HSG si histeroscopie (4)
Raspunsuri - Pagina 10
pufoasalaura spune:
scuze nu am vrut sa se inteleaga gresit.acum...daca vreti sa aflati iaca ce mi s-a intamplat in ultimele 36 ore.
marti am facut o recoltare din col in speranta ca acel streptococ care ma impiedica sa fac histero sa iasa negativ.ieri(joi) dupa multe telefoane si insistente la medlife am primit rezultatul: nu mai aveam nimic, eram bineee.toate bune si frumoase, de dimineata ma duc la filantropia pusa pe un histero.protocol sau nu, sunt pusa sa fac di nou o recoltare de secretii. astept si... stupoare! am vaginita(adica streptococul s-a vindecat dar au mai ramas rare levuri).asa ca ne oprim aici... fara histero de data asta. mai stam o tura, dar pana atunci din nou pe tratamente cu claritromicina si meclon.altceva!
ami_79 spune:
Buna, dragi aspirante ca si mine!
sunt de mai mult timp inregistrata pe forum dar mai mult v-am urmarit...fara sa scriu.
Am incepu ceva investigatii privind infertilitatea dar inca sunt la inceput...
Trebuie sa fac un HSG zilele astea in Iasi la Spitalul Elena Doamna si as dori sa stiu cam cat se da medicului si radiologului? Ma puteti ajuta va rog cu aceasta informatie?
Va multumesc mult!
mirimir spune:
Am gasit multe informatii interesante.www.pulsmedia.ro/articole-Ginecologie-Histeroscopie_-_metoda_endoscopica_minim_invaziva-5438.html
Eu am facut hsc luna trecuta, cand aveam un chist pentru care am primit ACO, luna aceasta a aparut hidrosalpinx vizualizat la monitorizare.Nu stiu ce sa cred.
Multa sanatate, va urez.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sensibila Buna ! NU am mai scris la acest subiect, insa am o intrebare, care am vazut ca a mai fost pusa insa nu am gasit raspuns. Pentru fetele care au facut HSG la Giulesti ( sau la alt spital )imi spune si mie cineva cat se da spaga ? Maine ma duc sa fac HSG cu Dr Moisa si vreau sa stiu ce si cum Multumesc frumos si bafta la burtici In asteptarea unui bebel .... |
eu am facut acum 2 ani la Giulesti si am dat 50 ron la radiolog si 20 ron la asistent
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
georgia_c spune:
buna micutele
cum necum ma pregatesc si io de hsg , si apoi histero .. intrebare mea este:ce analize ati facut inainte de HSG?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ami_79 spune:
Eu am fost chiar ieri la HSG asa ca impresiile sunt foarte proaspete!Iti face internare in spital si faci si analize dar cel mai important este VSH-ul pt determinarea unei eventuale infectii. Rezultatul vine intr-o ora apoi daca e ok intri la HSG. Daca ai VSH facut de acasa e si mai bine ca nu mai astepti in plus la spital.
Durerea nu a fost prea mare pt ca am iesit ok cu trompele, multumesc lui Dumnezeu!
A, si pentru ca intrebasem mai devreme despre cat se da la HSG in spital, vreau sa spun ca doctorita radiolog de aici de la Elena Doamna nu a vrut sub nici o forma sa primeasca nimic, si am inteles si de la alte fete care au mai facut ca nu primeste! Foarte neasteptat pentru mine
georgia_c spune:
ami_79...multam de raspuns .. ma gandesc nu se face nici o analiza de secretie vaginala ... sau altceva ?... doar acel vsh ?
Albert Einstein
ami_79 spune:
Vsh e cel mai important mi se pare, se face si secretia vaginala, examen de urina(ca e internare si la internare oricat trebuie sa-ti faca si alte analize) dar nu stiu daca influenteaza posibilitatea de a face HSG-ul. La mine au asteptat numai rezultatul de la VSH pt a ma trimite la histero!
georgia_c spune:
io voi merge la o clinica particulara sa fac hsg ...dar cred ca e o ideea buna sa ma interesez dinainte chiar la clinica ce analize sunt necesare ... ce aflu va spun si voua
ami_79 si o ca tot vine 1 MARTIE
Albert Einstein