Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 16
danybv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stoisor imi cer scuze pt mes daca v-am stresat dar sunt umpic intoarsa.......gresesc cu ceva?sunt eu prea stricta? Sara Ioana 15.02.2008 ************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008 7.11.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Incerca sa te linistesti , ai perfecta dreptate , odata ce ai un copil mic care are probleme de sanatate este si normal sa ai aceasta stare.
Eu iti recomand sa pleci la acea petrecere fara copil mai ales ca acolo nu este un mediu chiar bun pentru starea ei .Nu conteaza ce vor zice cei din jurul tau , tu esti mamica ei si stii ce este mai bine pentru ea .Te pup , ai grija de tine si sanatate multa Sarei
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
LaLa_20 spune:
Stoisor...cum sa ne stresezi...doar suntem aici ca sa te ascultam si sa te ajutam daca putem... ca sa treaca supararea...lasa fata acasa cu buni...ca e mai bine pt ea...si sigur se va distra si cu buni...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
anca.b spune:
Stoisor, sa treaca necazul. parerea mea ca e Sara ar trebui sa stea acasa cu buni...o sa aiba timp de iesit in lume cind va fi sanatoasa. si cei din jurul ei la fel. nu mi se pare ca esti exagerata deloc
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
helllooo zuze buburuze
ce mai faceti. io-a la job .. ati vazut ce e la munte???? daca plecam, ne prindea viscolul cu cupilu la purtator si nu stiu pe unde scoteam camasa .. daca o fi frumos weekendu viitor, o scoatem si noi pe eva la munte. numa' ca n-am sanie .. dar cumpar eu saptamana asta. as vrea cu centura de siguranta, dar cea recoamndata de laurici e ffff scumpa .. ca sigur eva se arunca din ea ..
ceska complicata treaba asta cu barbatii .. cand bebicii sunt mici mici le e teama sa-i "manevreze", cand mai cresc, tipa si nu-s cuminti si au mofturi .. eu cred ca, cheia sta in timpul petrecut de sotul tau cu benji .. sa il scoata la plimbare, sa ii dea biberonul, sa-i dea sa pape, sa se joace cu el .. sa comunice cu benji .. poate o sa-i fie greu la inceput, dar, daca face un efort, dupa aceea o sa vezi ca nu-l mai dezlipesti de el. nici sotul meu nu se implica foarte mult in cresterea copilului, la el totul se rezuma la cateva ore de joaca .. eh, acum s-a schimbat treburile .. adica, daca trebuie sa ramana singur cu copilu, o schimba, o imbraca, ii da sa pape, o scoate afara. daca pange noaptea se duce la ea, ii da biberonul si ma lasa pe mine sa dorm si uite asa .. nu stiu ce a determinat schimbarea .. dar nici nu-l chestionez .. cine stie, sa nu revina la vechile obiceiuri ..
alina ufff .. mi se rupe sufletul de luca .. ma crezi ca mi-au dat lacrimile cand am citit?? de ce nu intelege ca luca e doar un copil si nu poate sa faca lucrurile perfect .. nici noi ca oameni mari nu putem, daramite un copil .. cred ca trebuie sa aiba mai multa rabdare cu el .. dar cu ana cum e? cum se poarta cu ea?
gabitza ce dulcee e ionut si ce bulfei e .. iti vine sa-l rontzai.
honey mi-ai imbolnavit cu situl ala ..
monica matz mexic zici .. wow .. asta da surpriza .. ce super o sa fie ..
stancutza cata incompetenta .. sa te joci cu viata unui copil .. iara am lacrimi in ochi .. nu mai pot citi ..
roli ce ochi superbi are piticul!! va tin pumnii sa reusiti cu casutza.
ereena nu am luat pian ca l-am gasit pe net la acelasi pret .. asa ca il voi comanda.
alinatud .. hai ca azi m-ati facut sa .. foarte frumos si foarte adevarat ce spui tu ..
alinact nu e bine sa le acoperim gurita cu fular sau altceva, ca mai rau racesc. trag abur rece si pot face bronsite si chestii mai urate.
ceska minunata inventia lui buni!!
stoisor daca as fi in locul tau, in niciun caz nu as lua copila cu mine la restaurant .. vorba ta .. fum, curent, etc .. copilu deja e prins cu muci si altele .. pune copilu pe primul loc nu ce te roaga x si y .. ei sa faca ce vor cu copiii lor .. pe bune ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Lala_D spune:
Ne-am intors si noi acasa, a cazut piciul lat de oboseala, acum sforaie
Stoisor si eu as lasa copilul cu bunica fara discutii
Alina inceatrca sa ii faci niste analize Ioanei. Rosul in gat este un simtom nu o boala. Poate fi ceva viral si atunci ii dai de pomana antibiotic.
Mai ales ca abia l-a terminat de curand. Nu-i normal ca pentru un pic de febra sa fie asaltata cu antibiotic, mai mult se sensibilizeaza. Si zau daca nu am facut-o si eu cu primul baiat. Acum regret amarnic dar Bogdan a fost si este un sensibil din punct de vedere al bolilor . Doar pe cele ale copilariei le-a sarit in rest cu gatul mereu a fost in pioneze, tot timpul avea laringele sau faringele inflamat.
La Andrei am fost mai spartana , nu a luat medicamente decat absolut cand nu aveam incotro iar in aproape 11 luni o singura data antibiotic si atunci din cauza unui murmur pulmonar deci o bacterie ce ii infectase mucisorii.
Alta data a facut febra 3 zile dar a stat doar pe antitermice chiar daca o noapte a avut 39.6 C. Atunci a fost clar un virus.
asa ca mai bine faci niste investigatii
nu te supara pe mine, please
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
LaLa_20 spune:
Ce vine dupa ploaie?ZAPADA!!!Ninge si la noi!!!Dar sigur nu se va aseza nimic...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
stoisor spune:
sunt gata de plecat,Sara chiuie cu buni de mama focului,acasa va sta,ea e cea mai importanta pt mine,va multumesc mult de tot ca existati
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ceska777 spune:
Imi aduc aminte ca am citit si vazut pe blog-ul Ereenei cum arata parcurile si locurile de joaca pentru copii (unele). Poate vreti sa semnati petitia asta: http://www.petitieonline.ro/petitie-p55022040.html pentru ca spatiile verzi sa poata fii folosite cat mai util si de mamici si copilasi...
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
clar azi e ziua de .. nici nu stiti ce fac eu .. pregatesc cate o surprizica .. ca intram in sezonul aniversar ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Alina inceatrca sa ii faci niste analize Ioanei. Rosul in gat este un simtom nu o boala. Poate fi ceva viral si atunci ii dai de pomana antibiotic. Mai ales ca abia l-a terminat de curand. Nu-i normal ca pentru un pic de febra sa fie asaltata cu antibiotic, mai mult se sensibilizeaza. Si zau daca nu am facut-o si eu cu primul baiat. Acum regret amarnic dar Bogdan a fost si este un sensibil din punct de vedere al bolilor . Doar pe cele ale copilariei le-a sarit in rest cu gatul mereu a fost in pioneze, tot timpul avea laringele sau faringele inflamat. La Andrei am fost mai spartana , nu a luat medicamente decat absolut cand nu aveam incotro iar in aproape 11 luni o singura data antibiotic si atunci din cauza unui murmur pulmonar deci o bacterie ce ii infectase mucisorii. Alta data a facut febra 3 zile dar a stat doar pe antitermice chiar daca o noapte a avut 39.6 C. Atunci a fost clar un virus. asa ca mai bine faci niste investigatii nu te supara pe mine, please O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Nu ma supar, iti multumesc pt sfat, am terminat antibioticul pt tuse, de fapt nu stiu sigur daca de la rosu in gat a facut febra, asa a zis Asistenta , la 16 a avut 38,3, iar acum are 39,5 si a avut 2 scaune moi, i-am pus un supozitor Novolcamin. Voi vb cu Dr despre antibiotic daca sa ii dau sa nu (mai ales k am terminat unul).
Voi incerca sa ii pun fular doar in jurul gatului.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)