Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Fetelor ...mi-a umblat Sara la tastatura si mi s-a modificat ecranul...s-au marit caracterele si mi s-a latit pagina si nu stiu ce sa fac sa revina si e chiar nashpa sa vad literele alea imense si sa ma chinui sa citesc

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Fetelor ...mi-a umblat Sara la tastatura si mi s-a modificat ecranul...s-au marit caracterele si mi s-a latit pagina si nu stiu ce sa fac sa revina si e chiar nashpa sa vad literele alea imense si sa ma chinui sa citesc

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

in bara de sus la view text sise sau daca nu inchide-deschide pagina de net sau da un restart.
am vazut pozele cu sara

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Asa,
cine stie unde gasesc scaunel de pus in cada mare a adultilor pt Benji? Am vazut acuma ca si Sara a Gattei are si as vrea unul daca tot vom avea cada in baia locuintei noi. Aici inca mai facem baie in vanita lui si cu suportul de bebe.

Gatta,
chiar ii place lamaia???? Frumoasa foc Sara!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

gattasalvaje sunteti o familie foarte frumoasa , la multi ani !! Sarei , sa-i dea Dumnezeu multa sanatate , voua parintilor putere sa o cresti si sa o ocrotiti, foarte frumoase pozele

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

daca ai meniul in romana , mergi pe bara de sus a ecranului si apasa unde scrie : Vizualizare , apesi acolo si ai mai mult optiuni : apesi unde scrie marime text :-mareste
-miscsoreaza
-normal
-zoom doar pe text

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Seara buna mamici

Eu vad ca mi-am facut program de sambata: ma duc la doctor. M-am prezentat azi la doctorul de familie ca nu-mi trece nici tusea nici durerea de gat. Si am amigdalita si bronsita usoara. Sa-mi traiasca ca sunt precis vre-o 20 de ani de cand am suferit de asa ceva.

Alina am citit ca Ioana are febra. Hai mergeti la doctor si vedeti ce si cum. Cumplit e sa mergi cu copilul la urgente!! Multa sanatate.

Gatta ce m-ai emotionat. Clara abia face 10 luni si din cauza asta am senzatia ca pana la 1 an mai avem mult si bine Dar de fapt si de drept in 2 saptamani incep deja aniversarile clopotzeilor. Tare emotionant

Si da mai a nins si la noi 5 minute Abia se lamurise Clara de ce se intampla si incepuse sa se bucure si s-a si oprit.
Urasc campia asta umeda!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ereena , Danybv , saru-mana ...nu-mi dadea prin cap , m-am prostit de tot. Eu tot incercam sa fac ceva din taste , ca de-acolo a umblat Sara si mi l-a dereglat.
Ceska , Sarei chiar ii place lamaia ...felia aia a mancat-o cu coaja cu tot. E tare haioasa , ia o gura , se stramba dar nu se lasa...mai ia o gura , pana o termina.
Suportul pentru baie l-am luat din Cora , dar gasesti si aici :

http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=LF25
sau unul mai ieftin , ca al nostru :

http://www. copiiyumi.com/index.php/Accesorii-baie/Suport-pentru-baie/flypage.tpl.html

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ceska scaunel gasesti cam peste tot: baby walz, baby markt etc. Noi am luat de la baby markt.
Si felicitari pentru blog.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'NASEARA

acuma sunt mai libera, ca e si tati, si cand e si tati serban se culca de la 8 seara . numai mie imi sta pana la 9 chitaind.

fetelor, nu am vrut sa spun ca plec de aici, ci doar ca nu mai am timp sa intru si sa recuperez cele scrise cat lipsesc. nu pot tine pasul. eu, chiar daca acum am bona, e ca sa merg la munca, si la munca nu pot sta pe internet. deci nu pot sti daca ati dat strigare dupa mine, dati strigari prin alte parti (pm, mess, cta, blog).

uite, am si eu intrebari, normal
LauraIoana, poftesc la castane de cand povestiti, numai ca nu-mi aduceam aminte ce gust au. am gasit la carfur si mi-am luat, cum le fac sa fie CELE MAI BUNE? multumiri anticipate.

serban uneori seara mananca daca ii dau la distanta si 360 ml lapte la 8 jumate 230, si uneori se mai scoala pe la 11-12, daca ii dau lapte -vreo 120 ii bea, dar sta si fara, dupa cum am descoperit dupa vreo saptamana. e doar de control trezirea sau viseaza urat sau ceva. e ok? daca ii dau de 2 ori, doarme pana dimineata mai tarziu, asta daca nu-l trezeste vreun kkutz. care e portia recomandata de lapte? a ramas tot 250 si la varsta asta?

si am si un sfat: gatta, si mie mi-a facut la fel serban, am intrebat la pb. tehnice si m-au lamurit: apesi ctrl si dai de butonul scroll al mausului in sus-jos, si se face mare sau mic. la mine se facuse mic-mic, ma chioram ca proasta.

pupici,

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Monicaa,
sa te faci repede bine! Eu sper sa mai ninga la noapte sa avem maine zapada cand iesim. Cu blog-ul imi innod neuronii la una alta dar am tastarnita! Momentan ...

Am gasit si eu acuma scaunelul pentru cada.... uneori e mai simplu sa va intreb pe voi pana dau un google search !

Ia priviti ce mi-a iesit pt maine: http://good-times.webshots.com/photo/2147475260102658297JHudHf

Mergem la baie!!!!!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput