Pepenasi de iulie-august 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
irolf1 spune:
Anka mersi de raspuns, mi-as activa eu PM dar nu prea stiu de unde, incerc sa scap intai de moderare si apoi vad eu pe unde se ascunde. Acum hai sa-ti raspund-agitatia asta cu gemete este cam de cand s-a marit, cand era mai mititel plangea. Se intapla sa se trezeasca tipand, dar nu in fiecare noapte. El a fost mai agitat de cand s-a nascut ca acum fac comp. cu Andreea si ea e mai linistita. Ceaiuri nu i-am dat dar o sa incerc. In rest se comporta normal, este sanatos, dezvoltat bine, nici nu stiu ce sa fac, o sa mai citesc si cred ca o sa vb cu dr pediatra, dar la cum o stiu eu o sa zica sa las copilul in pace.
Jjovana80eu stiu ca daca se dovedeste ca e vb de strabism undeva pe la 2,5-3 ani se corectteaza, eu am avut si am purtat ochelari altfel nu stiu cum s-ar putea remedia. Oricum sper sa nu fie nimic
Caprioara tu te plangi de par iar Andreei n-avea popa ce sa-i taie, poate rezolvi cu o bentita si nu o tunzi.
Dianami spune:
Mada-mami-de-pisica-neagra...nu pot sa-ti las toti piticii pe cap
.
Anka, n-am inteles
. Explica-mi sa-mi pot face mea culpa
. Dupa o zi de 2 bani nu mai gandesc limpede
.
Deci...testul e negativ. Nici n-ar fi avut motive sa fie pozitiv, teoretic. Practic se poate orice. Acum mi-e ca dau intr-o metroragie ca dupa nasterea Iuliei
.
Diana, mami de Iulia si Andrei
irolf1 spune:
Poate sa-mi spuna si mie cineva la hidronefroza cand putem vorbi de grad? Am inteles ca depinde de marimea obstructie dar care ar fi valoarea pt gr I, ca am tot cautat pe net si n-am gasit nimic.
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Mada-mami-de-pisica-neagra...nu pot sa-ti las toti piticii pe cap Anka, n-am inteles Deci...testul e negativ. Nici n-ar fi avut motive sa fie pozitiv, teoretic. Practic se poate orice. Acum mi-e ca dau intr-o metroragie ca dupa nasterea Iuliei .Diana, mami de Iulia si Andrei |
hai ca m-a luat cu calduri
ca ma gandesc si eu la un test: ciclu nu mi-a venit,stari de somnolenta abundente,iritabilitate,gust metalic...hmmm!!sa ma ingrijorez,am sterilet dar....cine shtie!!
apropo ce-i metroragie?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
pica1 spune:
Ankut abia acum am apucat sa citesc citeva mesaje. Sincer nu stiu nici un pret la jucarii caci m-am lasat luata de val si nici nu mi-a pasat cit costa, dar oricum sunt mai mici preturile in Cora decit in Miniblu. Pt o fetita de 4 ani iti recomand cu drag orice papusa sau un bb, oricite ar avea sint sigura ca nu sunt suficiente (metoda testata personal pe mai multe fetite) iar pt fetita de 1 an nu am idee acum. O sa pun link cu ce i-am luat dupa ce recuperez de citit
SEBASTIAN (31.07.08)
anaxena spune:
astea arunca cu pietre in mine la mirese si-mi dau peste degete sa nu mai scriu..uoff!!!asha-s eu tampita si ma complic,uoff,oare cand am sa ma maturizez?uneori cred ca niciodata.
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
anaxena spune:
proba
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii
violeta29 spune:
Bunaseara! Mai fetelor de ce nu mi-ati spus si mie ca azi e vineri si m-ati lasat sa ma duc sa caut ca nebuna cai verzi pe pereti?Unde doamne iarta-ma sa gasesc eu cabinet stomatologic deschis vinere la ora 7?
Asa ca , pina luni,imi pun fermoar la gura
Am iesit si din butoi , multam inca o data de incurajari,
Asa , si fiindca mi-am adormit mai intai printesa, apoi sotul
, hai sa pun si reteta aia de orez
OREZ SARBESC
INGREDIENTE:3 cepe
3 ardei capia rosii
1 pahar mare de orez
boia de ardei dulce
sare, piper, patrunjel
Se taie ceapa solzisori si ardei cubulete nu foarte mici. Se calesc in putin ulei, cand ceapa devine sticloasa se adauga si orezul si se amesteca putin. Se rastoarna amestecul intr-o tava, se adauga apa boiaua sarea si piperul si se da la cuptor. Cand este gata se presara patrunjel verde
SNITELE TURNATE
INGREDIENTE:1 piept de pui
2 oua
3 linguri mustar
sare, piper
faina
Se taie pieptul de pui julien(fasii mici).Se adauga ouale si mustarul. Se amesteca apoi cu faina, sare si piper pina devine un aluat de consistenta unei smantani. Se iau cu lingura si se toarna gramajoare in ulei incins. Se scot pe servetele absorbante ca sa absoarba excesul de ulei
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Dianami spune:
Metroragia e o sangerare separata de menstruatia propriu-zisa.
Eu, dupa prima nastere, am avut 2 menstruatii, apoi 2 luni lipsa, apoi a inceput o sangerare care a durat 17 zile, dupa tratament hormonal s-a oprit. O metroragie disfunctionala care trebuie investigata. De asta mi-e teama si acum.
Alaptez exclusiv inca, deci menstruatia poate disparea chiar daca a venit. O sa vad saptamana viitoare. ![]()
Diana, mami de Iulia si Andrei
anaxena spune:
proba 2
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii