca se considera un extra bagaj, dar daca ai prea multe bagaje poti sa il predai pe acesta la intrare in avion.
Unde calatoresti?
neda
adriana spune:
S-au desfiintat cursele directe New York -Bucuresti? din nou?
Cami, stiu ca in cursele interne pe aici, au alte reguli, 1 sg bagaj, poti lua strollerul pe avion, eu am dat la usa avionului si stroller si car seat, intr-unul din ani, nu mai stiu care
, deci n-au ce face, nu ti-l arunca pe usa..
Fetele care stiti mai multe despre Thanksgiving, mai precis despre masa de ThG, spuneti-mi si mie ce se mai mananca pe langa curcan? Scuze de intrebare
, n-am nici cea mai mica idee...- side dishes??? ce-s alea?
CamiM spune:
Ramona, Neda, Laura merci
. Am rezolvat problema.Carucioarele oricum le dam la intrarea in avion si carseat-ul Sofiei il luam in avion ca are scaun dar ma gandeam cum fac cu al Sabinei ca ea nu are loc platit deci nu ma vor lasa sa il iau in avion. Intre timp am rezolvat ca inchiriem masina acolo cu car-seat si pe al nostru il lasam acasa.
Mergem in Dakota de Sud la niste prieteni foarte buni(romani si ei
)- ne tot invita de nu stiu cand si acum am zis hai sa mergem.. sper sa nu regret dat fiind ca plecam cu doua pitice galagioase dupa noi.![]()
Edit: Adriana merci
asa am mai calatorit si noi in trecut si nu erau considerate bagaj dar..
cine stie acum cu toate fee-urile astea cum se procedeaza. oricum am rezolvat problema.
Din cate stiu eu ca side-dish se serveste: fasole verde caserola, sos de cranberries, piure de cartofi, gravy, stuffing de la curcan si apoi desert la greu: cartofi dulci la cuptor cu marshmallows, placinte (eventual cu inghetata)
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Adriana, side dishes sint garniturile cu care se serveste curcanul: cartofi piure, yams, fasole verde, stuffing, cranberry sauce, porumb si alte americanisme de-astea.![]()
Ramona J spune:
Cami, bine ca s-a rezolvat. Distractie placuta, pe acolo nu fusei deloc asa ca poate ne pui niste poze cind te intorci.
cenia spune:
Salut
Mai, citeam si eu de scoli si-s interesata rau. am o prietena e la montessori la 3- 5 ani si zicea ca ii tine impreuna ca sa ii stimuleze pe cei mici sa faca ce fac cei mari sa ia carti sa citeasca sa intrebe.
mai, vorbeati de will. va ziceam de un serviciu prepaid legal service. e super: platesti 23 usd pe luna si ai avocat la dispozitia ta non stop. daca esti in puscarie(doamne fereste), poti suna oricind, ai ore gratuite(40 ore) incluse in acest abonament. si will e inclus in acest abonament gratis. adica e o facilitate. noi ne-am inscris la acest serviciu dupa ce s-a intimplat tragedia cu parrintii Parasca morti si copii plimbati prin tribunale.
uite va dau linkul sa studiati si chiar daca faci abonament doar citeva luni si apoi il intrerupi si tot te scoti cu will.
https:// www.prepaidlegal.com/Multisite/Multisite?site=go&assoc=cristianpopa
e sotul meu membru. daca aveti nelamuriri va dau telefonul lui sa intrebati.
am o prietena care are un teren si era blocata nu putea sa il vinda. a facut abonamentul asta si cheltuie cu 40 % mai putin.
stiu ca philip lucreaza la un avocat, stiu ca te usuca si ca rar ai nevoie de el, dar noi l-am facut pt will mai mult si pt identity theft ca am avut problema asta.
Ramona : feliciari pt tenismen. ce sport frumos si aristrocratic mi se pare mie!
Cami: galagioase vor fi atunci cind vor fi mari. de ce sa nu profitati de invitatie? super! sa va distrati fain. si fara stres!
si o prietena draga s-a mutat la Texas, in houston. ne- a invitat la ea dar ce departe e... vorbeam la telefon toata ziua. a zis ca e totul verde acolo. e fain sa mergi si in alte locuri, mai ales ca America e asa de frumoasa si mare!
avem rude la Seattle dar tot departe e! la vara vom merge la Sacramento sa onoram o invitatie si am zis ca poate mergem si la Seattle. adica cind plecam de acasa chiar plecam!
David al meu e iinebunit dupa mario wii. nu ma mai lasa sa fac fitnes.
acuma ambii copii au diaree. la 7 luni cam greu, dar am experienta de la primul care facea mereu dupa fiecare tratament cu antibiotice. si nu am voie sa ii intrerup antibioticul, trebuie 10 zile si sarmana are fundu rosu . of of! acuma ma bucur ca-s acasa si nu trebuie s amerg la servici ca eu is mama stresata rau!
ce mai faceti voi la diaree? am scos tot arsenalu: mucilagiu, pedialite, soy formula, banana, cereale.
sper sa nu fac eu curcanu ca habar nu am! poate avem invitatie la matusa....
Ramona J spune:
Multumesc Cenia. Sanatate micutilor! Ai mei o dau mai mult cu infectii respiratorii, dar am avut si citeva episoade gastrice. Eu am Smecta din Romania, ajuta. La antibiotic poti sa-i dai si Maalox, sa protejezi stomacul daca stii ca sint sensibili. Hidratati bine, ca asta-i baiul in situatiile astea.
Am vrut sa va intreb cum e cu viza de munca (nu stiu ce tip, dar poate asta e valabil la toate). Cind o firma sponsorizeaza pe cineva pentru green card, e responsabila pentru asigurarea medicala?
adriana spune:
Multumesc Ramona, Cami
si daca pun si ceva romanisme langa side dishes-urile americane, ce are? Oare le-or placea? Ma gandeam la un platou de cruditati: rosii, castraveti, salata verde, avocado, masline, cascaval, porumb fiert, etc.. Tare ma streseaza masa asta..![]()

. Noi mergem in Dakota de Sud la niste prieteni foarte buni(nasii Sabinei de altfel).