Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ilinca, am putut sa votez mutunelul si de acasaaaaaa. imi pastrez pararea- e adorabiiiiiiil.
mihaelacg, cunosc senzatia, am luat si eu de vreo 2 ori un colt din ala. te cam scapi in izmenute, nu???

diana 19+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Adee yammm buna prajiturica, onorez cu placere invitaia.Noi tocmai am papat orez cu lapte

dyana27 super doctorul tau , deci mai sunt si oameni cu suflet cine e dr tau"?

19+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Aris multumesc mult pentru adresa.
Carmen astept vesti bune,rezista,sunt alaturi de tine,fi tare,te dulce!

Rodica+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

ilinca l-am votat pe Manole,e superAdeemultumim de praji, mai devreme si cumnatica mea a venit la mine cu praji cu mere,yami

monica 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna seara mamici!
Doamne fetele, avezti grija la accidente, sunt periculoase,...eu sunt cam impidicata si sotul meu imi zice, nu iesi singura din casa.
Mititica 82....sa-ti traiasca indiferent ca e fetita sau baietel.....nu s-a mai vazut putica?..nu-i nimic ii faci codite!
Despre valorile la IR..nu ma pricep..la mine uterina dreapta nu a putut fi evaluata acum la eco. poate la 26 de saptamani o sa se vada mai bine, in rest a zis ca sunt in limite normale sincera sa fiu nu mai m-am uitat la valori..daca el a zis ca e bine, la fel si medicul care ma supravegheaza. Dar ma uit si-ti zic...
22+Albert

fbruma

Mergi la inceput

alina.n ecografistul meu este dr Parviz, de la Municipal. si din cate am inteles, foarte rar are zile mai nasoale- dar asta nu inseamna ca zice ceva rau, doar nu e asa comunicativ. sambata are program la o clinica particulara, dar majoritatea gravidutelor merg la municipal. intotdeauna e coada de gravidute, multi medici din municipal il recomanda, deci eu zic sa mergeti cu toata increderea. eu aveam programari de morfologie fetala si la pop si chitescu, dar m-am hotarat sa renunt la chitescu, si ma mai gandesc daca raman la pop, pentru o a doua parere (inca nu stiu).

diana 19+ David Gabriel

Mergi la inceput

am pus cateva poze cu evolutia burticii. din pacate nu am facut in fiecare saptamana, dar de acum promitem sa tinem poze la saptamana. si cu ocazia asta am vazut si evolutia la suncute
si am schimbat semnaturaaaaaa. mama ce bebe maaaaaareeee

diana 20+ David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Plici plici, scuza-ma ca te inebunesc cu intrebarile referitoare la carutul cumparat, am mai vazut ca inca o graviduta s-a hotarat la aceeasi marca. Vroiam sa te intreba cat ai dat pe el si daca atunci cand l-ai achizitionat ai platit separat scoica? sau a intrat ca accesoriu? Eu deacamdata studiez piata si incerc sa gasesc cat mai multe avantaje pentru a il achizitiona.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hihi, eu sunt cea mai matinala azi? Si m-am trezit la 11!!
Sau sunteti bubuline gospodine si faceti ceva bun de papa? Eu am noroc cu maica-mea (si ghinion, ca daca mama gateste supeeer, fiica nu se mai strofoaca; partea buna: atunci fiica-mea cu siguranta va fi o gospodina perfecta cu asa mama dezastruoasa!)
Eu n-am inca nicio poza facuta la burta; pana-n sapt 16, sa fim seriosi, abia vedeam eu ceva-ceva schimbat.Din 17 eu vedeam mai bine, ceilalti...nimic. Dar acum in cateva zile doar (de la 18 la 18 si 5 zile) mi se pare ca a evoluat spectaculos!Tre sa fac si io poze.
Dyana, asa era si burta mea la 16-17 sapt. Ce pisica frumoasa aaai, spuma laptelui! Nu te-a sfatuit inca nimeni s-o "tzipi" afara?:)))
Hai ca va dau hi5-ul meu, pentru cine vrea sa-mi vada moaca; dar in albumul "Estonia" sunt insarcinata in 12 sapt., de unde expresia permanenta de greatza melancolica de pe figura mea
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=10018053&photoFuid=003935220303006i1M8n352203

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata fetelor! ma scuzati...buna ziua

la noi e dim, ca abia am facut ochiuti.

iulia, lasa mamai ca e fetita, ti-o doresti prea mult ca sa nu fie roz. pt fetitza ta.

mititica, ma bucur ca bb e sanatos si ca e fetitza....si e si marisoara.a mea daca avea la 20 sapt si 5 z 318 gr. cred ca la 22 sapt n-ar fi avut sigur 500 si ceva de gr. o fi mai mititica bebelina mea? fotomodela deja?

monnvas, eu ma pricep sa-mi fac de toate inafara de vopsit si foarte bine, numai ca ma mai duc si prin saloane ca vreau sa ma simt si eu rasfatata. desi ajung acasa si mai gasesc eva de retusat.

mababei... pt incurajare....de-acum incepe distractia. si eu obosesc uneori si cand merg, de scari nu mai zic ca eu stau la 4.

dyana, jos palaria pt dr. tau. ai dreptate cu datul capului de geam...e tare de tot senzatia mai astept cateva zile sa-mi dau coaja jos.

ilinca, "neata" si tie. hai ca ma "bag" sa-ti vad pozele, dar tb sa ma loghez?

mitzica22+ sau

Mergi la inceput