Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pussy,bine ca nu ai patit nimic,ca juliturile trec repede.
toata ziua m-am gandit la Dalma,eu sper si il rog pe tatic sa mai intre pe la noi si sa ne zica cum se simt fetele lui. ne ca totul sa fie bine cu Dariuta,e prima aici asa ca trebuie sa fie bine.
noi locuim in aprtamentul nostru,datorii nu prea aveam,am avut..dar am scapat,situatia economica nu ne=a prea afectat pe noi dar sa vedem de acum inainte cum va fi cu un singur salar in casa.
criss ,inca nimic pt sotul tau???

30S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Am o insomnie de zile mari!! nu am inchis un ochi pana la ora asta! e adevarat k ieri m-am trezit pe la 9, insa pe la 11 m-a luat o contractie care m-a trimis direct in somn pana pe la 1.30 p.m., sper k mi-am dereglat eu somnul si atat. Uf...

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ira bea o cana cu lapte caldx.poate te ajuta

AMR 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

ira bea o cana cu lapte caldx.poate te ajuta

AMR 10 sapt

Lasa k am citit despre dosarele pe care tre sa le intocmim dupa nastere pt actul de nastere al lui bb si pt indemnizatii & alocatii, asa k incercand saa ma concentrez m-a luat somnul. Cand ma gandsc k tre sa-mi iau (si atunci) acte de la job, mi se face paru' maciuca! asta in cazul fericit in care in 4 luni nu dispare firma (da' cum naiba sa dispara in asa timp scurt?? ditamai SA-ul??) in fine, nu imi pun io degeaba intrebari de astea, oricat de paranoia ar fi ajuns sa fie neuronul meu gravid: deja mi s-a intors un plic expediat la ei cu mentziunea "destinatar nu a fost gasit la adresa & adresa necunoscuta"

Doamne, ce-am ajuns sa traiesc!!

si eu

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna dupa ceva vreme...Declar cea mai obositoare saptamana a sracinii de pana acum si una dintre cele mai aiurea din pct de vedere al vestilor.

Intai sa ne rugam cu totii pt primul bebe al odiseii noastre,un mare prematur, se pare doar 27 sapt de gestatie din cate am citit eu in ultimul post al Dalmei, Daria iti tinem pumnii si speram sa fii sanatoasa si mamicii tale multa putere sa reziste in acesta perioada fff grea pt ea.

La mine nebunia a inceput de duminica cadn am supravegheat la rezi, ff obositor, apoi de marti a inceput demolarea finala cu muncitorii de la ora 7 in casa, cu mizerie cat vezi cu ochii, cu fugit noi de acasa, ca deh in asa zgomot si praf ce odihna...La spitala fost ff mult de munca pt ca ceilalti rezidenti s-au dus la un curs platit , iar cea de-a doua dr din reanimare si-a operat sotuld e urgenta...asa ca am redevenit rezidentul de baza al sectiei , recunosc mi-a fost ff greu sa tin pasul in ritmul unei reanimari.In plus vineri am fost cu verisoara mea la un medic(venita de la P Neamt o istorie lunga, nu are ceva grav slava domnului dar am alergat ieri..) Finalul fericit este ca AM RACIT(normal ....dhhh)am o durere de gat ingrozitoare...si nu asta e ceea ce ma macina pe langa cei 10 mil doar mana de lucru(asta e salariul meu de medic pe o luna) ci faptul ca tatal meu nascut in '49 este pe lista de disponibilizari la fabrica unde lucreaza.Si e informatician, a terminat cibernetica , adik nu e un simplu muncitor...si nu ne asteptam deloc asta era , si nu e vb doar de bani e vb ca el acasa ar fi fff demoralizat, el e un om activ, nu ar suporta sa nu aiba treaba...Inca nu e totul sigur dar oricum o multime de vesti BUNE..si credeti-ma nu am avut cand sa deschid laptopul pt ca mereu am fost agitati , apala scutura dupa muncitori fa casa locuibila...cica pe marti ar termina , ar ramane parchetul doar de pus(ink nu l am luat..)Si in aceasta agitatie si financiara si ...soacra mea isi muta mortii dintr-un cimitir in altul joi dimin si ne chema la "inmormantare".Pe romaneste sora si sotul decedati acum 9 si respectiv 16 ani sunt mutati in alt cimitir la locurile de veci...sigur ca Radu a bombanit ca sa-l vada pe taica -su viu nu s-a deranjat cand cu operatia da cu mortii are un cult...si ne mai si cheama...eee , ne pare rau eu NU merg am transmis, e frig , zloata si nu am de gand sa ma indispun cu nimci acum , iar Radu i-a taiat-o scurt ca el aduce banii in casa si pt asta merge la servici.

Lumea are intotdeauna alte prioritati...adik e casa ei , noi am bagat deja mia de euro in ea si nu ne-a intrebat nici macar dc ne e bine, avem nevoie de un mar copt, da cu mortii e prima ...Radu zice ca aia tac saracii si de aia..nu-i zice nimeni ca e pe langa drum.Oricum atata lupta pt morti si atata fuga cannd e omul viu si al nevoie nu am mai vazut...Sa nu ma intelegeti gresit, respect ce vor oamenii sa faca in cultul lor sa-si respecte mortii , da fa nene asta si cand e viuuu!!! Ca de exemplu vor cara acuma bunici in cimitir si moculica e proaspat operat, ei au 76 ani, sa nu raceasca Domane fereste ca nu mai vine sa aiba grija de ei...vreau sa spun ca e un moment total nepotrivit, nu-i dadea nimeni afara , si se putea face ceva discret nu sa chemi si rudele...

V-am ametit...oricum no more comment sunt siderata!!!!!!Va pup si promit ca incerc sa mai scriu si ...va dati seama ca nici timp nici bani de Baby expo asa ca poate povestiti voi

bb mic

POZE
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Felicitari, primul licurici va fi si cu mult mult noroc!!!!Am si eu o vecina de care v-am mai povestit care s-a nascut la 600 de grame si acum este foarte bine, sanatoasa si este la scoala in clasa a 4 a cred.

Hai Dariuca, hai Dariuca, eu propun sa deschidem fiecare zi cu incurajari pentru ea.

Alina este superba camera, iar voi doua minunate.....ai niste ochi superbi

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Pusyket, bine ca l-ai protejat pe bebe si sunteti bine

Vai fetelor sunt asa emotionata de cand am aflat de Dalma, avea DPN in aceeasi zi cu mine...

Dark spor la cumparaturi (din nou, tot timpul faci cumparaturi si noi ramanem in urma)

Acum sa va povestesc ce am facut si eu aseara. Am fost la Mircea la teatru ca a fost festivalul de Folk, nu stiu daca e vreuna din voi pasionata de folk dar mie imi place la nebunieVa dati seama ca am noroc cu sotul meu ca lucreaza acolo si sunt "de-a casei" printre vedete. Bebe strumful meu a facut prima lui poza cu Mircea Vintila si cu Mircea Baniciu. Dupa reprezentatie am fost cu ei la masa, atatea urari de bine mi-au facut ca ma rusinasem de tot. Au fost superbe concertele

Aoleuuuuuuuuuuu, am uitat sa va spun, ninge la Sibiu cu niste mari....e superb....de azi noapte yupiiiiiiii, bebe al meu a vazut prima zapada ca l-a scos mami pe balcon

29+ Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Wow!!! Sa traiasca puiul mic Daria!!! Sa se faca mare, sanatoasa si mancacioasa!! Si pe mamica o imbratisam tare, sa fie bine si sa ne scrie repede! Ma bucur sa aud ca ghemotocul nu s-a dat batut!

Fetele am citit tot ce-ati scris, da' mi s-a sters memoria dupa ce am aflat de Dariuta... As fi vrut sa va raspund, dar nu mai stiu ce.

alina vazut mamica cu pui mic si dolofan in brate

Catalina

35+ Ana-Maria ingeras de

AMR 5 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Dalmasa ai grija de tine si de mica minune Daria care s-a grabit sa-si vada parintii, ma bucur tare pt. prima steluta din odiseea noastra

Apropos, imi doream si-mi programasem si eu o mica plimbarica la babyexpo dar pt. a evita ceva neplacut, sotul meu a tras o fuga pana acolo si a spus ca este f.aglomerat asa ca nu ma duc...

toate mamicile

32+Bogdan GabrielDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Vai ce m-a emotionat povestea Dariei Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa ne creasca mare si sanatoasa!
As avea si eu o intrebare despre miscarile bebelului: bebelina mea este pozitionata cu capul in jos si este foarte activa, insa cele mai multe miscari le simt de la ombilic in jos. Oare e in regula asa? Din cate am vazut la ecografie fundul si picioarele sunt pozitionate deja deasupra ombilicului pe undeva, insa acolo nu prea simt nici o miscare, sau daca da doar foarte rar si vag. Asa ca mi s-a pus o pata pe creier si imi stresez sotul cu asta, mi-e frica sa nu cumva sa fie vreo problema cu piciorutele bebelinei.
La ultima ecografie am intrebat si doctorul, insa el a zis ca bebe este sanatos si sa nu imi fac probleme, dar pasaricile din cap nu-mi dau pace
Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput