America (133)
Raspunsuri - Pagina 6
corinadana spune:
Ca sa ai tu mai multa bataie de cap, ha ha! Nu, cica sa nu get stuck cu acelasi teacher ptr atatia ani.
Vrei sa ti zic ca la Ralu in clasa de anul asta le schimba si locurile la mese o data la doua luni?! tot ca sa nu get stuck u acelasi copil. Si apoi tura anuala de schimbare a colegilor in clasa/alti colegi. Ca sa faca fata schimbarilor mai usor. Si sa stii ca fac bine, eu dupa 8 ani cu aceeasi colega de banca m a apucat disperarea cand a fost sa merg la liceu, eram PIERDUTA...
Primul an ceri- romaneste/o atentie ceva prin office! apoi poti sa le pui in fata rezultatele copilului si sa le ceri.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
corinadana spune:
Si daca ai prins o teacher buna in anul intai mergi si ajuta pe la scoala, Booster sau PTA ce au, nu ti imaginezi ce muuult conteaza. Asa NU am facut eu si am dat de naroada aia din cl. a 2a.
Daca cumva nu ai prins iar mergi la scoala si ajuta si sa vezi ce bine o sa ti prinda. Mie mi au fost date sfaturile astea un pic mai tarziu din pacate si am ratat un an.
Apoi Ralu cu rezultatele ei eu cu ajutatul meu a fost beton. Si i prindem bine pe anii astia f importanti inainte de middle school.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
pumba spune:
corinadana- sa-mi iasa din grija.azi mi-a luat toata ziua sa ornez casa.
pe 7 dec e ziua fetitei mele si ii fac ziua ,trebuie sa pregatesc petrecerea la scoala de Craciun a copii lor,a profesorilor pt ca sunt in PTA si tot asa.
si eu as fi curioasa sa aflu, de ce schimba profesori si colegii in fiecare an. am cerut profesoara de anul acesta ,auzisem ca e foarte buna si asa e.
sanzi- daca merge in ritmul asta ,in clasa 1 nu o sa aiba nici o problema.
ruxij spune:
Sanzi, felicitari lui David! E grozav! Nu stiu ce sa zic, ar fi pacat sa il dai la scoala publica, dar dc. nu va permiteti, asta e, dar sa fiti cu ochii pe el si poate in middle school sa il dati din nou la privata.
Adriana, multumesc de intrebare, suntem bine. Bogdan e si el bine, merge bine si cu scoala si avem cam aceeasi rutina pe care o povesteam.
CamiM spune:
Sunt bagata pana in gat in valize (impachetez si despachetez de zor)si cum nu vom fi acasa pana luni intru pe fuga sa va spun si eu :
HAPPY CURCA DAY!!!
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ANDRUSHKA spune:
Fetele din zona Detroit,
Intereseaza pe cineva concertul cu Nicu Alifantis si Ducu Bertzi de vineri, 30 noiembrie din Kitchener, ON? Mai este un concert si sambata, dar in Toronto. Se pare ca sunt cam singurul fan din zona si caut un grup, sau macar inca o persoana, cu care sa plec la drum (approximativ 3 ore). Dati-mi un mesaj daca va intereseaza.
Ramona J spune:
Happy Thanksgiving pentru fetele calatoare!
Ruxij, nice to see you din cind in cind.
Sinzi, ma gindesc ca puteti incerca scoala publica, dar daca esti multumita cu asta si vezi ca acolo nu se compara, eu zic ca merita sa faceti eforturi si sa-l trimiteti unde e mai bine pentru copil.
philip spune:
cami, vacanta frumoasa, voi unde plecati? sa va fie curca gustoasa! a mea e inca in frigider, se dezgheata incetisor. sper.
philip
&andreea
neda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sinzi_ana Io tocmai ce am aflat ca copilul din dotare este "highly gifted"...m-o luat prin surprindere (acum il inteleg pe Moromete), desi banuiam eu pe ici pe colo Si a castigat un writing contest (a fost o compunere)10$ gift card la Barnes&Noble!!! Primul lui premiu...de abia astept sa ajunga acasa sa ii spun...“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
Wow! Ce baiat istet ai.Felicitari David!
neda
CamiM spune:
M-am saturat de impachetat si de mutat dintr-o valiza in alta asa ca le-am lasat balta pana mai tarziu si iau o pauza.![]()
Si am o intrebare pentru cine a mai zburat cu copii in ultima vreme: daca dau car-seat-ul la bagaje se considera bagaj sau este extra?
Andreea merci.
Tinem pumnii sa va iasa curcile super
. Noi mergem in Dakota de Sud la niste prieteni foarte buni(nasii Sabinei de altfel).
Ramona multumim.
Felicitari pentru micul tenismen si pentru gimnasta ca nu am apucat sa zic.![]()
Sanziana felicitari si lui David.
Neda ce mai fac Mihaita si surioara lui?
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

psihologul