Buna dimineata, fetelor, cred k sunt prima la apel in dimineatza asta. E un moment nemaipomenit al zilei asta, in care toata casa (parca si toata planeta) e inca amortzita de somn (sunt prima trezita in casa), miroase a cafea (abia am facut-o), trag cu urechea la reluarea emisiunii de aseara a lui Badea, toate sunt asa, in surdina moi si pufoase si caldutze si dornice de a fi trezite cu mangaieri.
Buna dimineata tuturor! incepe o saptamana noua.
Ira
35+ mami de
Lizuca
Buna dimineata tuturor si un pupic special pentru Dalma si Daria
Tati de Daria!!!!!ne mai spui si noua ce mai fac fetele??Te rugammmmmm
Ira ai fost mortala cu intratul ficei tale in politaica![]()
Fetelor eu azi noapte am visat asa un curcubeu frumos cum nu am mai vazut de mult timp.....

superb, imi dadea asa o stare de bine. Tin sa va anunt cu surle si trambite ca asta este ultima mea saptamana de lucru yupiiiiiiiii

si apoi stau acasica cu bebe strumf.
Ce e cu voi de e asa slaba miscarea pe aici???
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Neataaaa!!
Si noi am cazut din pat cu noaptea in cap...
si cu foame! am bagat deja 2 banane si 2 bucatele de ciocolata neagra ![]()
Porumbito pupam fata curajoasa!
Te-ai hot sa iei taurul de coarne pana la urma...am pus doua vb la Doamne-Doamne sa te inspire spre un dr mai inimos. Succes! Bine ca ai fost la control si ti s-au mai spulberat din indoieli.
Fetelor, sa aveti o saptamana excelenta!
Catalina
35+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 5 saptamani 
http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png
Billy, ai grija cu ciocolata neagra ca il faci pe bebe nervos si tot tie iti scoate peri albi. Ca sa pun si eu cutitul pe rana ai mancat vreodata cioco amara cu chilli?
super tare combinatia desi suna naspa... Eu cand am pofta de cioco incerc sa pap kinder ca sa aiba mai mult lapte
29+
Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"