Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Stiti fetelor...de multe ori m-am gandit la urmatorul aspect:
sa presupunem ca in sapt 23-24 cand majoritatea fac morfologia de trim 2, care e relevanta ..sa o numesc asa... as fi fost anuntata ca bb are o problema ...
Ce as fi facut... Voi ce ati fi facut?

Spre ex mama Soniei: (e ft probabil ca dupa ultima operatie) fetitza sa urmeze o viata normala..aproape normala) credeti cumva ca mamica ei - in ciuda acestor doi ani in care a luptat continuu - daca ar fi intrebata ca daca s-ar da timpul inapoi la 23 de sapt si ar afla ca are ac problema..nu ar spune ca ar lua-o negresit de la capat pentru viata copilului ei???

eu cred ca asa ar face..

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Alinuk, asa cum spunea si miere a gresit 9 luni de zile!!!
De ce ne mai ducem la eco? de ce mai facem investigatii dc drii au si dreptul sa greseasca??? sa nu uitam ca dam o gramada de bani ca sa stim realitatea, ca decizia o ia fiecare.
Poate dc kay ar fi stiut de probleme ar fi ales sa nasca in alta tara, ar fi avut alta asistenta la nastere, pt ca se stia ca Sonia va fi un copil cu pb la inima etc.
Crede-ma ca stiu povestea lui kay de la inceput, pt ca s-a nascut in aceasi perioada cu nepotzica mea si urmaream odiseea respectiva si dc vrei sa afli ce ar fi ales kay citeste postarile ei.
Nu vreau sa avem o disputa pe tema asta, DAR m-am saturat ca in Romania sa nu existe mal-praxis, ca un dr sa nu fie suspendat macar o perioada pana se lamuresc lucrurile si sa continue sa ofere consultatii ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Nu e corect!
Cred ca niciuna dintre noi nu stie ce e cu adevarat in sufletul lui kay, sa-ti vezi copilul intubat, sa-i faci tu resuscitare etc...dureros!

Dar traim in Romania...
Am incheiat aici subiectul .

Sper sa se stranga banii necesari pt operatia Soniei si sa fie ultima!

Seara buna,
Andreea 33+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

fetele - de ieri, cam la orice miscare, ma doare burta tare de tot jos - cam pe unde se termina burta. nu stiu exact cum sa explic - pe la linia chilotilor. mai are cineva asa ceva?

(nu sunt contractii ca e o durere continua, trece numai cand stau pe scaun sau intinsa)

33+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Cristi poate fi vorba despre oasele inghinale si oasele bazinului care se pregatesc de marele eveniment: se largesc pt a face loc iesirii lui bb pe cale naturala.. (organismul nu stie ca multe dintre noi ne-am programat ceza )

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Cristi de acord cu Alinuk.
Si eu cred ca e de la ligamente. Si eu am avut dureri asemnatoare.

Andreea 33+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

merci fetelor

of, mai e asa putin pana la nastere, si totusi asa de mult... pana acuma mi se pareau simpatice burtile de gravide - da acuma stiu cat e de incomod sa o ai. imi placea cea de la 20-24 de saptamani - cat sa se vada, da usoara ca un fulg

33+ cu Stefan Carol

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:

alinuk - muschii ma dor. o fi pt ca apasa bebe pe ei?

33+ cu Stefan Carol

AMR 6 SAPTAMANI

asta e din 'putul gandirii mele' (prezicez ca nu se bazeaza pe vreo documentare in domeniu): eu zic ca la fel cum se distanteaza oasele..si pt muschi e un proces de modificare... asadar si ei se intind cumva

mueiii toate junghiurile posibile si imposibile sunt probabile de acum...ganditi-va doar ca bb apasa pe mai stiu eu ce nerv..(de unde umflarea picioarelor, posibile ingrosari de vene, etc)

Asa ca eu propun, sa fiti cu gandul cel bun si final in minte... il asptetam pe bb si mai e putin...toate junghiuletzele vor fi date uitarii in momentul in care o guritza mititica va cauta papica la sanul nostru

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Ouauuu!Sa ne traiasca si sa se faca mare, mare primul licurici - Daria Maria!
Felicitari Dalma si tati de Daria, ne rugam sa fie totul bine in continuare!Alina - ce frumos! Si Ana mica, si tu (machiata - bravo! ) si camera.Cristi - ce baiat mare!!! Noi la 32 si 2 zile aveam 1.8 kg...voi sunteti voinici bine !Fete am fost si noi la dr vineri, ocazie cu care am aflat ca se deschide maternitate privata CMU, sapt viitoare intentionez sa ma interesez ce si cum si cat - luni se deschide.Am fost ieri la babyexpo si am luat:
- carut - http://www.kreisdesign.ro/turbo3s-abc.html
- sterilizator electric Avent;
- umidificator Laica si termometru pt frunte si ureche electronic;
- aparatori de pat baby design;
- lucrusoare.
Cam aglomerat, dar a meritat ca am cam scapat de cumparaturi.Fete voi ce preparat de Fe luati? Eu luam tardyferon de 80 dar nu se mai gaseste...dr nu mi-a recomandat o marca anume dar mi-a zis sa fie de 80...si nu gasesc. ROOOOOX - pls help!Andreea 33+, cu Andrei
mie mi-a dat Feretab sau Maltofer. Din prima zi cand am mers la ea adica saptamana 10. Dar nu am luat deloc pana acum pentru ca imi fac in fiecare luna analizele la Fe si au iesit buna pana acum. Cand o sa iese sub limita o sa incep sa iau Feretab (ca am o cutie deja cumparata).27+AMR 5 ZILE LUCRATOARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor sunt de acord cu voi cu medicii, au voie sa greseasca o data dar nu 9 luni de zile, ca noi nu gresim cand facem plata la casa nici macar o data. Credeti ca noi am putea gresi sa nu platim????

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mi sooomn

si astept sa vina cristi cu portocale

33+ cu Stefan Carol

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:

alinuk - muschii ma dor. o fi pt ca apasa bebe pe ei?

33+ cu Stefan Carol

AMR 6 SAPTAMANI

asta e din 'putul gandirii mele' (prezicez ca nu se bazeaza pe vreo documentare in domeniu): eu zic ca la fel cum se distanteaza oasele..si pt muschi e un proces de modificare... asadar si ei se intind cumva

mueiii toate junghiurile posibile si imposibile sunt probabile de acum...ganditi-va doar ca bb apasa pe mai stiu eu ce nerv..(de unde umflarea picioarelor, posibile ingrosari de vene, etc)

Asa ca eu propun, sa fiti cu gandul cel bun si final in minte... il asptetam pe bb si mai e putin...toate junghiuletzele vor fi date uitarii in momentul in care o guritza mititica va cauta papica la sanul nostru

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor sunt de acord cu voi cu medicii, au voie sa greseasca o data dar nu 9 luni de zile, ca noi nu gresim cand facem plata la casa nici macar o data. Credeti ca noi am putea gresi sa nu platim????

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

...si inca un aspect: daca doamne-fereste un doftor gresheste in legatura cu copilul meu, as mai gandi tot atat de detashat & intzelegator k "a greshit si el o data, saracu"????? oooo, ma indoiesc maxim! mai bine greseste pe mine insami, insa pe copilul meu?? niciodata! mai ales cand e vb de lucruri semnificative!

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Saluti tutti!!

porumbito iti tin pumnii sa fie totul bine si sa nu se repede sangerarea . Si prin cartile mele zice ca la orice sangerare vaginala sa mergi la dr, iar dr meu mi-a spus ca orice este ALTFEL decat normalul pe care-l stiu deja, sa-l sun sau sa merg la spital. Poti merge la o camera de garda si la un spital de stat pt o consultatie rapida si o parere de dr de specialitate, daca ai retineri ref la tariful dr-ului de la Medlife. Iar ref la Mirela Popa, cred ca pana la urma iese cu bataie pana la nastere...este din ce in ce mai deranjata si te cam ia peste picior. Ma intreb cata rabdare poti avea... Nici dr meu nu raspunde la toate telefoanele pe care le primeste in timpul serii sau noptii, dar la pacientele pe care le stie in trim 3, le-a bagat nr in agenda telefonului si chiar m-a invitat sa-l sun ORICAND este cazul. Pe la Medlife n-ai sa vezi asa ceva...nici Luis Mendez nu era de gasit la telefon in afara programului, de fapt nici nu primeai nr de mobil. Mergi undeva la control, nu sta cu mintea in pioneze.

Selene sa stapaniti sanatoase patutul! Si pitica mea sughite destul de mult si des...este ok!

Catalina

35+ Ana-Maria ingeras de

AMR 5 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput