CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ramona, asa e si aici. Bianca a aavut 1 la materiile principale in clasaa a 2-a si 2 la sport, muzica, engleza (aici, toata clasa a aavut de la 2 in jos). Si, are un copil supra-dotata in clasa. E f bun la mathe si germana, i se recomandase sa sara clasa a 2-a, dar nu a vrut. INSA, au pb cu el. E cel care Biancai i-a pus piedica anul trecut si asa si-a frint mina. Unei alte colege i-a stricat camera digitala in tabara. O injura ca la usa cortului pe invatatoarea. Mama lui e presedinta comitetului de parinti. Lucreaza is la Hort-.ul de la scoala E f. calma si blinda. A primit saraca o gramada de scrisori de la scoala, a venit sa-l si ia, cind a fost dat afara din clasa. Asa ca, singura modalitate de a-l mai tempera sunt notele proapste de la activitatea in clasa si comportament. Si eu eram obisnuita din RO cu note mari la "materiile secundare". Aici insa, nu e asa.

Noi am facut asear aex. 1 de pe beestar. A avut o greseala, datorata traducerii mele. M agindeam la ale mele cind i-am tradus, asa ca a facut 18 pcte din 20. Primul eset nu e greu. POate azi sau maine reuseste sa faca si setul 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asa o fi Andreia. Poate ca avind profesori separat la materiile astea, ei isi iau prea in serios meseria.
Noi n-am facut exercitiile spatamina asta. Bine ca mi-am amintit, sa-l pun la treaba azi ca tot n-are scoala.

Mergi la inceput

Ramona,

te rog: imi scrii si mie "banii" vostri. Ieri am facut si al 2-alea set de ex. si ultimul ex. era legat de bani: dimes, nickel.....M-am uitat pe google sa vad corespondenta. Insa, m-ar ajuta de as avea undeva notat. Acum stiu ca 1 dime= 10 centi si un nickel = 5 centi. Dar, ma gindesc ca mai aveti si alti banutzi........Oricum, l-a facut fara greasaela al 2-lea set. Numai ca timp a durat mai mult.....dar, asta nu-i contorizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari pentru test!
Penny e un cent, nickel e cinci centi, dime - zece centi si quarter - 25 de centi.
Astia sint, restul sint de hirtie.
De fapt exista moneda de 50 de centi si de un dolar, dar nu are nume deosebit si nici nu se intilneste foarte des.

Mergi la inceput

Merci Ramona!

Am luat WII FIT acum. M-am eliberat de o grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

M-am intalnit cu Mos Craciun prin delegatie si am primit o pereche de patine pentru Dada. Sper sa am unde sa le ascund pana de Craciun. Pe Mos Nicolae inca nu l-am vazut dar mai avem o timp...

edit: abia astept maine sa ajung acasa sa vad cum s-a descurcat mandra fara ma-sa o saptamana

Mergi la inceput

Anto, sa ajungi cu bine acasa si stai linsitita: mama ta aa avut grija de Andrada! Iar ea sigur ca ti-a simtit lipsa:-)
Frumos cadou! De ziua ei ce-i ei? C anoi suntem cam in aceeasi oala Mos Nicolae, Mos Craciun si ziua lor......

Bianca va primi, probabil sapt. viitoare un handy. Nu am fost si nu sunt f incintata de idee. Insa, ea merge mult singura si, simt ca albesc cind ma gindesc ca nu stiu cind ajunge la Hort.

De Mos Nicolae i-am luat un tricou albastru (culoarea ei preferata), un CD cu povesti in engleza-germana (mai are unul si a invatat f multe cuvinte de pe el si i-l asculta non-stop) si....dulciuri. Deocamdata, cam atit. Nu stiu daca o sa mai am timp de colindata, caci sunt f strimtorata cu timpul pina vinerea viitoare.

De Mos Craciun zice ca are ea o lista mare........eu n-am vazut-o inca Cartile ies din....carti. I-am adus eu peste 30 acum vreo 2 luni si azi a mai primit o geanta plina...cred ca inca vreo 30....nici n-am unde sa le pun. Ne trebuie inca o biblioteca.

Pt ziua ei va fi WII FIT (eu vroiam de Craciun, dar si acum, la masa mi-a zis ca asta isi doreste de ziua ei) si probabil o alta bicicleta.....care va fi luata mai spre primavara, caci, cea care o are de 2 ani ia cam ramas micuta......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, asa cum am mai zis... la mine, la noi nu s-a schimbat nimic, zugravul m-a lasat balta cateva zile cand am atins apogeul mizeriei, cand s-a intors mi-a zis o poveste care m-a speriat, dar nu se uita in ochii mei. O fi fost adevarat? in ziua de azi e atat de simplu sa anunti, sa iei legatura cu cineva. Dar, daca din pacate este adevarat s-ar putea sa lipseaca mai mult eu sunt racita si nu mai am rabdare.

Astazi am pregatit o sacosa cu jucarii de donat, Oana nu a avut nimic de zis, a crescut mare isi da singura jucariile fara regrete

Cam atat, mai vin... va doresc o zi buna!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Am fost la ORL acum. Biancai i-a trecut infectia de la nas si i s-au facut si teste de alergie. Numai la porumb se pare ca are. Dr zice ca, din ce in ce mai multe pers. vin cu astfel de alergie. Si mie mi-a iesit, dar mai putin ca la Bianca (ea are val. 2 si eu 1.5). A pierdut mathe is germana azi. Insa, am alergat de nebune pe strada, si am avut muuuuuul , ca sa ajunga la testul de la engleza:-) Nu vroia sa-l dea singura. Si am ajuns la timp! Acum, sa speram ca va fi bine la test. Profa e f buna, dar extraordinar de exigenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata si de la noi,

Si la noi s-a cam terminat timpul.
Au inceput petrecerile de Sarbatori.

Sambata trecuta am fost la Parada lui Mos Craciun de aici din Montreal,duminica am fost la ziua unei fetite prietene cu Anca la un loc de joaca.
Maine Victor merge la patinaj, duminica la un botez.

Sambata viitoare pe 6, Victor are petrecerea de Craciun la patinaj, dupa merge la ziua prietenului lui la un alt loc de joaca.
Si de Sf. Nicolae, mai este si ziua unui alt prieten de-al lui.

Am primit portofoliul cu ce a lucrat trimestrul asta, are si lucrari fara nici o greseala, dar are si cu greseli din graba.
De ex., la matematica a avut o problema cu o impartire: 3 creioane costa 3,36$. Cat costa fiecare creion.

A impartit, a scris un rezultat, dupa care s-a verificat adunand pretul celor 3 creioane.
Si i-a dat o diferenta. In loc sa reia calculele, a trecut diferenta respectiva ca...'taxe'.(cum s-ar zice TVA).
Asa ca pe problema respectiva a primit 0 puncte.

Restul testului a fost perfect, si a luat 16 puncte din 20.

Sapt. viitoare vom avea intalnire cu invatatoarea, sa vedem ce ne povesteste.

Cadouri am luat si noi mai de mult ptr ambii mosi.
Numai ca intre timp, lista lui Victor s-a schimbat, si i-am dus cadourile inapoi, asa ca este fara.
El vrea satul strumfilor.
Anca vrea si Dora, si Barbie si printese si strumfi ca frati-sau.

De mos Nicolae, le dam cate un DVD cu filmele lor preferate, dulciuri, si cate un joc mai mic.

Si vor mai primi si cadouri de la Mosul din Ro.

Andreia, nu iti face problema cu scoala, trebuie dusi si la doctor.
Bine ca stii la ce sunteti alergice.

CristinaT
, rabdare multa.
Ce bine ca Oana da jucarii, Victor nu ar da nimic.
Dar la el sunt mai recente, a lasat in Ro toate jucariile de pana la 7 ani.
Of, meseriasii astia, ne toaca nervii.

Ramona, asa e si aici.
Victor are la sport cele mai mici note, si la muzica are niste teme multe(cred ca 5 pagini de exercitii sapt asta), de ma doare capul.
Imi explica el mie, cum e cu notele.
Bine sunt pagini usoare, de trasat cheia sol care e punctata, de numarat notele ascutite si chestii din astea. (termina in 10-15 min 5 pagini).

April, bine ai venit acasa.
Lasa ca Andrada a fost pe maini bune, si e bine ca ai putut sa te intalnesti in liniste cu Mosii.

De ziua lui, eu ma gandesc sa ii luam echipament de ski, el cred ca vrea un card cadou sa isi ia strumfi sau carti cu strumfi.

Weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput