Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
rivali spune:
Buna dimineata!
lysbeth, felicitari pentru cele 20 sapt, cele 20 care vor urma sa fie usoare si frumoase. Sanatate!
millie, multumim pentru cafeluta! Este bine ca nu ati patit nimic.
alina.n, eu am placenta anterioara si o sa fac cezariana, nu din cauza asta.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
21+
mihaelacg spune:
neata burtici.
o cafea cu mult lapte bea cineva?
, am facut sa ajunga la toata lumea.
fetelor, dar ce-a fost ieri?
sa vedeti ce-am patit eu aseara.....aveam geamul deschis de la balcon normal, nu pe oscilo a de obicei , m-am aplecat ca-mi cazuse un mar si m-am ridicat cu coltul geamului (cine are tamplaria din aluminiu si nu din pvc, stie ce colt ascutit are) fix in cap.
in sec. 2 vreo 2-3 cm erau fara piele pe scalp si curgea sange in voie. am tinut un pansament steril cu spirt pana am oprit sangerarea.
da am simtit durerea pana in burta
, creca a ajuns la bb.
carmenada, sa asculti de dr. si sa faci cum zice ea, ca stie ce-i mai bine pt tine si bb.
sanatate multa si sa scapi mai repede de spital.
mitzica
22+
sau 
Ilinca_M. spune:
Of, millie, si eu care am baut cafelutza inainte sa intru pe forum! Lasa ca eu o beau mai tarziu, ca se intampla sa beau si 2/zi![]()
Lysbeth, drum bun cu sarcina in continuare! Cine stie la ce film horror sau emisiune cu politicieni mincinosi l-ai pus sa se uite pe bebe, de-aia s-a agitat!![]()
Tufetelor, mi-am dat seama ca totusi am si eu cevA pentru fatuca mea: aproape toate cartile mele din copilarie, in stare impecabila.Nu m-am indurat niciodata sa le dau, decat cate una cadou cand si cand, dar sunt toate depozitate intr-un dulap: mandrete de carti cu coperte lucioase, cu file veline (cum sunt si acum pe piata dar cu preturi exorbitante
), carti cu coperte si file de carton decupate in forma de animal, carti cu povesti, povestiri, "prima mea carte de zoologie" etc. Ce ma bucur ca le-am pastrat, sper sa-i placa si ei sa citeasca asa cum ii plac parintilor ei! Mie nu stiu cum mi-au insuflat de mica parintii respect fatza de carti, asa ca eu nu am rupt sau mazgalit carti (exceptie cele de colorat, pana la 2-3 ani
)
Auzi la mine, deja ma gandesc la educatie: sa n-o las la calculator de mica, sa-i citesc din primele clipe ca sa prinda drag de lectura etc.
A, si eu n-o sa-i iau papusi Barbie, sunt oribile, niste hidosenii, nu se poate asa ceva...o sa-i iau papusi dolofane sub forma de fetitze, nu de pitzipoance!!
[18+]
Monnvas spune:
Ilinca, ai o mostenire frumoasa pentru copil. Eu nu mai am mai nimic din cartile de copil, toate au ramas la ai mei, n-am luat mai nimic cand am plecat. In schimb am vazut ieri niste "prostioare" la targul de carte... Carticele in forma de oita cu un soi de lana pe coperta, altele cu jucarioare cusute, astea merg pentru cand sunt foarte mici. A, mi-am amintit cum ma pacalea mama sa deschid gura ca sa mananc. Imi punea un abecedar in fata si ma intreba: "ce litera e asta?" "Aaaaa" (jap! mancarea in gura). "Dar asta?" "ooooooo" (o lingurita rasa). Oricum, asta se intampla inainte de 3 ani
Evident, ma invatase numai vocalele la care tre' sa deschizi gura ![]()
Va
sa aveti un weekend frumos! Mmmm, ce urat e afara... e vreme de clocit ouletul...
Monik
25+ 
CASA LU' BEBE
Monnvas spune:
Mai fetelor, ieri a fost ziua accidentelor? Ma bucur ca sunteti bine, Lysbeth, Millie si Mihaela. 
Monik
25+ 
CASA LU' BEBE
Adee spune:
Am fost ieri la cumparaturi si i-am luat la bebe prima jucarie si primele 2 hainute. Mi se pare ca ii cam devreme, dar nu am rezistat tentatiei
Cine vrea sa le vada, am pus poze in album. Am inceput sa cumparam si cadouri de craciun pentru copii (ca avem multi nepoti) si i-am luat nepoatei mele de 1,8 ani, arca lui noe cu tot felu de animale care scot si sunete si ieri toata dupa masa ne-am jucat cu ea
Monnvas imi place cum te prostea mama ta sa mananci![]()
Ilinca M si eu mi-am pastrat toate cartile de cand eram mica. Am vrut sa le dau acum vreo 2 ani la copii mai amarati dar nu am gasit la cine, si ma bucur ca le-am pastrat, mai ales ca unele sunt si cu dedicatie, de ziua mea cand faceam 3,4,5 ani... de la mama, de la bunici...
23+
Ariana
poze
Monnvas spune:
Adee, super jucaria!! M-as juca si eu cu ea!
Rivali, sper ca pustiul tau e mai bine.
Ilinca, abia acum am vazut complimentul pentru burti
Ma tot rog de tati-tati-tati sa ne mai faca niste poze, sa vedeti ce elefantel am ajuns... (da'i greu cu barbatii astia).
Fetelor, uneori am impresia ca asta micu' da asa de tare ca ma zgaltaie! Ca sa nu mai spunem ca a descoperit ficatul si il tot rog sa se mute pe celalalt trotuar al burtii!
ca azi am fost vorbareata.
Monik
25+ 
CASA LU' BEBE
Ilinca_M. spune:
O, Mihaela, biata de tine, acum am citit ce ai patit cu fereastra!
Ce sa mai zic eu prin ce chinuri mi-am trecut fetitza, cred ca nu uita pana la nastere si va trebui sa-mi cer iertare
. Prin sapt. 12 m-a apucat o durere de masea, devenise neplacut tare si m-am dus la stomatolog.Doamna dr, care are 3 nepotei mici de la cei 2 fii ai sai a inceput sa clatine din cap:"nu-i momentul sa te apuce durerea de masele, nu putem face radiografie, anestezie..." si tot clatina parca cu repros din cap de-mi venea sa spun:"da' io ce vina am ca acum m-o apucat?!"
In fine, da-i si cauta caria pe "neve", foreaza cu acel cumplit instrument de tortura care-mi dadea cosmaruri in copilarie (sfredelul ala, "motorash" ii ziceam eu:))), da-i cu jetul de apa rece, plombeza, apasa...In tot timpul asta asistenta imi tinea capul cu ambele maini iar mie imi siroiau lacrimile pe fatza, din ochii iesiti ca la melc...Cred ca bebeul se invartea ca-n carusel...
Tot in saptamana aceea (ca era ziua mea) m-a apucat epilatul si m-am dus la cosmeticiana careia ii stiam prea bine obiceiurile...dar am riscat, totusi...Ei, bolunda asta are o pasiune bolnava de a smulge fiecare firicel de par din zona xxx, degeaba implori tu si te milogesti, degeaba "comanzi" o "freza de toamna/iarna"...ea jap- te lasa ca-n palma, zici ca esti nou-nascuta
. Nu-i spusesem ca-s insarcinata, din superstitie; a vazut ca nu suport durerea ca de obicei (de obicei sunt tare pe pozitii) si mi-a propus sa-mi faca lidocaina, ca asta e noua inventie la salon!! Mama, cand am auzit-o, mi s-a facut parul maciuca, am refuzat ferm si m-am chinuit sa rezist torturii pana la final...Astept sa vad cu ce figura ma va privi fiica-mea dupa toate necazurile astea pe care i le-am pricinuit!![]()
[18+]
mihaelacg spune:
ilinca , eu imi doresc sa suport durerea de la epilat pana inainte de nastere sa fiu frumos "aranjata".
si a mea cosmeticiana tot ca in palma ma face.
de cateva luni am facut economie la bani ca ma rup drumurile de bucuresti si mi-am luat eu 1kg de ceara profesionala si ma fac singura boboc
, insa cred ca luna asta a fost ultima ca tare greu m-am descurcat....mare burta si nu mai am asa buna vizibilitate![]()
de luna viitoare iar la cosmetica.
nu vreau sa renunt la epilatul cu ceara , sper sa-l suport pana la sfarsit.
mitzica
22+
sau 
Maria_K spune:
buna burtici!
eu suint tot la sinaia. am vrut sa plecam spre casa dar e blovcat drumulk din cauza zapezii :(
fetele care mi-ati cerut parola pt contul comun de mail, v-am trimis PM. eu am trimis de pe contul celor de nov-dec, tot ce am gasit interresant. daca mai gasiti, puneti si voi.
Petrean, Monavas 
va
pe toate si eu si gongutza din burtica ![]()
Maria
25+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre