Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
Micaela06 spune:
Alysh, multumesc pentru adresa, o sa caut magazinul.
Ylari
si mie imi place mult de tot blonduta ta.
Miss
incurajare si de la mine. daca tu cumva te simti vinovata ca incerci sa il intarci nu ai de ce, 22 de saptamani alaptat exclusiv eu cred ca e foarte bine. Si tot eu zic, ca e mai bine sa fi odihnita, zambitoare si toate cele pentru puiutu tau. 
eu am fost azi la babyexpo... mare nebunie...mare nebuna eu ca m-am dus ca nu imi trebuia nimic in mod deosebit. Am cumparat diverse maruntisuri gen bodyuri, pantalonasi cu cioci, lingurite de silicon, tetine pt cereale...aaaaa... si jucarii lu fii-mea ca maine face 5 luni, sa o mance mama pe ea. 
Si normal ca m-am trambalat si cu Daria dupa mine ca sa ii fac sedinta foto la kinder studio, sunt rupta de spate acum. Uitati ce fata frumoasa am ![]()
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Adidana13 spune:
Micaela, imi cautam nora...:-) Cred ca incep sa ma decid, dupa ce ti-am vazut comoara...daca ne accepti, evident!
Miss P, tu erai exemplu de vitalitate pentru mine. Si Gabitzam la fel!!! Hai, capul sus si privirea inainte!Daca nu mai alaptazi, nu-i un semn ca nu-ti iubesti puiul, ci ca vrei binele lui, pana la urma. El are nevoie de o mamica puternica si tu ai ales ce e mai bine, nu???
Noapte buna va doresc , vreua sa ma odihnesc pentru ca ne pregatim de petrece...maine Vladi face 7 luni.Ce baietel mare are mama!!!!
Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker Si acum, breaking news: am inceput actiunea intarcarea. Mi se rupe inima si imi pare rau de nu mai pot, sunt foarte trista, dar efectiv am ajuns la capatul puterilor si nu mai rezist mult asa... Cred ca diareea si raceala asta a lui, perioada in care a luat si mai putin san ca de obicei, sunt un semn pe care trebuie sa-l inteleg. L-am alaptat exclusiv 4 luni, are aproape 22 de saptamani, ar trebui sa fiu multumita ca am reusit si atat (mai ales la istoria mea de abuz din copilarie si de probleme cu sanii si cu propriul meu corp, nici nu ma asteptam sa fac fata alaptarii asa bine). Dar ma doare. Dar pe de alta parte nu mai vad alta posibilitate si decat sa ma chinui asa in continuare... ![]() Am baut deja 2 cani de ceai de menta (urasc ceaiul de menta). Si am o idee pentru noaptea asta: ii dau san lui David in camera PC-ului (viitoare a lui), care e mai mica si mai calduroasa, apoi ii da Bogdan bibe dupa ce-l punem in patutul lui, ramane sa doarma langa Bogdan, la prima trezire ii mai basculeaza Bogdan un biberon si abia la a doua trezire mi-l aduce mie in patul din dormitor. In felul asta SPER sa pot dormi si eu 6 ore legate, ca simt ca mor, fetelor, sunt eu puternica si rezistenta si ambitioasa, dar acum efectiv nu mai pot. Raceala asta si stresul din ultimele zile m-au biruit... Ziceti si voi 2-3 cuvinte de incurajare, pliiz! V-am pupat ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Miss, eu resimt direct in suflet durerea ta. Eu il intarc de nevoie, ca nu vrea sa mai suga. Asa ca inteleg supararea ta, imi pare tare rau, dar trebuie sa dormi. E clar ca lui David nu ii mai ajunge doar lapticul lui mami, e baiat mare acum. Ai reusit ce n-am reusit eu niciodata, ai alaptat exclusiv si uite ce copil mare si sanatos ai. Ai facut tot ce ai putut, acum odihneste-te si tu pentru ca meriti. In curand va prinde gustul mancarii si nu o sa il mai intereseze lapticul atat de mult.
De noi ce sa zic, azi am dormit toti trei la pranz, evident eu mai putin ca Sebastian s-a agitat. Statea pe burta si ii cadea capul, muream de ras. Pana la urma l-am adormit la loc, am reusit sa il pacalesc si cu suptul, i-am dat ambii sani din aceasi pozitie, ma doare spatele dar asta e. Eu nu reusesc sa ma desprind din pacate desi stiu ca va trebui.

simonacip spune:
Buna si de la noi fetele, acum reusesc sa va citesc si eu. Am fost la dentist, gata pt ultima oara. Cind am venit, dupa aproape 5 ore am muls doar 180 ml. Cred ca e putin. M-am intilnit acolo si cu Adriana_78.Ma bucur ca te-am vazut si-mi pare rau ca n-am stat mai mult de vorba (eram amindoua cu gindul sa ajungem mai repede la puiuti)
Miss, sanatate multa lui Daviducu, succes la apartament , incearca sa te linistesti cu fostul socru..nu-ti faci decit singe rau degeaba. In c epriveste intarcatul, mai devreme sau mai tirziu tot s-ar fi intimplat...si probabil mai devreme decit mai tirziu acum ca i-ai bagat si bibe. Nu se mai poate nu se mai poate, nu te mai uita inapoi. E foarte bine ce-ai reusit sa faci pina acum.
Iulia, nici noi nu vom mai face vaccinul. Ne-a terminat pe toti, n-as fi crezut..
Getutza, sunt sigura ca depasiti voi acest moment mai dificil. Bine ca nu v-ati certat, n-avea sens.
LMA celor nascuti astazi

, mai ales STefanei de Vianne. Sa cresti mare draga noastra si sa fii priceputa,indeminatica vesela si optimista ca mami tau
Maitrey, n-am auzit nicaieri sa fie probleme din cauza morcovului mult, de fapt : ce insemna mult???Ca doar nu papa kilograme pe ziSIngura idee e sa nu se constipe. Oricum, iti dais eama ca morcovul e prezent aporape zilnic in masa tuturor (si bblusi si adulti) si nu are nimeni nimic.
Nu te mai ingrijora...vezi daca doarme fata prea mult? mami se gindeste la fel de fel ca are timp berechet he-he-he
Ylari, ce bine c-o ai pe mami sa te ajute cu fata..nu am emoticonul cu oftatul..ofof
Micaela, mai ce fata minunata ai tu acolo!
Elenuca, ce faceti ati plecat deja la curte ???
Inais, ce faci scumpo , pe unde umbli?
Sis
, imi pare rau c anu ne-am vazut azi, dar ne scoatem noi pirleala la vara, vorba ta.
Gata fetele, va pup si merg la nani ca nu mai poci
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Vianne spune:
Laura, Alysh, Simona, multumim din suflet! Asa sa fie! Doamne ajuta!
Micaela, scumpa tare bubulina ta!
Miss, ai mare nevoie de odihna, ai rezistat eroic. A fost super ca ai putut sa alaptezi pana acum. Nopti line va doresc!
monik16 spune:
Buna!
N-am mai intrat de o sapt. si sunt tare in urma cu cititul... Si cam slabe sanse de recuperat... Mi-e ciuda ca nu pot tine pasul cu voi.
As vrea sa pun si eu niste poze pe picasa dar nu mai stiu contul si parola. Mi le trimite si mie cineva pe PM?
Merci!!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Nicole1980 spune:
Fetelor eu sunt la soacra acum. Nu o mai suport. M-a intoxicat de povete cum facea ea acum 30 de ani, dar i-am taiat toate vorbele, nesimtita.
Am lasat-o cu copilul sa-i dea fructele si cand m-am intors castronelul era plin, iar bebe nemancat pe motiv ca nu a vrut. Am certat-o si i-am facut alte fructe eu pe care le-a mancat.
Abia astept sa ne intoarcem acasa.
La multi ani pentru bebeii nascuti pe 22.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Victoria_mami spune:
Am intrat numai sa-iurez printesei mele La multi ani!; peste 2 ore implinim 6 luni.
LA MULTI ANI tuturor bebeilor, nascuti intre 1-31 a oricarei luni! ![]()
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
gabitzam spune:
Cu intarziere, pentru ziua de 22, La multi ani pentru Adam si Andres si printeselor Victoria-Isabela si Stefana-Eduarda!!! Sa cresteti mari puiutilor, sa aveti doar bucurii in viata voastra!
Iar pentru azi La multi ani pentru Vladimir si Gabriel si draguta Lorelei!!! Numai zile frumoase si fericite sa aveti in fata voastra!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla