Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui edinutza
Ainoa

Edina, am remarcat un nume superb!!! Felicitari!
Las' ca trec repede 3 luni. Sa stapaniti sanatosi casuta!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 32+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui pusyketa

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Pusyketa cu dr Kulava vei naste?

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

27+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Da,cu Kulava.....acum se numeste Parvulescu!
De ce ma intrebi?

31+

VINE BEBE!

Din curiozitate...si pentru ca stiu ca-si trateaza foarte bine pacientele.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

27+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Hello fetelor...racita cobza, cu parchet cumparat, maine vine iar mucitoru' si io nu stiu dc la cum ma simt nu o sa stau cu el in praf si zgomot acasa versus mers la spitalsuper alegere am de facut!

Cat priveste discutia despre dr.Iosup, nu-l cunosc personal si stiti ca si io is un pui de medic asa , dar are dreptate Miere , nu e posibil sa nu vezi inima pe dreaptachiar e inacceptabil, oricat de predispus la greseli ai fi ca om.Nu stiu ce sa opinez despre cei 3 celebrii, eu am ales sa nu ma duc la un medic celebru pt ca am o vaga impresie(e doar feelingul meu, nu am dovezi anume) ca un medic atat de cautat, de asaltat nu are timp sa se concentreze suficient, iar eu voiam un medic pe care sa ma bazez mereu.

Ma duc sa fac o baie fierbinte, asa ma doare gatul de rau ca nu stiu dc voi scapa pn la urma fara antibiotic fiindca deja am niste secretii prin gat mai "verzui" asa...semn de suprainfectie.Si ma simt..ca naiba!!!!!!

bb mic

POZE
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fetelor, controverse, de exemplu, sunt si fatza de medicul meu, Gabriel Banceanu, nu mai stiu cine imi spunea la inceput de odisee k a patit-o destul de rau cu el (nu un caz de gravitatea cazului "kay"). Opinie pe care bineinteles k nu am trata-o cu indiferentza insa nu m-a facut sa renuntz la el k medic. Pusr si simplu am facut o medie aritmetica intre opiniile pro si contra si apoi am luat o decizie. O fi sau nu intzelept, e destul de tarziu acum sa il mai schimb. Doamne-ajuta sa nu fi greshit in alegere! mai mult ce pot sa spun??

...nemaivorbind de faptul k, intre 25 dec si 06 ianuarie, Banceanu e plecat in vacantza, asa k, daca imi vine sorocu' in perioada aia, habar nu am pe mana cui o sa incap!!! asta in conditziile in care la mine clar e vorba de cezariana, nu am de ales! cred k aflu la inceputul lui decembrie cine il va suplini.

...insa la asta REFUZ sa ma gandesc acum, k sa nu ma incarc emotzional, imi vad de sarcina mea, zi cu zi, si atat. Cata vreme ma simt bine deocamdata incerc sa cred k medicul cu care o sa nasc n-o fi cel mai prost de pe lume...

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina draga de tineai grija cu raceala asta, poate reusesti sa scapi de antibiotice, oricum tu stii cel mai bine ca esti in domeniu.

Uff, eu cred ca va las, ma duc la somnicmaine incepe ultima mea saptamana de lucruyupiiiiiiiiiiiiiiii

Va pupacesc si ne revedem maine dar nu inainte de a le da un pupic Dalmei si Darieisi sa le uram MULTA SANATATE

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Irina, multa sanatate si ai grija de tine!
DarkBendis
, nu gasesti castane pe la voi in magazine? Aici am vazut ambalate la punga. Cat despre covrigi, a dat Lisa reteta cu cateva pagini in urma.
Mai, stiti cine nu a mai scris de foarte multa vreme? Angelique!Stie cineva ceva de ea?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

App de Banceanu: la ultimul control l-am intrebat daca bebika mea s-a intors, mi-a spus k nu si k e f posibil nici sa nu se intoarca, ci sa ramana asa, pe orizontala, mai ales avand in vedere k am uter cicatriceal. Cred k am facut ochii mari, k a cautat sa ma linisteasca imediat spunandu-mi k oricum nu tre' sa-mi fac griji in exces pt k o sa fac cezariana, ar fi fost mai rau daca as fi nascut normal. Insa asa...eventual, o sa iasa in lume cu fundul inainte si-o sa vada prima data lumea cu funduletzu'. La care i-am replicat k, daca o sa fie asa, o bag in politica

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, sanatate multa!

Miere, castane erau... pana acum o saptamana (ieri am fost la Tesco si nu am mai vazut)... am cumparat de vreo doua ori da' nu au iesit asa bune... nu se compara castanele la cuptor cu cele prajite in sobita de carbuni. Probabil o sa incerc sa fac covrigi week-endul viitor, dar sunt dezamagita ca pana acum gaseam tot timpul covrigi la christmas continental market numai de data asta vad ca nu sunt . Si apoi stiti voi vorba aia... a mai buna mancare e aia pe care nu a trebuit sa o gatesti tu

Ira, ai dreptate, nu are rost sa ne stresam cu cine o sa nastem (mai ales cand chiar nu ai cum sa alegi), important e sa fim convinse ca totul va fi BINE DE TOT

Chiar, mai are cineva noutati despre Dalma si Dariuta?

Dark Bendis

33+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 7 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am fost la camera de garda...

dr mi-a facut tuseu vaginal si a scris pe bilet: col central, lung, ferm OE dehiscent ], vf indexului ferm si gros pe cr sus situata, TUN

mi-a zis ca timp de cateva zile sa cresc doza de gynipral la o pastila la 6 ore si sa nu fac efort, sa nu ridic greutati, sport sex; am intrebat dc recomanda statul la pat si a zis ca nu e cazul; zice ca e ok si ca sa nu imi fac griji ca a fost ceva sporadic pata aia de sange de dimineata;

dc in 2-3 zile nu se remediaza sa vin iar la control dc nu sa scad iar doza la 1/2 gynipral la 6 ore;

si evident am decis ca asta a fost picatura care a umplut paharul si nu ma mai duc la mirela popa; va rog sa o stergeti si de pe prima pagina de la numele meu

acum am urmatoarele trei variante :

- sa incerc la alt medic la medlife (sincer nu mai am nici o tragere de inima)

- sa merg la dr Tufan Aurelia la Municipal (cu ea a nascut nasa mea, cea cu bb prematur, si cumnata ei si cred ca m-ar putea recomanda sa ma ia in evidenta); as fi incercat aici si la doc lui Naty da asistenta lui zice ca nu mai ia gravide trecute de 25 de saptamani

- sa incerc la Filantropia; prietena mea imi recomanda pe dr Catalina Haiduc; eu as incerca la dr lui Billy, la V. Calciu (chiar imi pare rau ca nu m-am dus mai devreme la un control la el, i-am dat sanse peste sanse relatiei cu doctoria Popa )

am nevoie de inspiratie divina sa aleg varianta cea mai buna pt mine si pt bb... offff... ce porcarie... puneti si voi o vorba buna la DD sa aleg bine si sa ma si primeasca medicul la care ma decid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Nu inteleg..la camera de garda te-a vazut dr Mirela Popa?

bb mic

POZE
31+

Mergi la inceput