America (133)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrada spune:
Ii obliga sa semneze ca vor sta in America si nu vor scoate copiii.
Cu timpul vor putea pleca insa
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
philip spune:
pfii, ce situatie incurcata...si eu ma tot gandesc la will de ceva timp si ziceam ca-i las buni8cilor dar daca ziceti ca nu-i ok, tre sa-mi gasesc un rezident care sa mi-i duca in ro. hm...
adriana si anamaria, vacanta frumoasa, tu adriana unde mergi ca anamaria zicea ca pleaca la dc?
philip
&andreea
sinzi_ana spune:
Io tocmai ce am aflat ca copilul din dotare este "highly gifted"...m-o luat prin surprindere (acum il inteleg pe Moromete), desi banuiam eu pe ici pe colo
...Am primit acasa report card-ul (cred ca il inramez
)
Si a castigat un writing contest
(a fost o compunere)10$ gift card la Barnes&Noble!!! Primul lui premiu...de abia astept sa ajunga acasa sa ii spun...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
Andrada spune:
Mazal Tov!! Zi mai multe cu gifteala asta, sinzi, cum o fost.
Eu n-am inteles cine pleaca si unde.
Pantero, curcan fericit si rumenit si la voi!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Io, beteaga cu dintele (umflata la obraz ca un hirciog lopsided)...plec la Washington DC cu trupele din dotare.
Absolut de groaza apico asta...ca-n filmele de groaza.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ancadm spune:
Sinzi_ana felicitari pentru baiatul super destept din dotare! Si multumesc pentru ideea cu costumul. Acum daca as afla si de unde sa iau camesha de in ar fi minunat, ca de bucatelele de matase nu cred sa fie problema mare, am un magazin cu materiale aproape de mine. Problema ar mai fi fustitza...Ca deh, e don'shoara, don'shoara mea....Biserica romaneasca de aici are un grup de dansuri po****re si ma gindeam sa vorbesc cu leaderul grupului sa vad daca nu are el vreun costum sa mi-l vinda, dar sotul cica n-are numarul si respectivul raspunde greu la e-mail...deh...Motive...
Ma duc sa vad cum rezolv problema!
Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
sinzi_ana spune:
Andrada, cica il testara (nivelul lectiilor la care este) si au ajuns la concluzia...
http://good-times.webshots.com/album/568904459WSThGv
cam asta face el acum...
Cu toate astea, David e un dezordonat, grabit, visator si ii merge gura si cand doarme
Ancadm, la fuste nu ma pricep...dar daca ai o poza cum ar trebui sa arate, si te pricepi cat de cat cu acul in mana, eu cred ca poti sa croiesti...
Bluza de in, am gasit la Marshall (nu stiu daca sunt si la voi)...sau Ross, si chiar ieftina...!!!!
Eu pic de somn...nu stiu ce e cu mine...trebuie sa imi fac o cafea....
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
pumba spune:
sanzi- felicitari!
inmultiri la kinder?
eu ma plimb printre globuri,beteala si fundite
incerc sa fac bradul ,dar nu am nici un spor.
fetelor ce cadouri ati cumparat? ceva idei ?