Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

LICURICI ADORATI DE IANUARIE-FEBRUARIE,VA PLACE?

SZMONIC,bebelusul nu sta intins in burta ca n-ar avea loc!a depasit buricul,normal,dar are poponeata pe acolo,daca e cu capul in jos sau capsorul ,daca nu s-a intors...daca poti uita-te la niste poze pe site-uri si te lamuresti cum sta bebe...pe mine ma pocneste pe langa buric,stanga dreapta,pe sub buric ,IN BURIC si doare rau,deci isi tot muta saracu' piciorusele...o sa vezi,mai incolo,ca o sa se vada si forma membrului cu care-ti da - piciorus,talpitza,cot,calcaiutz,o sa vezi ce o sa te distrezi incercand sa ghicesti cu ce-ti da!!!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 28+Mihai Adrian

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

stie cineva, la baby expo e deschis doar pana la ora 18.00? maine dimineata oi mai gai ceva?

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Anuc maine e de la 10 -16...acum cred ca e nebunie acolo...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 28+Mihai Adrian

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Si eu zic ca e nebunie mare acum...o las pe maine dimineata, desi parca nici nu mai am chef, mi-e greu frate si la cumparaturi..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

fetelor, sunteti minunate si va multumesc pentru raspunsuri
M-am mai linistit putin
Eu chiar am avut impresia ca in toata burta ar trebui sa fie activitate. E drept ca toata burtica tresalta cand bebe are chef de joaca dar in interior simt ca acele miscari vin de undeva de dedesuptul buricului, sau cum zicea Ariya, de prin jurul buricului de undeva
Offf, grea e viata unei paranoice
Apropo de covrigi, eu visez la cornulete facute din foetaj si umplute cu mac, dar din cauza frigului aman de doua zile sa ma duc sa-mi iau

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bine ca m-am trezit,ca tare urat am visat
un pupic pt dalma si daria. trebuie incurajate zilnic
selene,ia reteta de covrigi : faina,apa calda,sare,un pic de drojdie(eu toate le pun dupa ochi),compozitria trebuie doar sa aiba consistenta mai tare cat sa se poata modela. il formez,pui intr0o oala apa cu sare(nu saramura) la fiert si ii pui pe fiecare repede in apa pt cateva minute pana se ridica la suprafata. se aseaza in cuptor la oc mare ,.se preseaza cu mac,sare cu faina sau susan si se da la cuptor 10 min sau pana s-au inrosit.
bebelusi,si eu vreau la concert folk ce fain!
Irina,naspa situtia de la tine de acasa,stiu ca voua rezidentilor va e tare greu,eu te admir ca nu ai plecat din tara,ca avem nevoie de medici buni nu de toate resturile. oricum ,am inteles ca se vor majora salariile la rezidenti. tin pumnii!
in legatura cu miscarile bb,eu nu cred ca a mea s-a pozitionat,ca simt unde sta cu capul sau cu curutul...sa vedem pt cat timp mai are loc.
am observat ca noaptea doarme mult,ca ma-sa,si ziua e tare zbenguitoare tot ca ma-sa!
azi prjituresc si eu ca merg in vizita maine si eu duc desertul.oricum imi place,visul meu este sa am o cofetarie(cristi zice ca mi-ar place o placintarie ca ma fac cu faina din cap pana in picioare) sau un loc mic al meu,sa pot sa imi fac poftele...va dati seama cata m-as face

30S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelor stiti cumva pe unde umbla ttenika??? eu nu am mai vazut ca a scris d emultisor.

30S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Viorella te rog daca gasesti ceva spune-mi si mie. Si eu trebue sa-mi iau ca nu ma mai cuprinde nimik si am inteles ca o sa inceapa sa ninga.

Pupici si astept vesti

lalala13 – are dreptate Bebelusi, o sa vina si bebe cand te astepti mai putin, o sa vezi. Te asteptam sa ne dai vestea cea buna.

Fetelor, vroiam sa va intreb…. Voi va vopsiti parul? Si daca da, cu ce? Ca am auzit atarea varinate ca nici un mai stiu ce sa fac.

Crisspy 27 sapt Razvan Andrei

crisspy ,am fost ieri prin magazinul obor si sincer n-am gasit nik care sa-mi vina,dar in schimb am gasit pt.bb finet pt. scutecele cu 6 lei/metru,i-am luat 7 metri(latimea e de 90cm,deci o sa i le fac de 90cm/90cm).am trecut si prin piata obor si am gasit o haina,ca un fel de pelerina cu maneci,destul de draguta,doar 50 lei(oricum o s-o port o luna-doua) dar cam subtire.oricum n-am nevoie de o haina prea groasa ca nu ies din casa prea des.
32+

Mergi la inceput

[size=4]felicitari dalma!sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!sa nu uiti ca esentele tari se tin in sticlute mici!

32+

Mergi la inceput

crisspy referitor la vopsea poti sa incerci henne,e vopsea din plante.o gasesti in farmacii plafar sau in supermarketuri.eu am vazut si in cora.mi-am luat si eu acum vreo 5 luni,dar n-am folosit-o.eu ma vopsesc negru si mi-a zis coafeza ca scapi foarte greu de ea.vreau sa incerc si alta culoare dupa ce nasc,asa ca nu m-am mai vopsit,ca n-am decat vreo 2-3 fire albe.
32+

Mergi la inceput