HSG si histeroscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 11
ami_79 spune:
si de la mine si pupici tuturor!
georgia, da, e cel mai bine sa intrebi la clinica, sau daca nu intreaba medicul care te-a trimis! Bafta sa iesi bine si sa suporti usor!
ancadragoman spune:
Mie la Giulesti nu mi-a dat sa fac nicio analiza inainte de HSG si nici nu ma mir ptr acolo totul se face pe banda
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ami_79 spune:
Anca, ai avut noroc, au riscat trimitandu-te sa faci fara VSH. Bine ca au scapat cu bine, si vad ca si cu bebic!
ancadragoman spune:
pai chiar am avut noroc ,ca nu stiam f bine ce inseamna HSG pana sa fac ...am ramas in luna in care am facut HSG
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
georgia_c spune:
ancadragoman..asa sa tot faci hsg ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ami_79 spune:
Poate am si eu noroc sa raman, desi am impresia ca nu prea am ovulatie in mod natural si voi avea nevoie de ajutor in sensul asta.
georgia_c spune:
caci vaz io ca sunteti saritoare ...hai sa va fac capul mare
- cand se face exact acest HSG , la cate zile dupa menstra
- sa-mi iau ceva la mine .. ca am mai "cetit" din urma cum ca imi trebuie ceva pt durere
- sa-l car pe sotulica dupa mine ... sa ma sprijine ... macar moral ..daca fizic (sper) sa nu fie nevoie
-
Albert Einstein
ami_79 spune:
Se face imediat dupa menstra, pana in maxim ziua 10 a ciclului, dar cel mai bine imediat dupa menstra. (eu am facutin z8). Mai tarziu nu e bine ca poate afecta o eventuala sarcina. A, trebuie si test de sarcina sa faci in dimineata aceea, sa fii sigura ca nu esti gravi ca daca esti se distruge sarcina.
Eu am luat dimineata 2 nurofen (am citit si eu pe aici), dar sincer le-am luat pe la 7 jumate iar la histero am intrat pe la 11 abia, deci nu stiu daca a avut efect nurofenul.
Eu mi-am luat sotul cu mine dar m-am simtit ok, totusi vezi ca sunt fete care s-au simtit tare rau dupa si cred ca e bine sa-l iei ca suport moral :)
Iti mai trebuie un tamponel la tine ca dupa se scurge lichidul ala de contrast.
Cam atat din partea mea, pe mine m-a durut cam ca la menstuatie.
georgia_c spune:
ami_79
am facut primul pas ... m-am programat ... sa vedeti voi cand o sa-l fac si pe cel de-al doilea ...ala in care raman gravi ... va dati seama ca primavara se manifesta in diverse forme
Albert Einstein
ami_79 spune:
Georgia, bafta la HSG, sa iesi sanatoasa tun!
Si eu imi pun sperante in primavara asta, cald afara, soare, pasari ciripind, gugustiuci gangurind!