Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor, mie nu mi-a zis medicul niciodata de IR-uri, unde trebuie sa ma uit sa vad si eu cat am???

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

tb sa te uiti pe hartia care ti-a dat-o cand ai facut morfologia fetala.

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna fetelor!

Uite Eseea am cautat si eu in ecografiile pe care le-am facut dupa 20 saptamani si am gasit asa: la 21 saptamani IR st 0,34 si dr 0,42...ecografia asta am facut-o la Pelinescu si mi-a zis ca totul este ok iar la 27 saptamani IR st 0,46 si dr 0,54 ecografia a fost facuta de Mihaela Steriu si la fel a zis ca totul este ok.

Va pup pe toate mamicile si gravidutele.

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 31+ cu Ioana Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79
fetelor voi tot vorbit de IR,eu nici nu stiu ce sunt alea, aici nu ne baga tot felul de kkturi in cap. in legatura cu dr Isoup...eu nu stiu cum mai au curajul garvidtele sa mearga la el. din cate am intels eu e un incompetent,dar tot din cauza noastra nu se face nimic in legatura cu asta. ia sa nu mai mearga m=nimeni la el ,sa nu mai faca atatia bani si atunci sa vedem.

30S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt

Lisa, tu ai dreptate dar.....stii de ce se duce lumea la Iosup?? Pt ca pe unele le trimit dr lor NUMAI la el...si se duc fetele, ce sa faca? iar la altele....sunt doar 3 dr renumiti ( bine, asta nu-ti asigura faptul ca ceea ce vad ei acolo e si corect, toti au avut mari erori) : Herghelegiu, Pop si Iosup. Eu am sunat din august pt programari la eco morfologica de 22 de saptamani...la Herghelegiu gaseam loc la sf lui decembrie ( o asistenta f acra si plina de figuri..), la Pop am gasit cu greu loc pt saptamana viitoare, asa ca am ales la Iosup ca la el am gasit cel mai usor. Oricum, sunt multe de spus...toti dr renumiti sunt f acri, necomunicativi, plictisiti de ceea ce fac, unii chiar badarani povesteau fetele ( le ziceau ca sunt obeze si de aia nu vad bine la eco, etc etc ) etc etc

Catisto, la tine chiar sunt ok valorile, super bine, bravo, ai scapat de un stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

multumesc ff mult fetelor ca mi-ati raspuns.

eu am la 22 de saptamani IR dr 0,57 si Ir stg 0,73. Iosup zice ca pe stg este f mare ( dar chiar si in dr ar fi destul de mare); si ginecologul a parut putin ingrijorat...Am citit o gramada despre IR-urile astea, am capul......., foarte controversate IR-urile astea..unii zic ac nu conteaza decat dupa 32 de sapt, altii ca sunt f periculoase daca-s mari, altii ca ar conta mai mult aia ombilicala, etc etc..

Eseea, din cate am inteles IR urile marite sunt ingrijoratoare daca sunt asociate cu neluarea in greutate a fatului...adica nu s-ar mai putea hrani corespunzator bebicul

..daca greutatea bebelushului e corepunzatoare varstei sarcinii nu ar trebui sa-ti faci mari probleme...

si oricum nu stiu ce ar fi de facut..

Am vazut pe cineva care atragea atentia...asupra discutatului in ultima perioada, Iosup
Am toata compasiunea pentru cazul Soniei si nu ma voi erija in avocatul acestui medic... va spun doar ca eu am fost in paralel (si la sarcina cu Teodor si acum) la fiecare morfologie atat la Iosup cat si la Herghelegiu. Niciodata nu am avut impresia ca se ia de 'kg' mele ..slava Domnului (am luat peste 30...remember!) iar IR urile si lichidul era in limite - adica ce-mi spunea unul, mi-a spus si celalalt.
Parerea mea personala este ca despre medicul Iosup se pot spune probabil multe...dar ca e 'incompetent' cum mai afirma cineva pe aici, in niciun caz.
Cred ca si ei, medicii sunt oameni si ca atare mai gresesc...e trist sa fii in locul celui care pica la ..'hazard' in ziua lor mai putin buna.

As intreba...poate retoric, daca la asta nu, la ala nu... oare atunci la cine? Este vreunul care nu a gresit niciodata?

Aici se potriveste zicerea: "cine nu a gresit sa arunce cu piatra.."

nu'sh ce-mi veni cu disertatia asta...

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alinuk, nu e vorba ca a gresit intr-o zi, a gresit vreme de noua luni de zile, mie personal mi se pare de domeniul fantasticului sa nu vezi ca bebe are inima pe partea dreapta, in fine ....

Voiam sa ii spun ceva lui Selene si o rog sa nu se supere pe mine, dar....mi se pare Selene ca matusa ta te cam exploateaza, parerea mea este ca atunci cand ajuti un om o faci neconditionat, fara sa astepti ceva de el sau sa ii impui conditii, cu atat mai mult in cazul tau, femeie insarcinata pe ultima suta de metri. tu ai nevoie de odihna si relaxare, ai deja o responsabilitate (copilul tau) si nu mai ai nevoie de inca o responsabilitate (bunica). O iubesti, o respecti, dar ii poti fi de ajutor prin simpla ta prezenta, nu tb sa faci efortul de a o schimba, supraveghea, etc, pt asta tb angajata o persoana specializata si inteleg ca rudele tale sunt destul de bogate, oare nu-si permit o femeie care sa aiba grija de bunica? cu atat mai mult cu cat am inteles ca vei ramane singura cu ea o perioada. De asemenea tu tb sa iti cresti copilul asa cum consideri tu de cuviinta, fara sfaturi si interventii din partea nimanui (faza cu ceaiul mi se pare horror si sunt sigura ca vor mai urma si altele din cate povestesti). Incearca sa iti impui punctul de vedere, desi vad ca esti intr-o situatie destul de stresanta si conditionata de sederea ta acolo, sincer....nu stiu ce alte alternative mai ai, poti sa iti permiti sa inchiriezi o garsoniera singura?
Eu sper ca lucrurile se vor aranja cumva, dar te rog fa tot posibilul sa iti fie tie bine in primul rand si automat si fetitei.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Stiti fetelor...de multe ori m-am gandit la urmatorul aspect:
sa presupunem ca in sapt 23-24 cand majoritatea fac morfologia de trim 2, care e relevanta ..sa o numesc asa... as fi fost anuntata ca bb are o problema ...
Ce as fi facut... Voi ce ati fi facut?

Spre ex mama Soniei: e ft probabil ca dupa ultima operatie fetitza sa urmeze o viata normala..aproape normala... credeti cumva ca mamica ei - in ciuda acestor doi ani in care a luptat continuu - daca ar fi intrebata ca daca s-ar da timpul inapoi la 23 de sapt si ar afla ca are ac problema..nu ar spune ca ar lua-o negresit de la capat pentru viata copilului ei???

eu cred ca asa ar face..

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetele - de ieri, cam la orice miscare, ma doare burta tare de tot jos - cam pe unde se termina burta. nu stiu exact cum sa explic - pe la linia chilotilor. mai are cineva asa ceva?

(nu sunt contractii ca e o durere continua, trece numai cand stau pe scaun sau intinsa)

33+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

da alinuk - m-am gandit si eu la asta. cred ca la 23 de sapt cand am facut morfofetala eu as fi mers inainte orice era, chiar daca ar fi zis drul ca e ceva in neregula cu el. pt ca deja bebele misca de 6 saptamani, era prea parte din mine ca sa pot sa renunt la el.

33+ cu Stefan Carol

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

fetele - de ieri, cam la orice miscare, ma doare burta tare de tot jos - cam pe unde se termina burta. nu stiu exact cum sa explic - pe la linia chilotilor. mai are cineva asa ceva?

(nu sunt contractii ca e o durere continua, trece numai cand stau pe scaun sau intinsa)

33+ cu Stefan Carol

AMR 6 SAPTAMANI

Cristi poate fi vorba despre oasele inghinale si oasele bazinului care se pregatesc de marele eveniment: se largesc pt a face loc iesirii lui bb pe cale naturala.. (organismul nu stie ca multe dintre noi ne-am programat ceza )

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

alinuk - muschii ma dor. o fi pt ca apasa bebe pe ei?

33+ cu Stefan Carol

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput