Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
cleo78 spune:
buna dimineatsa.
Deci iulia, numai socru meu mi-a speriat fata ca sughitsa! Nu confunda oalelel, socrii si prostia
(ce vorba de duh am scos).
Si nu, multa lume, si culmea femei, nu concep: ei si ce daca ai copil, nu esti prima, ce te plangi, de ce nu faci ca inainte?
Raspuns:DE AIA si sa morit tu de ciuda.
De pampers, nu am patit aha ceva. Inca. E posibil sa fie un lot prost, dar care automat e trimis in Ro sau Bulgaria sau albania. Io zic sa jucati la loto, ca ati fo 'norocosi'.
maiytrey, doarme 12 ore legat?? NU oaaaa? nu tsatsa? nu ia-am ma in bratse si sa ne jucam???? de unde l-ai luat, sa ma duc sa imi schimb fiica
. Cat despre morcovel, nu e prea mult, ca nu o sa dai o viatsa asha. La inceput o sa se coloreze pielea putin, o sa aiba o alta tenta, dar oricum la supica incepi sa adaugi si alte chestii, treptat, la cateva zile un element nou, si se scade concentratia de morcovel. Adica cantitatea pe care o va papa piticania ta va fi maxim de 150-200ml de supici sa zicem, din care morcovu nu va mai fi ca la inceput 50%, ci un 10-20%. Cred ca tie frica de unele surpradoze de nu stiu ce vitamine/minerale, nu ma pricep. Ei bine, nu tre sa iti faci griji, pt ca organismul uman e f. deshtept, din alimente stie sa isi ia exact cat are nevoie (din medicajmente nu mai e aceeasi regula, astea is invazive), plus ca primele luni laptele acopera tot necesaru, dar dupa un timp, exista riscul de carente, de aceea apare diversificarea. Ashadar nu mananca prea mult morocv . Iar daca mananca o masa consistenta, e timpu sa mai introduci inca ceva in supica. O bucatica de dovlecel, sa zicem, altora le-a zis dr si de una ardei, care dupa ce e fiert ii scoti pielita (iese usor) si pasezi, APOI VINE CARNEA...
Missp, daca ii dai numai bibe seara, cand nu mai ai cu ce, nu merge mai bine? si sa lasi intarcatu sa decurca in timp. Adica oricum cand introduci altceva in alimentatie, cupilu papa mai putin lapte, deci cererea scade, deci productia scade.
socrate a zis bine, ca in curand va da de gustu mancarii si .. nu o sa mai vrea tsatsa pana p[e la 15 aNI
alysh, sa iti fie de bine petrecerea! f fain ca il socializati, ii prinde f. bine. M-am uitat la rucsacu de munte, din spatele lui tati, si mi s-a facut un dor de muunteee... 

La Multi Ani tuturor bebeilor nascuti azi!
si bag si un banc ash putea zice religios:
Uniunea Europeana vrea sa amendeze Romania pentru cruzimea cu care taie porcii de Craciun. Pentru a rezolva problema, geneticienii romani au inventat porcul EMO, care se taie singur
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
andreap spune:
'neata si de la noi.ce bine e cu laptop si mama de ajutor.bine ca e la mine ca eu de ieri sunt racita moarta!
tusesc,ma doare gatul,nas infundat,urechi care pacanesc..tot tacamul.spre dimineata am trimis-o pe mama in camera Sarei ca ma apucase un acces de tuse de imi era ca trezesc fata
..plus ca nu prea stau acum prin preajma ei...offf..daca nu-mi trece pana maine cand pleaca mama,nu stiu cum rezolv.ca dupa ce ca e cu bronsiolita,gripa ne mai trebuia.Colac peste pupaza Mariuca se vaita ca o doare in gat
..iubesc anotimpul asta!
cand citesc patanii cu soacre,socrii,mame...offff..ce bine ca ma inteleg cu toata lumea.de fapt ce bine ca am o soacra cu capul pe umeri.sare sa ma ajute mai ceva ca mama.iar daca vreodata m-a barfit(desi nu cred..),eu nu am aflat
..iar al meu sot oricum nu o asculta
.
MissP,sper sa reusesti in incercarea ta
.eu as vrea sa termin cu alaptatul ptr.ca nu-mi ia in greutate bine.poate de la lapte praf se mai ingrasa nitel,ca la 5 luni are numai 6.360kg si 65 cm
.e putinel(eu o compar mereu cu Delia de Mi_bebelina..)asa ca nu te stresa..e foarte bine ca ai reusit si atat sa alaptezi.cat despre somn..eu una sunt obisnuita.acum de 2 saptamani se trezeste numai de 2 ori pe noapte(deci oricum dorm legat cam 3-4 ore maxim).dar au existat perioade cand se trezea la 2 ore....o sa treaca si asta.si o sa doarma ca Mariuca pana la 10-11 dimineata![]()
Simona,cum sunt baietii?
Sa nu uit:
celor sarbatoriti azi:George,Lorelei,Gabriel,dar si celor de maine(poate nu mai pot intra
):Matei,Teodora,David de MissP,David,Teodora.sa cresti mari,sanatosi si frumosi
o duminica super
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
iulia83 spune:
hello, scriu de la socrii..nu am timp de conspect, dar dau un oki rapid...am impartasit fata, urmeaza sa-i dau papica si s-o culc. avem festin apoi., a gatit socrella numa bunatati
abia astept.
miss stai linistita cu intzarcatul..daca nu mai poti nu e capat de tzara..pune mana si diversifica ca e mare racushoru si mai are nevoie si de altceva
succes..
o sa conspectez mai bine cand ajung acasa, acu ies sa mai stau de vb cu socrii..pup la toate
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Andree27 spune:
heeellooo,
Nu am citit nimic,sunt nervoasa iar pe soacra
,dar am intrat doar sa va arat calendarul faut de mine si cu fundalurile de la Miss!
http://good-times.webshots.com/album/568852124rjGcpI
Va pup!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
bratafel spune:
buna fetelor
n-am mai intrat de mult pe forum. ieri am fost la socrii la Botosani cu Bianca. deoarece ii vede foarte rar iar ei vorbesc ff tare - mai ales socrul meu, saraca fata tresarea de fiecare data cand deschidea gura si a inceput sa si planga. normal, nici bine nu am intrat ca au si tabarat pe ea. cateodata ma scot din sarite. pana la urma s-a obisnuit.
o duminica placuta in continuare tuturor.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Andree27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monik16 Am pus poze cu Sara aici: Sara ![]() MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008 |
WWWAAAAWWWWW ce fetita frumoasa si ce mare a crescut!!!!!Scumpa de ea.Asa ca tu te-ai tuns ,asa?
Apropo de schimbare de look am tot uitat sa va zic ca nu mai sunt blonda...m-am facut aluna,inca nu am nici o poza sa va arat!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Micaela06 spune:
Am intrat si io repede sa urez:
LA MULTI ANI tuturor puilor nascuti pe 23 si in special mari mele iubiri Daria care astazi face 5 lunite !

Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monik16 Am pus poze cu Sara aici: Sara ![]() MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008 |
mai cum se schimba cupiii de la zi la zi...
am fo in carfur. Nesimtitii au mutat calendarele printre girlande si globuri, dar le-am gasit. Adica si Noemi are 2
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii