Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelacg spune:
mariak, ce bine va e la sinaia, nu?
ai grija sa nu racesti fata.
distractie placuta.
mitzica
22+
sau 
rivali spune:
Si eu tot cu ceara ma fac, si este asa bine. Sper sa ma pot face pana cand voi naste. La sarcina trecuta aveam probleme cu contractiile sinu am putut sa ma fac cu ceara, m-am chinuit tare rau cu aparate de ras.
Multumesc Monnvas, da este mai bine, mai tuseste din cand in cand.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
21+
Monnvas spune:
Maria
e prima oara cand gongutza miroase zapada, nu? Se bucura?
Cand ajungi trimite-mi si mie parola de la contul comun de mail, sa am si eu material bibliografic
Ilinca, eu am fost si saptamana trecuta la cosmeticiana mea, e o tipa f. dulce, are mana usoara de obicei, dar de data asta m-a durut mult mai tare. Eu sunt foarte cuminte la durere, eventual mai scap cate un mrrrr..., dar atat. Acum simteam cum mi se incordeaza toata zona si cred ca si pe bebe l-am stresat. Asa ca nu stiu daca pana la nastere o sa ma mai duc (sau o chem pe ea la mine acasa, ca face si asa). Intru in trim. III peste o saptamana si n-as vrea sa ma apuce vreo contractie, zau.
Mihaela, jos palaria, toata admiratia mea ca te poti face singura "acolo", eu n-am curajul... Cred ca secretul epilatului e sa te tina cineva de vorba sa nu te astepti cand iti trage fasia. Si nu cred ca sunt un interlocutor prea simpatic ![]()

Monik
25+ 
CASA LU' BEBE
Adee spune:
MariaK merci de parola. Sa speram ca se opreste ninsoarea sa puteti merge si voi acasa![]()
Ma duc sa ma apuc de facut o prajitura ca mi pofta de ceva bun. Va invit la o felie de praji, mai tarziu![]()
23+
Ariana
poze
MITITICA82 spune:
fetelor am fost pana la urma la 3d 4d si bb e f bine, sanatos, creste are 571 grame si daca pana acum era baiat aum cica e fetita, dar nu stiu ce sa mai cred, important e ca e sanatos si creste mare
ce parere aveti despre IR 0.75 SI IR 1 E BINE?
NU STIU CE INSEMANA HC/AC=1.09
AO: PI 1.31
MCA:PI 2.28
cam atat, Multumesc lui DD ca e bb sanatos, cat despre sex imi doream tare mult fetita si sper sa ramana fetita, va pup pe toate
22+
sau 
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
rivali spune:
am gasit un calculator pentru masuratorile de la eco
http://babymed.com/tools/ultrasound/Default.aspx
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
21+
PetraTudor spune:
Bonjour!

Am intrat putin sa va salut, noi suntem bine, marisori si foarte activi! Fetelor, cat de des il simtiti voi pe bebe? Imi cer scuze daca s-a mai discutat acest lucru, imi este destul de greu sa va prind din urma...![]()
Emilia
, ce mai faci? Mai mergi la Dr. Ancar? Eu am fost si marti, am tot vrut sa-l intreb daca ar fi o idee buna sa ma inscriu la Lamaze dar...in emotia intalnirii cu bb, uit orice altceva.....Tu cum te simti? S-a confirmat ca e fetita? Stiu ca la un moment dat spuneai ca nu este sigur, dar ca tu asa simti 
Fetelor, voi va inscrieti la Lamaze?
Multe imbratisari!!!!!
PT
24+ cu 
iulia_30 spune:
Fetele,ca tot a venit vb de accidente.Eu m-am intins pe scari.Aveam o rochie lunga si mi-am prins pantofii in ea.Noroc ca am pus mainile in fata si am cazut in flotare.M-am cam speriat.
.In rest stau si ma rog de tati sa ma duca la un eco,la un alt medic si sa-mi spuna si el ca am tot fetita.astaia daca imi iau fetita ii tund pe toti.Pana una alta ,tati nu vrea,spune ca sunt nebuna.Sanatos sa fie bebe.Imi este asa de frica sa nu-mi spuna in ianuarie ca este baiat.

iulia
18+
Alex sau
Maria
Ilinca_M. spune:
Pfoaaai, ce somn bun am tras "de-amiaza", de pe la 14 pana la 16.30! Numa ca m-am trezit tare ametzita de cap...dar macar a fost un interval de timp in care n-am mancat
(chiar, azi am mancat "mancare" doar o data, in rest mere si mandarina si cred ca-i prima zi in care n-am mancat dulciuri pana la ora asta!).
Cu epilatul, si eu as vrea sa ma fac "bella" pana inainte sa nasc; saptamana trecuta am fost la cealalta cosmeticiana (am una de rezerva cand prima are prea multe programari) si asta e mai blanda si nu te jumuleste de tot. A zis ca la ea vin si gravide-n luna a 9 a.
Cand eram imbracata sa plec a aparut urmatoarea clienta: o gravida cu o frumoasa burtaaa cam de 7 luni, dupa umila mea apreciere![]()
Eu habar n-am cate grame are copilasu' meu, la ce ecografie iti spune asta, la 3d si 4d de care vorbiti?
Va rog sa aveti grija de voi cu accidentele astea; eu de cand sunt gravida am picat o singura data (in genunchi)...intr-un mall in Estonia! (acolo m-am gasit si eu:)))
[18+]
Ilinca_M. spune:
Rivali, fain site-ul! Am dat si eu pe "second trimester ultrasound measurements" si am vazut ca avem DBP, LF si toate cele normale (nu ca nu mi-ar fi spus asta si medicul, dar nu strica sa te asiguri:)))
[18+]