CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, ma bucur ca ai mai scris de voi. Ce de aniversari si partiuri aveti! Frumoasa ideea cu ecipamentul de ski de ziua lui Victor! Aici, n-avem unde skia.........iar fara masina e chiar greu. Asa ca, Bianca nu stie sa skieze. Eu n-am voie......

Am alergat azi degeaba. Nu au dat testul la engleza, l-a aminat profa pe sapt. viitoare.

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Cristina, unde ai gasit strumfi? si Tudor e mare amator, are o intreaga colectie de filme cu ei si carti;
eu n-am mai reusit sa scriu, dar va citesc fetelor ; e o perioada de alergatura dupa ultimele cadouri pentru Romania-pe 14 decembrie plecam- vor fi primele sarbatori in Romania, dupa sase ani, poate-mi dati voi ceva idei pentru soacra ( ei n-am reusit sa-i gasesc nimic , mai am un nepot de 30 de ani si pe tata, pentru care nu prea am ce duce, si-s in pana de idei;
Mosu ne aduce un joc pe TV, gamecube, pentru care am luat citeva casete, si gata; anul asta e sarac mosu, n-are bani de WII, i-a cheltuit pe vizita in Romania ;
Tudor are o perioada buna, i-au crescut punctajele in ultima vreme, a avut doua examene: unul de mate, pe care l-a facut 100% si unul de franceza-compozitie, unde a avut trei greseli; a mai avut ortographe-ton pentru care nu am mai facut greseala de alti ani cind l-am pus sa-si repete cuvintele inainte si m-a secat de bani , sunt curioasa sa vad ce-a facut ( e o dictare-maraton de vreo 50 de cuvinte pentru care familia trebuie sa plateasca-pentru cuvintele corecte- scoala aduna fonduri in felul asta)
au inceput imperfectul (in sfirsit) si tabla inmultirii, sunt la *3, Tudor o stie deja- a invatat-o foarte repede;

numai bine la copii si parinti de la noi!

Ana

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, strumfi am inteles ca sunt la Renault Bray.
Este un magazin de jucarii pe Van Horne in Outremont, unde au si strumfi si carti.

Daca vreti (tu si Tudor) ceva strumfesc, va putem cumpara noi, ca noi tot ajungem acolo ptr cadoul de mos Nicolae si Craciun.
Ne intalnim noi apoi in Laval.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Ana, felicitari lui Tudor pt rezultatele f bune! Si.....eu nu-s pt 100 cadouri inutile ci mai bine 1 si bun, care sa-i placa! Iar, dupa parerea mea, cel mai frumos cadou de Craciun pt voi toti, e tocmai vizita in RO si Craciunul alaturi de cei dragi!

Idei pt soacra si tata........ce specific canadian, care crezi ca i-ar bucura!

Am avut si noi in cap ideea asta......am renuntat, pe de o parte pt ca e f scump in perioada asta. Pe de alta, pt noi, acolo, e trist de Craciun, pt ca, anul asta se fac 4 ani de cind tata a murit in ajun de Craciun si l-am inmormintat a 2-a zi.............Nu pot spune ca aici uitam, dar....parca e altfel..........

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

helbi, imi pare rau , intr-adevar trebuie sa iti fie tare greu de sarbatori...O rugagiune pentru sufletul tatalui tau

Ana, felicitari lui Tudor pentru notele bune .
Si Antonia este mare amatoare de strumfi, are citeva DVD-uri la care se uita regulat. La figurine nu am ajuns inca . Idei de cadouri: noi ne-am dus ultima data cu parfumuri pentru toata lumea...Ocupa loc putin in bagaj si in principiu fac placere celui care le primeste.

Am fost si noi azi la o intilnire cu Mos Craciun, la mine la servici. A fost frumos, copiii s-au jucat, au avut un spectacol de magie, au primit cadouri. Antonia a cistigat chiar si un cadou suplimentar, la tragere la sorti . Uitati citeva poze:
http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/2008CraciunCuCopiiBirouOana#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, frumoase pozele.
Ce frumos a fost pictata Antonia.

Si la mine la serviciul de anul trecut faceau o petrecere de Craciun pentru copii tot in genul asta. Aici insa nu.
Dar copiii nu si-au adus aminte.

Ana, felicitari lui Tudor ptr. rezultate.

Buna ideea de cadouri ptr. parfumuri, si noi trimitem anul asta tot asa ceva. Vezi ca sunt vanzari din astea anuale in perioada asta. Cred ca we asta si cel viitor mai sunt vanzari la Lise Watier.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andreia, LA MULTI ANI!

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Andrei, Andreea si derivatele lor

Mergi la inceput

Multumesc, Anto!

La multzi ani si de la noi celor ce-si aniverseaza azi ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Andreea, LA MULTI ANI!!! si celor dragi cu numele Andrei, Andreea, LA MULTI ANI tuturor!

Fetelor, multumesc, abia astept buletinul (inca nu l-am primit), sa vad daca notele astea se reflecta acolo!
Cristina, stii cumva cit costa Strumpfii ?
Oana, frumoase pozele, ce rochita frumoasa are Antonia; am sa dau pe la parfumuri- mersi pentru sugestii, e chiar potrivit pentru nasa mea, mare amatoare de cosmetice!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna dimineata, am inceput sa citesc din urma( de pe la mijlocul lui octombrie), asa ca sa nu va mire ce voi scrie… sunt defazata! Sper sa imi revin.

april, sa va bucurati de noul membru al familiei Ricky Rocco. E canar?? Ce frumos este. Nici nu-mi aduc aminte cum canta un canar. Si ce prietenos este. Asa sunt ei sau el este o exceptie? Noi avem un perus, nu stiu daca v-am povestit l-a scapat Oana si zburat… cand am vazut ca fata sufera prea mult am luat altul si i-am zis ca s-a intor. Problema era ca e un pic diferit, dar tot ea a gasit explicatia, e de la crestere #61514;)

oanagabriela, gata am vazut pe Andrada in poze si am recunoscut-o. Ce mare s-a facut!
Am vazut pozele de la Halloween. Tu i-ai facut costumul?? E deosebit de frumos #61514;… are Frunze peste tot #61514;), a… nu e clar ca sunt cumparate costumele pentru ca sunt 2 fetite la fel. Felicitari Antoniei pentru rezultatele bune si mai ales pentru crawl. Ce frumos!

Andrada, multumesc.

Ana Stroe, cat este de simpatic Tudor si ce complimente deosebite ii face colegei. Si cati oameni ii fac lui Tudor programul (invatatoare+acompaniatoare+psihologa+ortofonista scolii). Banuiesc ca este foarte important. Dar ce face psiholoaga? Sau ortofonista? Sau chiar si acompaniatoarea? Lucreaza cu toate aceste domane? Sau in colaborare cu alti copii?
A mancat 35 de ciocolatele ?? wow… cred ca l-a durut ceva burta

helbi, abia acum apuca sa vad si eu pozele de la Halloween Party. E frumoasa foc fetita ta si culmea mi se pare ca seamana cu tine. Nu prea am vazut fetite care sa semene cu mama. Unele masti sunt chiar urate #61514;) Oana nu cred ca ar fi stat la petrecere… pare cam infricosator. Cand o prind ii arat pozele sa vad ce parere are, sunt tare curioasa daca i-ar fi placut.
Am citit ca ai cazut pe strada. Cum te mai simti? Trebuie sa mai verifici glicemia?

Ramona J, exercitii cu probabilitati?? Ce interesant!
Cititi Calatorie spre centrul pamintului - Jules Verne, nu este prea grea? Este o versiune mai scurta sau cu mai multe poze? Noi nu ne apucam de Jules Verne acum, ci peste cativa ani.

cge, felicitari lui Victor pentru rezultatele bune!

Anul asta nu m-am vazut cu invatatoarea. Si la noi tot cam asa habar nu am despre ceilalti copii.

Lala_D, super lucreaza doamna invatoare. Eu nu inteleg inca cum ii noteaza pt raspunsurile date in clasa, vad mai multe lucrari la ei. Eu nici nu prea am apucat sa ma implic prea mult anul asta. #61516;(

Cat despre exercitiile de pe site, wow… fractii?? unghiuri… noi nici nu am auzit de ele #61514;)
De sapt asta reluam antrenamentele la tenis.

Oana, bine ai venit!
Revin, sper sa mai am timp sa citesc din urma!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput