Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 8
IRA_LIZA spune:
DATI REPEDE PE B1 TV!! e emisiunea aia, "Trenul Vietii" (de obicei nu apuc sa ma uit) E VORBA DESPRE ERORI MEDICALE, CINEVA CARE A FACUT O ECHO MORFOFETALA A GRESIT GRAV REF LA INIMA FATULUI (parca am auzit numele de "Iosup"?? nush k acum 2 min am dat pe B1)
Ira 34+ mami de Lizuca
miereamara spune:
E vorba de Sonia si Kay, cazul este prezentat aici pe forum la ajutoare umanitare.
"Celebrul" doctor Iosup nu a vazut vreme de noua luni ca sonia are mari malformatii la inima, si mai ales nu a vazut ca are inima pe partea dreapta, in loc de stanga cum este normal!
Oricum am inteles ca reprezentatul Colegiului Medicilor ar fi afirmat in emisiune ca lui Iosup i-a fost retras dreptul de a mai face ecografii morfologice/sau nu are dreptul, asa ca fetelor aveti grija unde mergeti! mie nu mi-a placut niciodata doctorul asta, avea un fix cu kilogramele, apa si ir-urile, la el toate femeile aveau ir-urile marite.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Vai ce frumos, stau la serviciu si plang de fericire si ma rog sa fie totul bine cu Dalma si fetita ei mititica.
Auch Miere, ce urat....sa nu vada asa ceva!!!!!!!!saracele
Bebelusi, eu am facut un bors aseara de zile mari- am fiert oasele vreo 2 ore si apoi am pus de toate: ceapa, cartofi, rosii,ardei, morcovi,telina, leustean, sfecla rosie, partunjel verde si vreo 2 linguri serioase de bors magic..ca nu m-am mai putut opri din mancat
ma duc sa ma uit la pozele voastre, inca nu am apucat
Cris, si la noi e greu rau cu economia. E drept ca s-a ieftinit benzina si au zis ca si preturile la mancare o sa scada, dar sunt o gramada de oameni fara slujbe( de ex. sotul meu, care de vreo 2 luni nu gaseste nimic, noroc ca e substitute teacher ca altefl faceam foamea).
Crisss 30+
IRA_LIZA spune:
Nu m-au tzinut nervii sa ma mai uit la B1, am vazut pe port.ro k e Ema Hart pe Romantica si m-am uitat acolo. Ma rog, nu Ema Hart, Keep The Dream parca se chema continuarea. Desi eu chiar "A Woman Of Substance" as vrea sa-l vad, de ani de zile il caut peste tot si nu-l gasesc.
Ira 35+ mami de Lizuca
lisa79 spune:
ce emotii,felitari DALMA, sa va traisca DARIA-MARIA!!!
avem deja un bb in odisea noastra??? oaouuuu
30S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt
lalala13 spune:
multumesc fetelor!!!
ioana dupa ce am scris aici a zis nico ca-i gravid iarasi..deci ceva am facut bine
si uite si priumul bebel!!! sanatate multa!
daca am norocul sa raman pana se va inchide odiseea o sa va anunt negresit, mai ales ca abia in acel moment, cand s-a deschis odiseea si credeam ca-s burtica(desi nu eram) mi-am dat seama ce vreau cu adevarat. nu incercasem sa raman...ar fi fost asa..din senin
acum insa vreau! VREAU ATAT DE MULT!
o sa va urmaresc ca si pana cum din umbra
my somebody....
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..
anca_ spune:
Si aici e nasoala situatia economica...se mai inchid din firme, sau daca nu se inchid mai reduc din personal, au mai scazut preturile caselor in zona, de pretul actiunilor nici nu mai zic, am pierdut o multime de bani...In plus nu se dau credite decat in conditii f nasoale sau chiar deloc..
A scazut pretul la benzina si parca si la alimente putin, dar nu astea erau marile cheltuieli la noi. Sa speram ca economia isi va reveni macar putin in urmatoarele luni..
30+
miereamara spune:
Mai, aici pretul benzinei a scazut la jumatate, la mancare nu ma pot pronunta, nu mi se pare ca s-a schimbat ceva, casele s-au ieftinit f f tare, ca ne batea gandul sa ne luam casa, dar am zis sa mai asteptam pana imi iau si eu un job.
In privinta job-urilor, al meu are job-ul super safe, ca e f bun pe ceea ce face (programare) si firma nu are cum sa dea faliment, ca ei sunt cei care colecteaza sange si produse din sange, plus celule stem, bla,bla....si testeaza produsele astea, care merg mai departe unde este nevoie...
La mine o sa fie mai grav, cand o sa-mi caut job, dar asta va fi peste 5-6 luni,poate pana atunci se mai limpezesc apele, oricum sunt super happy ca o sa am sansa sa stau acasa cu bebele, poate dc lucram, as fi fost nevoita sa ma intorc mai repede si nu mi-ar fi placut, asa....
In rest, actiuni nu avem, la pensie de abia am inceput sa participam, ...avem datorii in schimb, concluzia: we are fine!
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan