Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mariak distractie placuta! cand ai odata timp poti sa-mi trimiti si mie parola daca doresti sa ma documetez si eu.Adee ce asi manca si eu o prajiturica acum.Mititica felicitari pt rezultate bune de la eco si sa ramana caruciorul roz.Iulia eu zic sa stai linistita ca tot fetita va ramane.Petra eu al simt pe bebe de 3 ori pe zi dar alteori chiar mai des.Fetelor eu numai suport ceara ,pe picioare folosesc epilatorul iar in rest lama ca mi-e frica de contractii,of si tot mai greu reusesc sa ma fac mumoasa din cauza ca am un burta tot mai maricica. Monavas pai nu la 28 de saptamani intram in trim 3??

monica 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Iilinca da la eco 3d si 4d ati spune si ce gramaj are bebele.Cat despre accidente in mine deja a intrat frica parca numai ma tin bine pe picioare mai nou merg ca un melc

monica 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna fetelor!

Incep sa ma sperii cand aud ca de la o echo la alta vi se spune ba-i baietel, ba fetita si vad ca prima data baietel vi s-a spus ca este! Parca 3 fete au patit-o pana acum!! Desi mi-au zis trei medici diferiti ca e baietel si am si "dovada" alb pe negru, tot imi fac griji! Sper sa nu-mi ia nimeni baiatul ca fac urat! De cand am ramas insarcinata am avut sentimentul ca e baietel, desi cei din jur imi ziceau ca e fetita, dupa forma burticii, conturul buzelor si alte babisme!

In alta ordine de idei, am reusit a nu stiu cata oara sa racesc dar acum e pe sfarsite. S-a conturat si la mine linea negra, am inceput sa obosesc urcand cateva scari, mersul pe jos devine mai obositor pe zi ce trece si am senzatia ca ma " latesc " desi alte kilograme n-am mai luat de vreo 3 saptamani, dar eu ma simt...masiva!

mihaela
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pup gravidute dragi

Ce faceti ,va prieste weekendul? Ce vreme a fost azi , yac...noi am fost la cumparaturi si a fost aglomerat si ploaie
Am stat cam mult in picioare si am o durere cumplita de spate , deabia mai merg .
Fetele aveti mare grija de voi , Doamne fereste de astfel de accidente.
PetraTudor eu il simt pe bebe zilnic dar in special seara cand se pare ca are program de distractie
Adee ce prajiturica ai facut ?
maria_K distractie placuta la munte

In privinta epilatului eu ma fac cu lama, acum nu mai suport deloc ceara.

19+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

alina, am facut o prajitura cu ciocolata si crema de vanilie. Improvizatie cu ce am gasit prin casa Si o salata de fructe sa fie si ceva sanatos pt bebe Cand sunt singura acasa nu pot sa stau, trebuie sa mesteresc ceva

Va invit pe toate la o felie de prajitura sau o salata de fructe

23+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Multumesc Alina.n pentru raspuns, intr-adevar si eu in saptamana a 19-a il simteam pe bb mai ales seara, acum aproape toata ziua si ma intrebam daca nu este prea ...agitat , i-am spus insa doctorului si mi-a spus ca este asa pentru ca ... si mami este asa

Eu ma epilez cu ceara, de tot, si nu este la fel de OK ca pana acum, doar o data mi-a aplicat-o putin prea fierbinte si l-a nemultumit pe frumuselul meu

Dar am observat ceva: daca pana sa raman graviduta ma epilam la 3 saptamani, acum ma fac la o luna jumatate, creste greu si este mult mai rar Minunat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

A iesit altceva decat am vrut sa spun: doream sa zic ca epilatul este la fel de OK ca pana acum , nu ma doare mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Adee, multumim de invitatie!! Eu una o onorez! Tot ma plangeam ca nu am mancat dulciuri azi
Urata vreme prin vremea noastra...asa e si la voi? Ce bine ca bebeloii nostri vin cand se dezmorteste vremea si e caldutz...o sa-i plimbam cand e vremea mai placuta, pasarele, floricele...idilic, nu?
Fetelor care n-ati votat, poate va hotariti, daca nu va displace moaca lui prea tare
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-6267.html

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salut fetele
v-am zis eu ca vin cu vesti bune de la ecografist. am fost azi cu nasica mea, care e in sapt 17 sa ne facem amandoua morfologii. cand am ajuns la centrul medical, era pana de curent pe tot cartierul, si degaba am asteptat vreo juma' de ora, ca nu au reparat nimic. si ce credeti ca a facut dl dr???? ne-a urcat in masina proprie si personala, pe toate care eram acolo, adica 3 la el, doua in masina mea, si ne-am dus la o alta clinica cu care colaboreaza. nu ne-a venit sa credem. si pe langa asta, s-a purtat impecabil, am ras cu lacrimi la ecografie la nasica mea, ne-a explicat la fiecare miscare ce face, ce vedem, cat e normal, cum ar trebui sa arate daca ar fi ceva in neregula...nici nu am cuvinte. eu stiam ca asa este, ca doar am mai fost la el, dar parca azi s-a intrecut. din pacate era ora 2 cand a terminat cu nasica, si nu am avut timp sa facem si noi morfologia, dar tot m-a pus 5 minute pe masa (fara nici un ban) ca sa-l vada si tati pe bebe ca nu-l vazuse decat o data. a ramas sa vorbim si sa facem morfologia joi sau sambata. deci fetelor, mai exista si doctori din astia. tot respectul, ne-a inseninat ziua.
aaaa, si ne-a confirmat ca e baietel, bine nu aveam noi nici o indoiala, si am mai decoperit tot baietel la nasica in burtica

diana 19+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui MITITICA82

fetelor am fost pana la urma la 3d 4d si bb e f bine, sanatos, creste are 571 grame si daca pana acum era baiat aum cica e fetita, dar nu stiu ce sa mai cred, important e ca e sanatos si creste mare
ce parere aveti despre IR 0.75 SI IR 1 E BINE?
NU STIU CE INSEMANA HC/AC=1.09
AO: PI 1.31
MCA:PI 2.28
cam atat, Multumesc lui DD ca e bb sanatos, cat despre sex imi doream tare mult fetita si sper sa ramana fetita, va pup pe toate
22+ sau

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mititica, unde ai facut ecografia? Si ce ti-a zis medicul despre valoarea IR-urilor? Pe care parte ti-a iesit Ir 1?? IR ombilicala cat e?

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput