Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru
MARIA-ALEXANDRA, STEFANA EDUARDA, VICTORIA ISABELLA
si pentru
ANDRES, ADAM, SHINTARO DANIEL si KEVIN
Sanatate multa, noroc cu carul in viata, bucurii nenumarate si fericire langa mami si tati
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vianne spune:
Miss, multumim frumos!!
Imi pare tare rau ca ai probleme cu proprietarii dar poate reusiti sa luati apartamentul de care zici.
Tin pumnii!
Laura, am tot bucatarit si am si cusut ceva (o sa fac poze si va arat). In rest, suntem bine, Slava Domnului! Nu prea am iesit zilele astea pt ca e tare frig si aici.
cleo78 spune:
am revenit din bantuieli. Va pove alta data ce si cum.
Voiam sa fac o strigare catre puputi , care a venit acu vreo 2 luni in ro cu pui de samurai, si sta tot prin Pantelimon.
si despre socri, soacre, poame acre, io zic in fatsa: "nu te mai baga in viatsa altora ca e de prost gust" . PUNCT. NU MA INTERESEAZA PAREREA TA GRATUITA. Nu poti sa ii schimbi, dar nu e cazul sa ii tolerezi. Asta vreau, mai bine sa fiu io a dracului decat sa fiu aia bleaga. Asha ca ma intelegeti de ce m-am rupt de mama+matushi - stiu ca m-au scuipat si m-=au barfit, atat timp cat verisoarele ma admira pt tupeu si reusita, ca ele stau cu capul plecat si le pare rau... merg asha inainte.
Despre relatiile cu sotul - acu ceva ani, mai multi, aveam un boufriend. Cu o mama. Ei bine, relatie in 3 nu se poate - in prag de logodna i-am zis ca mai bine stau cu chirie decat cu capul plecat ca n u m-a cules de pe strada. Casatoria e in 2, asha cum a zis f. bine getutza , tu decizi pt sot +copil, pt viatsa voastra, tu alegi ce sa faci si cum faci. Getutza, Ylari, de voi e mult mai greu ca nu aveti casa voastra. Si Miss e la fel - parca cu contract de inchiriere. Dar tensiunea din casa se rasfrange. Si nu stiu daca e bine sa continue asha - vor veni vremuri mai grele, mai dure, e iarna, copilu incepe sa fie f. ewnergic si riscu de transpirat => raceli, viroze, suprainfectii vu bacterii/bacili etc, va incepe sa mearga, va fi nevoie sa il scoti in colectivitate, sa vada oameni/copii, sa nu fie salbatec. De boleshnitse nu scapa niciun copil... de lacrimile mamei cui ii pasa? Fiti tari, casa voastra, treaba voastra.
MissP, io acuz agitatia lui David si de la tensiunile voastre. Cel putin io am remarcat clar.
De cate ori ma simt agitata, las cupilu in patut -cariie/pariie, nu conteaza, bag capu sub robinet, ma calmez 1-2 min si o iau de la capat.
Missp, masaj la burtica ii mai faci? nu functioneaza? si exercitii la piciorushe? ajuta la tranzit. Era un filmulets acu ceva timp, cu un bebe mic, de cateva luni 4-6, sa zicem si o sora mai mare, care inmtreba in engl: mami ce ii faci? un fel de bicicleta ii facea mami, apasa apoi cu genunchii pe burtica, pedalat etc. Cat despre reparatii -fa tu cum vrei, pe banii tai. Iti mananci nervii - pt nishte poliestiren sau spuma nu are rost, carpeshte asha cum e, chiar inestetic sa fie.
A, si maivoiam sa te intreb: cum e la voi cu criza economica? Poa de aia nu se baga nimeni sa cumpere? Ca la romanica incepe jalea, bancile nu mai dau credite pt firmele de constructii => locuinte noi nu se mai fac, multa lume are credit ipotecar si le-a marit rata (noua ne-a sarit cu 10% dar la noi nu e grav), si nishte verisori ne-au zis clar: nu se mai vand mashini noi, lumea nu are cum sa isi plateasca leasingu anterior, deci vind mashinile cumparate de 1 an. Nu e o perioada grozava - poa de aia nu s-a vandut apart..
Pe de alta parte economia germ/austriei etc e mai stabila decat amarata economie fluctuant-sezoniera a romanicei.
Ma duc sa ma apuc de germana.
Dupa ce iese din creier campari-ul.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
maitreyi spune:
'na seara 
fetili pls help si pe mine care is mai noua intr-ale diversificarii...eu ii dau alexandrei la gustarea dintre 2 biberoane de dimineata piure de fructe. aici nu e buba...papam mar cu o lingurita de cereale, de azi mar cu banana, etc. insa la supa dintre cele 2 bibe de la pranz ii dau numai morcovii cu putin patrunjel si zeama in care au fiert. zilnic. da' cat morcov poate manca un bebelus? zi de zi? nu e prea mult? ma gandeam sa alternez de maine cu zilele cu cereale cu lapte...de ce sa alternez si sa nu ii dau masa separata? pt ca ea se culca pe la 5-6 dupa-amiaza si se trezeste pe la 6 a doua zi si nu as mai avea cand ![]()
vreau de luni sa ii introduc si cartof in piureul de legume...da' tot ma intreb... nu e prea mult morcov?
multumesc anticipat de raspuns 

-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
iulia83 spune:
in sfarsit putina liniste...cat de cat, adica fata e cat de cat cuminte, chiar daca vocifereaza de-mi sparge timpanele..de cateva zile a descoperit magia tipatului 
..
miss imi pare rau pt voi ca stati cu nebunul ala de fost socru. nu exista vreo posibilitate de a va muta?
virginia fetele exagereaza. am un ditamai burtoiu..nici eu nu scot fata daca ploua, decat rapid cu masina la cumparaturi vizite socrii, etc, dar nu la plimbari.
maine mergem la episcopie sa impartasim fata, avem 3 sapt de cand n-am mai fost..duminica trecuta a intervenit ceva, etc, etc..apoi merem la socrii, abia astept...iar ma indop cu bunatati
sa zicem ca din punctul asta de vedere am avut noroc..am avut noi mici neintelegeri inainte de nunta, insa am trecut peste si acu stim cum sa pastram calmul. ce-mi place mai mult e ca nu se baga in viata noastra. asta ne salveaza de la multe...![]()
getutza bine ca ai rezolvat cu sotul. cat despre socrella, ea nu stie ca o mama cu un bebelus se deplaseaza destul de greu? cum poate sa zica asa ceva? ea vine cu mana-n fund, pe cand tu, cu copil, bagaj, etc, etc...dar din cate imi dau seama e plina de ura fata de tine si nu gandeste rational.cat despre sughitz, si a mea, cand rade cu pofta sughite apoi. cred ca e ceva bebelicesc
si copii nu sughit niciodata de la frig sau altceva God!!!sa-i zici asta lu' nenea incultu'. nu mai stiu cine zicea, parca ylari, ca socru-sau a incercat sa sperie fata ca sa nu mai sughitze
asta intrece pe toate idiotzeniile auzite de mine vreofata 

miss despre faza cu returnatul si scrisul mail la astia de la Pampers...aici suntem in Ro..n-ai sa vezi ca-ti trimit astia ceva moca .. ar fi ceva totusi...
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi 'na seara ![]() fetili pls help si pe mine care is mai noua intr-ale diversificarii...eu ii dau alexandrei la gustarea dintre 2 biberoane de dimineata piure de fructe. aici nu e buba...papam mar cu o lingurita de cereale, de azi mar cu banana, etc. insa la supa dintre cele 2 bibe de la pranz ii dau numai morcovii cu putin patrunjel si zeama in care au fiert. zilnic. da' cat morcov poate manca un bebelus? zi de zi? nu e prea mult? ma gandeam sa alternez de maine cu zilele cu cereale cu lapte...de ce sa alternez si sa nu ii dau masa separata? pt ca ea se culca pe la 5-6 dupa-amiaza si se trezeste pe la 6 a doua zi si nu as mai avea cand |
Coana, ia tine-ti aici trei carute de rosii in cap, da' aruncate una cate una, cu sete, ca la tinta
Auzi la ea, doarme cupilu 12 ore non-stop!!! Isuse, nu vrei sa facem schimb cateva zile? Sa-mi trag si eu sufletu'...
Eu zic asa: la masa de pranz introduce-i treptat dovlecei pe langa morcovei, apoi o saptamana mai tarziu cartof, dupa alte 3-4 saptamani carnita, astfel reducand cantitatea de morcovi per total, daca te deranjeaza, dar eu zic ca nu are ce dauna. E constipata cumva? Daca nu, stai linistita, morcovii sunt ideali.
Si acum, breaking news: am inceput actiunea intarcarea. Mi se rupe inima si imi pare rau de nu mai pot, sunt foarte trista, dar efectiv am ajuns la capatul puterilor si nu mai rezist mult asa...
Cred ca diareea si raceala asta a lui, perioada in care a luat si mai putin san ca de obicei, sunt un semn pe care trebuie sa-l inteleg. L-am alaptat exclusiv 4 luni, are aproape 22 de saptamani, ar trebui sa fiu multumita ca am reusit si atat (mai ales la istoria mea de abuz din copilarie si de probleme cu sanii si cu propriul meu corp, nici nu ma asteptam sa fac fata alaptarii asa bine). Dar ma doare. Dar pe de alta parte nu mai vad alta posibilitate si decat sa ma chinui asa in continuare...

Am baut deja 2 cani de ceai de menta (urasc ceaiul de menta). Si am o idee pentru noaptea asta: ii dau san lui David in camera PC-ului (viitoare a lui), care e mai mica si mai calduroasa, apoi ii da Bogdan bibe dupa ce-l punem in patutul lui, ramane sa doarma langa Bogdan, la prima trezire ii mai basculeaza Bogdan un biberon si abia la a doua trezire mi-l aduce mie in patul din dormitor.
In felul asta SPER sa pot dormi si eu 6 ore legate, ca simt ca mor, fetelor, sunt eu puternica si rezistenta si ambitioasa, dar acum efectiv nu mai pot. Raceala asta si stresul din ultimele zile m-au biruit...
Ziceti si voi 2-3 cuvinte de incurajare, pliiz! V-am pupat

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
maitreyi spune:
bai miss crede-ma ca azi am incercat sa o tinem treaza pana la 7 sa ne mai jucam cu ea si nu am reusit - la 6 ii dadeam biberonul prin somn 
hai ca eu te incurajez! nu ma pricep la cuvinte da' io te incurajez
oricum va fi bine
si mercic de raspuns...dupa ce am postat am citit si prin capraru si ii voi mai introduce si cartoful si dovlecelul in saptamanile urmatoare si dupa ce implinim 6 luni bagam si ou si carnita...in timp
nu vreau sa ma grabesc. 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Reallaura spune:
Miss sper sa-ti mearga planul si sa apuci sa te odihnesti nitel! ca oricat de ambitioasa ai fi, cu somnul nu te joci. te rapune, rte nevrozeaza ia
aici si nani nani!
Vianne La multi ani pentru Stefana, sanatate si intelepciune sa-i dea Dumnezeu! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
mi_bebelina spune:
Seara buna si de la noi!Am fost la targ azi...nimic interesant....am luat cereale novalac la un pret super bun, o barbita, niste caciulite de iarna si atat.....apoi am mers prin Real si i-am luat fetei un joc multifunctional pe care il va putea folosi si ca premergator, pe la niste prieteni....ne-am intors acasa acum juma de ora plecati de la 9.30 azi-dimineata...iar tati si Deliuta dorm...dar trebuie sa ii trezesc pentru baita si papica.....fug la ei
Deliutza Broscutza
Alysh spune:
Buna seara....am venit de la prima petrecere (ziua unui baietel care a implinit 1 anisor) la care a fost invitat Vlad. Credeti-ma, fetelor, a fost vedeta acolo. Au ramas masca aia de cat vorbea, de fapt a vorbit non stop bababababa si tatatatata, a ras la toata lumea, intindea manutele sa-l ia in brate toata lumea, ce sa mai a fost extraoridnar. FFF sociabil. Si eu care ma speriasem intr-o perioada ca plangea in case straine. Dar probabil era si el micutz.
Oricum, cred ca incep sa ma gandesc si eu cam cum sa-i fac petrecerea de un an. Stiu, mai e pana atunci. Deocamdata am cumparat sac enorm de panza cu Mos Craciun, lumanarele si globuri. Ahhhhhhh, abia astept!!!
In primul rand simt nevoia sa scot niste 

pt Miss, eu cred ca ai luat decizia corecta in privinta intarcatului, ai mare nevoie de odihna si fizica (din cauza noptilor nedormite) si psihica (din cauza stresului prin care treci) si numai un somn bun iti poate asigura asta. Iar David are nevoie inainte de toate de o mama vesela si odihnita!!! Curaj si bafta, sunt sigura ca vei reusi!
Vianne, sa-ti traiasca fetitza scumpa, Stefana, sa te bucuri de ea si sa fie sanatoasa!
Getutza, m-am bucurat ca nu te-ai certat cu sotul, e pacat ca iubiri asa frumoase sa fie perturbate de o soacra nebuna (scuze, dar nu ma pot abtine). Cel mai important e sa fii tu fericita cu Bogdanel si sot, iar pe soacra trateaz-o asa cum merita.
Vlady