Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
Porumbita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micola
cum va suna: [b]stelute norocoase de ianuarie-februarie 2009[b]? 30 + cu ! AMR 10 saptamani...!!! |
suna fain
Porumbita spune:
mey alina1976 da tu aratai f fain in poze si pitica e o dulce
IOI cu regimul ala de ziceti o sa mor de foame ... si de pofte
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dalma Buna seara tuturor, Sunt sotul Dalmei, m-a rugat sa va ""informez"" si pe voi... Deci, pe data de 11.11.2008, ora 13.50, a venit pe lume Daria Maria, un bondoc mic de numai 700 grame la bord... |
Daria e o steluta norocoasa
Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita mey alina1976 da tu aratai f fain in poze si pitica e o dulce |
MULTUMIM , desi aveam 13kg la bord si eram umflata toata!!
Eu zic ca acum e mai bine parca...nu m-am umflat asa tare...
34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Fetelor, am modificat pe prima pagina in dreptul Dalmei! Am pus noutatile acolo
Desi cred ca ar fi frumos sa facem cum au facut fetele de la Odiseea de Noiembrie-Decembrie...cine se ocupa ca eu trebuie sa plec din pacate.
Putem pune asa: "Licurici de noiembrie" si sa o trecem pe Dalma in cap de lista :-)
34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
veronica75 spune:
Nu pot descrie in cuvinte emotiile ce m-au luat...
Felicitari Dalma, Bun venit Daria-Maria ,Felicitari taticului si Doamne Ajuta sa fie sanatoasa ...ce frumos... , suntem trup si suflet alaturi de voi . Primul bebelus din odisee
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum
veronica75 spune:
Alina- am vazut pozicile...hi,hi ce mamica draguta si moderna , nu imi vine sa cred ca erai rujata si machiata, bravo.
Ana iti seamana perfect ...mie una mi se pare ca era asa de micuta .
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum
veronica75 spune:
Aaaaa, voiam sa mai adaug ceva,...licurici, suna frumos, dar gandacii aia sunt oribili, eu i-am vazut, si nu mi-au placut, dar asta conteaza mai putin.
Deci eu votez pt stelute, chiar daca s-a mai folosit, nu cred ca are importanta.....adik ce???daca numele de Alice a mai fost folosit, eu sa nu il folosesc...
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum
anca_ spune:
Alina1976, f frumoase pozele...imi place camera la nebunie...iar de tine si de Ana ce sa mai zic, aratati super amandoua!
30+
anca_ spune:
Felicitari Dalma!
Bine ai venit Daria!
Va doresc multa sanatate amandurora!
Nici nu-mi vine sa cred ca a aparut primul bebe din odisee...e f emotionant!
Si eu votez pt licurici!
30+