Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici! Si eu pe aici...Daria a dormit si am intrat sa va mai citesc.
As vrea sa ninga si la noi...sunt tare curioasa cum va reactiona pitica la fulgi
Ellenuta sania de la Chicco are o curelusa care se leaga la burta si este si ea destul de adanca. Nu cred ca are cum sa cada din ea...
Stoisor f buna alegere...sigur ii va fi mult mai bine Sarei acasa cu bunica!
Shose cum mai este Pipetzica? Mai linistita?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Astazi Sara mea face 11 luni ...se pare ca ne-ati uitat de tot. Intrasem sa raspund urarilor care credeam ca le-am primit insa , se pare ca noi nu suntem atat de importante...in afara de IoanaCt, nu si-a amintit nimeni de noi.
Puiul mamei , sa fi sanatoasa , ingerul pazitor sa fie mereu cu tine si sa te apere de rele . Mami te iubeste mult !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Sara Eliza
...sa cresti mare si sanatoasa... Ce cadou a primit pitica?...Iertare Gatta toata ziua m-am tinut sa va urez ,da is zuza......

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Eu sunt nostalgica rau azi...ninge linistit,la fel cum a inceput sa ninga,doar ca fulgii erau mai mari, si pe 16 decembrie 2007 cu cateva minute inainte sa primesc telefon ca Bibi a iesit cu bine din operatie si starea ei era stabila...
A admirat si Bibi prima ninsoare din anul asta,din pacate doar de la geam,s-a bucurat mult nu stia cum sa faca sa treaca de geam sa afunga la fulgi,draga de ea...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

SARA

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI! SA FII SANATOASA SI SA AI NOROC IN VIATA!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Sara Eliza!!!
Sa fi sanatoasa, voioasa, norocoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!

Simona hai nu fi suparici...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gatta,
cu fiecare post al meu de azi am urat SAREI "La multi ani!" doar ca nu era personalizat . O mai fac odata: se vede la semnatura. Eu chiar de asta am pus un LA MULTI ANI mai neutru la semnatura ca sa nu uit cand e ziua vreunui clopotel.

In cazul in care chiar nu v-ati plictisit de noi de azi incolo sigur o sa o faceti daca intrati constant
aici: http://dudu-micsicapos.blogspot.com/
Momentan stiti numai voi despre blog-ul nostru....dar o sa afle o lume-ntreaga in curand! .

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Fetelor tb sa ajung cu Ioana la urgente, are in continuare febra (39,3-39,5),si acum jumatate de ora a vomat supica de la 14, apropo ce am terminat ieri nu era antibiotic, era doar un sirop pt tuse, doar ce i-am dat azi e antibiotic. Am sunat Dr si asa ne-a zis, vom reveni sper cu vesti mai bune. O seara placuta va doresc.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Multumim de urari !
Astazi sunt cam ciufuta , ma termina ploaia asta de-afara .
M-am sculat cu asa o nostalgie si am rememorat fiecare moment din ziua in care s-a nascut Sara...parca a fost ieri .Desi a fost al naibii de dureros , parca as vrea sa mai retraiesc momentele alea , emotia aia nemarginita pe care am simtit-o cand i-am auzit plansetul , cand am lipit-o prima oara de obrazul meu si am sarutat-o ...acolo are acum o gropita frumoasa , manca-o-ar mama
Au trecut 11 luni grele , cu multe probleme de sanatate , cu 2 spitalizari si o operatie dar si cu multe momente de fericire extrema cum n-am mai simtit niciodata pana acum.
Acum sper sa fi depasit problemele , se se fi intarit si sa nu mai avem de-a face cu spitalul.
Acum la 11 luni , Sara este o pitika plina de energie , nu sta o clipa locului , curioasa ca o maimutica si foarte lipicioasa si prietenoasa.
Astazi , de ziua ei , mi-am dat seama ca , desi am fost la BE , nu ii luasem nicio jucarie ...doar hainute , incaltaminte si altele care ei nu-i produc nicio emotie deocamdata...asa ca m-am imbracat de dimineata si am mai dat o tura pe la BE si-am venit incarcata cu cateva sacose cu jucarii. De cand am venit si pana acum cand a adormit Sara , n-am facut altceva decat sa stam toti 3 pe covor si sa ne jucam cu noile achizitii. E incredibil cum , la 11 luni radiaza de fericire cand suntem toti 3 impreuna si ne jucam ...
Am pus cateva poze noi DE AICI

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Uuuf, mai Alina ...ce Dumnezeu se intampla cu micuta ta de e iarasi bolnavioara ? Probabil ca are o infectie care nu a cedat la tratamentul pe care i l-ai dat . Du-te repede cu ea la spital si poate ii fac acolo niste recoltari pentru analize sa vezi exact ce are ...asa cum spunea si Lala D , rosul in gat nu e o boala ci un simptom al unei infectii . Daca nu identifici crocobaurul , nu ai de unde sa sti ce tratament sa-i aplici si poti sa-i dai un antibiotic care sa fie total ineficient.
Tinem pumnii sa fie bine si sa se insanatoseasca repede.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput