Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
ariya spune:
DALMA SA-TI DEA DUMNEZEU PUTERE MULTA,SANATATE SI SA TE BUCURI DE MICUTA DARIA!SUNTEM LANGA VOI!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 28+Mihai Adrian
AMR 10 SAPTAMANI
bebelusi spune:
Ce faceti fetelor? Ce e cu linistea asta aici? Eu sunt asa fericita ca asa mult s-a asezat zapada.....e totul alb
29+ Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Selene_Bunny spune:
Buna, fetelor!
Bun-venit pe lume primului licurici din odiseea noastra - Daria-Maria! Sa dea Dumnezeu sa aiba puterea sa recupereze rapid si sa fie un copil sanatos si vesel!
Multa sanatate si mamicii! Si felicitari si taticului!
ingrid, uitasem sa-ti multumesc pentru informatiile despre patut!
ioanara, am primit cei doi pupicei speciali!
pusyketa, ai grija, ce tampenie de groapa!
bebelusi, este fix aici, dar nu-l pot da, nu e casa mea, si asa, deja au fost niste observatii care numai gravida nu ma fac sa ma simt...
In rest, eu m-am plictisit de stat in casa!!! Nu pot iesi nicaieri!!! De ieri poftesc la covrigi cu susan si nu ma pot duce sa-mi iau si nici n-are cine sa-mi aduca, e ocupata lumea!!! Sunt asa de furioasa si suparata!!! Nici sa ma odihnesc cand si cat am chef nu pot, ca cica, cine mi-a zis mie sa stau toata ziua in pat??? Si statusem de-abia o jumatate de ora...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara E vorba de Sonia si Kay, cazul este prezentat aici pe forum la ajutoare umanitare. "Celebrul" doctor Iosup nu a vazut vreme de noua luni ca sonia are mari malformatii la inima, si mai ales nu a vazut ca are inima pe partea dreapta, in loc de stanga cum este normal! Oricum am inteles ca reprezentatul Colegiului Medicilor ar fi afirmat in emisiune ca lui Iosup i-a fost retras dreptul de a mai face ecografii morfologice/sau nu are dreptul, asa ca fetelor aveti grija unde mergeti! mie nu mi-a placut niciodata doctorul asta, avea un fix cu kilogramele, apa si ir-urile, la el toate femeile aveau ir-urile marite. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
si mai are un fix cu numele... sa ii spui cum se numeste copilul chiar dc tu inca nu esti decisa
bebelusi spune:
Selene, nici adresa nu ne-o poti da ca iti facem colet. Avem noi aici niste covrigi buni daca ii trimit intr-o zi a doua zi sunt la tine, ii trimit prin curierat....(nu te stresa de plata curieratului ca plateste firma nu eu, printre zecile de plicuri trimise pot trimite si eu un colet cu covrigi...)ce zici???
29+ Vlad Mihai
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui bebelusi Selene, nici adresa nu ne-o poti da ca iti facem colet. Avem noi aici niste covrigi buni daca ii trimit intr-o zi a doua zi sunt la tine, ii trimit prin curierat....(nu te stresa de plata curieratului ca plateste firma nu eu, printre zecile de plicuri trimise pot trimite si eu un colet cu covrigi...)ce zici??? 29+ Vlad Mihai "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Zic ca sa vina...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
bebelusi spune:
Da-mi un PM cu adresa si eu promit ca iti trimit
29+ Vlad Mihai
babyzapi spune:
Buna,
Scuzati-ma ca dau buzna la odiseea voastra, eu sunt o proaspata mamica de nov-dec si am vazut ca a venit primul bebelus la odiseea voastra, asa ca :
BUN VENIT PE LUME BEBE DARIA! SA FII SANATOASA SI SA RECUPEREZI REPEDE ! SA FII LA FEL DE LUPTATOARE SI PUTERNICA CUM AI FOST PANA ACUM , iar tu DALMA SA AI INCREDERE CA O SA FIE TOTUL BINE!
Baietelul meu s-a nascut la 36 sapt si avea 1,700, a stat 9 zile la incubator, perfuzat si primele 2 zile varsa tot ce papa. Acum are 1 luna si 2,700 si este un baietel voinic si sanatos.
citat din mesajul lui dalma Buna seara tuturor, Sunt sotul Dalmei, m-a rugat sa va ""informez"" si pe voi... Deci, pe data de 11.11.2008, ora 13.50, a venit pe lume Daria Maria, un bondoc mic de numai 700 grame la bord... Ca sa continui cronologic...cum vi-a spus si Dalma, Marti, 04.11.2008, la un control de rutina, medicul a constatat ca are colul deschis - a urmat in 05.11.2008 internarea de urgenta...si ca "meniul" sa fie complet, in 06.11.2008 i s-a rupt si apa stand in pat, deci fara sa faca cine stie ce efort....deci toate premisele sa nasca....DAAAR nu a facut-o pana abia pe 11.11 deoarece membranele nu s-au rupt ci doar s-au fisurat, nepierzand tot lichidul si bebe fiind bine si in acea perioada... Momentan amandoua se simt bine, cea mica ia in greutate, e in incubator, respira singura (nu a fost intubata nici o secunda, a respirat singura din secunda 0). De mancat mananca bine (in masura in care poate manca un prematur de 700 gr), a evoluat de la 2 ml lapte la inceput, la 17 ml aseara, fara sa regurgiteze nici un strop. Momentan medicii nu se pronunta,cu toate ca Daria e o luptatoare (asa ii spun medicii - si noi) pt ca evolueaza bine pana acum, asteptam cu totii sa treaca primele 10-14 zile in care speram ca Dariuta nu ne va face nici o ""surpriza"" neplacuta. Cam asta ar fi... Sanatate multa tuturor... |
Isabela lui Raphael Nicolas
Primul nostru
Anuc spune:
Fetelor, intru si eu dupa cateva zile ptr ca nu am avut timp deloc. A NASCUT DALMA?? DOAMNE, DA-I SANATATE SI PUTERE SA SE FACA MARE, MARE SI AMANDOUA SA FIE SANATOASE!
Nu ma pot opri din plans, pe bune! Bine ca sunt bine amandoua!
Asta chiar surpriza!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
Carmen_Marieta spune:
citat din mesajul lui szmonic Vai ce m-a emotionat povestea Dariei Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa ne creasca mare si sanatoasa! As avea si eu o intrebare despre miscarile bebelului: bebelina mea este pozitionata cu capul in jos si este foarte activa, insa cele mai multe miscari le simt de la ombilic in jos. Oare e in regula asa? Din cate am vazut la ecografie fundul si picioarele sunt pozitionate deja deasupra ombilicului pe undeva, insa acolo nu prea simt nici o miscare, sau daca da doar foarte rar si vag. Asa ca mi s-a pus o pata pe creier si imi stresez sotul cu asta, mi-e frica sa nu cumva sa fie vreo problema cu piciorutele bebelinei. La ultima ecografie am intrebat si doctorul, insa el a zis ca bebe este sanatos si sa nu imi fac probleme, dar pasaricile din cap nu-mi dau pace Voi ce parere aveti? |
Si la mine e la fel si sincer nu ma stresez, la mine e important ca il simt!! Linisteste-te ca totul va fi bine!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
26+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.