Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am vazut azi documentarul "In the womb", este super, vi-l recomand cu tot dragul. Asa emotionant....sa il vedeti pe bebe ce face in orice moment al sarciniie asa emotionant....

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor sunt de acord cu voi cu medicii, au voie sa greseasca o data dar nu 9 luni de zile, ca noi nu gresim cand facem plata la casa nici macar o data. Credeti ca noi am putea gresi sa nu platim????

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

...si inca un aspect: daca doamne-fereste un doftor gresheste in legatura cu copilul meu, as mai gandi tot atat de detashat & intzelegator k "a greshit si el o data, saracu"????? oooo, ma indoiesc maxim! mai bine greseste pe mine insami, insa pe copilul meu?? niciodata! mai ales cand e vb de lucruri semnificative!

Ira 35+ mami de Lizuca

Eu mi-am spus un punct de vedere din experienta mea.. cum a fost acest medic vis a vis de mine si legat de aspectele pe care s-a batut moneda: kg, lichid amniotic, IR uri marite..etc
Nu e necesar sa avem toate aceeasi opinie...

Subliniez ca nu as avea niciun fel de intelegere daca ar fi Doamne fereste vreo problema la copilul meu, la fel cum nu am nicio intelegere si nici detasare (nu stiu de ce s-a inteles asta...poate nu am exprimat eu exact ce vroiam sa spun) ca i s-a intamplat Soniei (si eu i-am urmarit povestea... Sonia e de varsta lui Teodor si eram si pe atunci la odisee). Nu stiu cum e sa fii in locul mamicii Kay intr-adevar, nu pot avea aceasta pretentie.... dar am avut copil racit trei zile cu febra si eram disperata... asa incat nici cu gandul nu ma pot duce..intubari, resuscitari (crunt!)

ceea ce doream sa spun in mesajul legat de Iosup: Pe de o parte ca eu nu ii pot spune 'incomptent'...din perspectiva felulului in care m-a tratat pe mine - a experientei mele cu el ca medic, a fost ok!! iar pe de alta ca actul medical (nu numai in Romania) nu este fara de cusur..niciunde in lume. Certitudini nimeni nu iti ofera... Chiar daca ai o aminiocenteza fara risc ... iti garanteaza cineva 100% ca vei avea un bb ok??? Vreau sa vad si eu medicul acela.

in fine ..e ultima mea postare pe aceasta tema

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Idea e ca unui medic ii declari competenta in urma cazurile dificile pe care le rezolva, nu in urma cazurilor normale, astea ar tb sa faca parte din cotidian. Nu poti sa spui ca un medic este competent pt ca in cazul tau (si poate inca 10000, nu are importanta cate)tot ce ti-a spus a fost ok si sarcina a fost fara probleme, asta e job-ul lor. In momentul in care exista o problema si un medic o detecteaza la timp, atunci poti spune ca e competent, extraordinar, priceput, samd.
Si eu as fi pastrat copilul, dar sunt convinsa ca as fi vrut sa stiu din timp ce probleme are ca sa ma pot pregati cum trebuie, socul sa fie mai mic....

Si da, ar fi trebuit dat in judecata pt malpraxis, retrasa licenta de practica si ar fi fost bun de plata pt daune morale si financiare, poate dc sistemul asta ar fi functionat si la noi in tara, Oana nu ar mai fi fost nevoita sa stranga bani acum pt operatii, asigurarea de malpraxis a acestui doctor ar fi acoperit costul operatiilor.

Bineinteles, asta este parerea mea si asta as fi facut eu dc as fi fost in cazul ei. Am incheiat si eu

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Gizas, m-a mancat palma sa-mi dau cu parerea exact pe un subiect, cred eu, delicat, si pe deasupra intr=o zi in care sunt mai plangacioasa si mai cu fundu-n sus decat de obicet.

Fetelor, retrag orice a zgandarit pe oricare dintre voi, cu scuze. Cu multe scuze. Referirea mea era nu la un doctor anume (despre dr Iosup stiu doar din auzite), ci strict la starea de spirit pe care, parinte fiind, ti-o creaza o tragedie de genul celei despre care se discuta. Cine si in ce fel iti creaza o asemenea stare este f putin important in referirea mea. Raman la parerea k si Sfantu-Duh sa fie cel care mi-ar prejudicia in vreun fel copilul m-as simti devastata si nu m-ar incalzi catushi de putin cine este personajul care ma face sa sufar pe mine & pe copil. Eventual, notorietatea unuia care i-a adus prejudicii copilului, in loc sa fie circumstantza atenuanta, ar fi, dimpotriva agravanta in toata regula.

...insa scuze inca o data daca am declanshat o controversa. Este fix ziua in care nu am puterea sa constat k am declanshat asa ceva, mi-a fost si rau fizic azi (ceva asemanator cu durerile de ciclu), ma simt putin lost in space la modul general, abia astept sa zse faca ora de somnic, sa spun "noapte buna, tati, noapte buna, bebe!", sa ma cuibarersc la pieptul iubitului meu cu burtica magica intre noi si sa las in urma ziua asta. Urata zi!

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Buna seara fetelor!!!

In primul rand ii doresc primei noastre minuni DARIA multa multa sanatate si ca Dumnezeu sa o binecuvinteze atat pe ea cat si pe parinti ei!se ridicase parul pe mine cand am citit vestea!asteptam vesti de la voi!

Asa,eu nu am mai intrat de mult pt ca nu am avut timp!am avut o saptamana f incarcata si grea!cred ca m-am intrecut si eu pe mine!imi place mult noua casa ,ne-am acomodat f bine dar avem o mare problema:nu ne putem pune internet decat dupa 3 luni !aici in zona noastra este maii complicat si cum acum ne-am mutat intr-o alta statiune aici nu avem multe acoperiri decat doar de la o companie care costa f mult!am inteles ca peste 3 luni o sa introduca noua retele!sunt f dezamagita din cauzza asta,dar ce sa fac!

imi este foare dor de voi,imi lipsiti mult pt ca deja ma obisnuisem sa va citesc in fiecare zi decand am aflat ca sunt binecuvantata!
Bebica mea este bine,vioaie si dupa cum am observat are un orar cand se trezeste...imi este atata de draga!am inceput miercuri cursurile de educatie maternala!pur si simplu ma fascineza!o ora facem exerciti de relaxare in care pot sa zic ca am fost asa de relaxata incat m-am deconectat cu totul de prezent!am 8 clase care dureaza 2 ore jumate si la ficare curs se dezbat subiecte diferite!miercuri mergem sa vizitam spitalul unde voi naste si trebuie sa imi duc si planulmeu de nastere in 2 exemplare!unul merge la conducere si unul ramane la moasa!in mare cam atat despre noi!

sper ca de saptamna viitoare sa pot intra regulat sa va citesc si sa va pot scrie!

Iris_!tu cum esti?sincer am citit in mare pe fuga,dar nu te mai stresa cu munca,mai incet!oricum parca numai ai mult nu?Francesca cum e?bebe 2?cum a fost weekendul trecut? besos guapa!

Alina_frumoase mai sunteti!ce bucalata era dulceata ta!si camera ei,ce sa maica in filme!

Miere_am citit in mare,dar tocmai faza cu acul din pacate nu am ratat-o!sper sa nu am parte de ea!oricum teoretic nu imi doresc epidurala!asa si cum stai cu circumferinta la burtica?

sper ca de saptamana viitoare sa va pot respunde la toate!va doresc o saptamana cat mai odihnitoare si placuta!

Edina `de 27+ cu Ainoa Debora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Pusyketa cu dr Kulava vei naste?

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

27+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Da,cu Kulava.....acum se numeste Parvulescu!
De ce ma intrebi?

31+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Edinutza, ai grija de tine si nu te obosi prea mult! felicitari pt noul apartament, sper sa poti intra mai des si sa ne dai vesti despre tine! Burtica mea e bine multumesc de intrebare, am 120 cm

IraLiza, stai linista ca nu e vorba de cearta sau altceva, nu da lucrurilor o amploare mai mare decat o au! Este normal sa avem opinii diferite, asa se nasc discutiile constructive.

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor , eu nu am vrut sa isc nicio cearta referitoare la dr Iosup. Ma interesau IR-urile si in contextul asta l-am pomenit pe Iosup...

Desi am vazut vineri seara la televizor cum V. Belis ( Colegiul Medicilor) a spus ca Iosup nu are competenta sa faca ecografii morfofetale. :(

Oricum, astept si maine pareri despre IR-uri si valorile lor de la fetele care vor intra si vor sa-mi dea o mana de ajutor.

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

IraLiza, stai linista ca nu e vorba de cearta sau altceva, nu da lucrurilor o amploare mai mare decat o au! Este normal sa avem opinii diferite, asa se nasc discutiile constructive.

Aidan

subscriu!!!!!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara!

Uite ca a mai trecut un week-end. Porumbita, sper ca te simti bine!

Cat despre telefonul doctorului... aici nu exista asa ceva. Avem un numar de telefon de la spital, unde este o moasa de servici si iti spune ea ce si cum, daca e nevoie sa mergi la spital sau nu... nici un medic nu isi da aici numarul de mobil/personal la pacient...daca e cazul sa vina de urgenta e anuntat de care spital sau vine altcineva... dar hai sa nu ma apuc sa compar mere cu pere, sistemurile sunt diferite.
Offf... ma gandesc mult la Sonia lui Kay... sper sa se faca bine puiutul... si imi doresc mult mult ca toti copilasii nostri sa fie sanatosi. Iosup... pai nu citisem undeva recent ca de fapt omul asta NU este pregatit/acreditat sa faca morfologie fetala??? Sau asta e o decizie recenta? Nu ca ar mai incalzi asta pe cineva acum faptele fiind consumate Miereamara, de acord cu tot ce ai zis in legatura cu subiectul!

Stiti, fetelor, in perioada in care "planificam" pe bebe si in saptamanile imediat urmatoare, imi ziceam sus si tare ca daca sunt ceva probleme cu sarcina, daca ies testele aiurea... asta este gata si de la capat. In saptamana 15 mi-au luat astia sange pentru testele Down si pentru spina bifida... rezultatele le-am primit peste o luna. Pe Huckie am inceput sa o simt din saptamana 16 sau cam pe acolo... offf... cand testele au venit "OK"... deja eram hotarata ca orice rezultat as primi... eu la sarcina nu voi putea renunta.

Selene, inteleg cat de complicata treaba e la voi acolo, si iti doresc sa faci cat mai bine fata la toate greutatile si problemele. Dar totusi... pe primul loc esti tu si bebe... si cum adica bunica e in situatia in care este iar matusa si unchiul (cu sau fara var) se duc la schi si o lasa in grija unei lauze cu bebe mic Sau nu am inteles eu bine? Cred ca eu mi-s mai egoista... dar pe de alta parte stiu ca fiecare si le stie pe ale lui/ei deci mai bine nu zic nimic ca poate zic prostii. In orice caz... tin pumnii sa iti fie cat mai bine...stres cat mai putin si sa se rezolve toate cumva

Uff... ce m-am intins... si eu sunt cam iritata ca maine e luni, incepe inca o saptamana de servici ...iar la continental market nu am gasit nici castane prajite nici covrigi Ce probleme mai am si eu offff... dar asa imi era o pofta de covrigi si castane...

Dark Bendis

33+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 7 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput