America (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumiri pentru urari fetelor!!!! Sunt tare mandra de el

Pumba, un copil montessori nu are limite de varsta...pot face orice la orice varsta daca ii duce capu
Dar nu iti imagina ca inmultirile sunt facute din cap...deocamdata totul se numara, chiar si miile!!!! (au bilute pt 1, siruri de bilute pt 10, patrate din siruri pt 100, cuburi din patrate pt 1000...si asa e usor sa aduni 3400+6833, la inmultiri tot cam asa e sistemul!!!...vizualizarea numarului prin cantitatate si intelegerea procesului ce sta la baza inmultirii este foarte importanta!!! restul vin de la sine...Si da, apoi memoreaza raspunsurile si nu mai trebuie calculate)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sinzi, chiar ca-i genial David. Mi-am dat eu seama dupa intrebarile care zici ca vi le pune.

Sint si eu mindra de feciorul meu anti-talent la sport, care a facut un 1-1 la seturi cu un baiat de 14 ani, desi joaca tenis doar din vara asta. Eu inca nu-mi revin din soc ca dupa atitia ani gasiram un sport care sa-i placa si mai si joaca decent.
Acum sa vorbim cu David sa-l invete cum e cu inmultirile alea...

Anamaria, chiar ma gindeam cum te simti dupa operatia cu pricina. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tot eu, ca am uitat sa-i multumesc lui Corinadana pentru reteta de aluat la masina, am facut doua rinduri de gogosi in weekendul asta.
Ba cu albusul ramas am facut si coconut macaroons.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Sanzi, felicitari.. Interesante teste si muuult avansate pentru un baietel care merge la gradi.. Bravo lui..
De fapt, stiu, copiii astia care sunt scotocitori si nu le tace gurita o clipa sunt bright(ai mei nu-s vorbareti), si e super ca nu le taie avantul de mici, pe ideea ca trebuie sa mearga odata cu scoala.
Sper sa gasesti o scoala buna, care sa-l motiveze.. mai bine-l dai tot la Montessori..
Felicitari de la noi

Ruxij, ce mai faci? Cred ca ai intrat in butoiul cu melancolie, asa pareai ultima oara.... Mai zi-ne de Bogdan la bobocei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cu placere Ramona, eu incerc sa dau jos cat pot de mult, se apropie amenintator Craciunul si tr sa fiu pregatita...M a mai "ajutat" si o raceala intre timp.

Pumba cum sa faci bradul?! acum deja??

Sanzi felicitari lui David, m am uitat si eu pe teste si vad ca aceleasi lucruri le facea si Ralu in kinder doar ca ce are David pe foi Ralu avea in carticele.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Ramona, bravo feciorului!!! Al meu inca nu joaca seturi la club (decat cu ta-su) dar nu e in stare sa trimita mingia inapoi mai mult de 2-3 ori...
David vrea sa joace si hockey, as renunta la inot, sa ii dau si sansa asta!!!! Cred ca ii trebuie un joc de echipa!!!!

Adriana, sa stii ca sunt tare dezorientata cu ce am sa fac la anul...Scoala la care e acum e un efort financiar destul de mare pentru noi, si abia asteptam la anul o pauza...Nu stiu cum se va adapta David la o scoala normala, si ce va face in clasa, daca nu se va plictisi...Ma bucur ca e interesat si mereu cauta noi provocari, pe de alta parte mi se strange inima, caci stiu ca daca il mut la alta scoala, va fi un pas inapoi pentru el...
Imi place ca sunt invatati cum sa gandeasca si sa inteleaga ceea ce fac/orice: cifre, litere, adunari, impartiri, mediu inconjurator, spatiul...Sper ca si-a creeat deja un reflex in a cauta sa inteleaga ceea ce invata, si sa nu recurga la memorare fara noima...
Eh..ma intind si eu...
Baietii au treaba cu un set de nascar...si eu mor de somn...dar nu ma duc in pat fara ursuletul meu

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Sanziana din pacate memoria tr si ea antrenata ceea ce pe aici nu se prea obisnuieste. Acum nu sa memorezi ca fraierul dar ma uit la Raluca memorie cam slabut. Ei pana anul asta nu stiu sa fi invatat 2 poezii.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Corina, da!!! Memoria e foarte importanta (eu ii citesc poezii lui David seara, si cat pot il pun sa repete)...
Vroiam sa spun, ca atunci cand inveti ceva nou, e bine sa intelegi ce reprezinta, la ce foloseste, cum "arata", ...sa "vizualizezi" ceea ce inveti...Nu mi se pare de ajuns doar sa stii...Sa te intrebi, de ce e asa??? De ce 2+2=4??? Ce inseamna de fapt? Eu cam asa il cresc pe David...daca nu intelege ceva, orice, sa nu ii fie rusine sa intrebe, de ce? cine a spus ca asa e??? si cum a ajuns la concluzia asta???
Va invidiez pe voi, cu scolile publice bune!!! Sper sa fiu si eu linistita la anul de scoala din cartier!!!!

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Uneori e de ajuns un teacher f bun care si face meseria si copilul este aranjat. Daca mai are norocul si de un grup mai mare de copii buni in clasa e perfect, se naste concurenta aceea folositoare tuturor copiilor. Raluca acum are in clasa peste 3/4 din copii niste copii tare bine pregatiti, vorbitori de cel putin 2 limbi, nivelul este altul.
Scoala Ralucai e cotata bine dar in cl. a 2a a avut o teacher de toata jena asa ca...

SFAT: cauta si mergi la scoala si intereseaza te de teacheri! mai intri in vorba cu un parinte doi sa vezi ce informatii bune primesti. Cand incepe cere teacher ul respectiv.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Eu tot nu pot sa inteleg de ce le schimba invatatoarea (copiilor din clasele mici) in fiecare an??? Nici nu apuca sa ii cunoasca bine pe copii, sa se obisnuiasca cu ea, ca...gata...alta invatatoare!!!!

:
varsta, poze,

Mergi la inceput