Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 15
Shose spune:
Cum se vede ca n`am treaba !
Ema ce faci? Ce face bb Milan? Cum merge sala?
Si acum strig si io dupa 3 mari absente:
Mishu, Iulia82, Gugu.... ce e cu voi?
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
danonique spune:
Buna!CESKA super inventia bunicii si ce mult ii place lui Benji!E adorabil!Vroiam sa te intreb daca a ajuns comanda de La redoute.Mie mi-au livrat azi dar numai jumatate din comanda.Fetele cu masutele cred ca abia sapt viitoare voi reusi sa le pun la Atlassib pt ca astia au facut pachete separate si vad ca le livreaza pe rand.Am sunat sa vad si mi-au spus ca la inceputul saptamanii viitoare vor ajunge si restul masutelor.Imi cer scuze ca dureaza asa mult dar nu e din vina mea.Pupici!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
LaLa_20 spune:
Shose multam de ajutor...eu sunt mai imprastiata...si mereu retin ce e bine si ce nu,dar explicatia o uit mereu...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shose Geniala bunica lu` Benji!!!!! Lala mik de la Lala sau Miri citire, parca una din ele, fumarul se uda de la respiratia bblusilor si tzine rece apoi la guritza. Deci IoanaCt, fularashul la gura, am retinut io de la fetele experimentate, face mai mult rau, de cat bine Shose si Pipetzica (12.02.2008) Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
Fularul il pun la gura nu ii acopar si nasucul, deci poate respira pe nas. Va pun aici poze poate ati m vazut: http://good-times.webshots.com/photo/2431210050104142649QlcZnb
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
anca.b spune:
Ceska, e bestiala saniuta neamtului! bravo buni!
Ioanact, ti-au zis si fetele, am vazut. intr-adevar fularul se pune numai la git, nu peste guritza. explicatia ai si vazut-o!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ceska777 spune:
Fetelor,
cu Buni aici Benji face tot felul de chestii: saniuta pe parchet, stau in geam el pe pervaz admira traficul, se joaca cu jucarii din te miri ce, baita e altfel, ii canta cantecele ad-hoc inventate. Pacat ca pleaca si e atat de departe!
Danonique,
am vazut de cand le-ai pus pozele cu Albert si Vanessa! Asa de bine va arata un Praslea mic intre ei doi! Eu inca nu am primit masuta, o asteptam azi dar nu a venit! Sper sa ajunga pana de Craciun!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ioanact,
nici pe gurita nu e bine sa stea fularul. Respiratia se condenseaza de fularul rece si acesta se uda, ii va fi frig. Eu niciodata nu i-am pus fular, doar suzeta in gura sa nu respire pe gura aer rece cand adormea la plimbare, in carucior.Nu e asa frig inca, poate doar cand vor fi minus grade! Azi erau 0 grade la noi.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
Am avut o criza de plans de mai mare frumusetea,din senin si iarba verde,fara motiv ,a poate doar din oboseala si epuizare,chiar sunt terminata psihic,acum a trecut ,am iesit afara la aer,am bagat o pipa ,am admirat zapada care a acoperit totul si mi-am revenit
defapt nu chiar din nimic,azi trebuie sa mergem la ziua unui baietel de 4 ani si la ziua cumnatei mele,si parintii copilului insista sa mergem cu Sara,Sara care are muci si tuseste,ei imi zic ca nui bai ca si copilul lor tuseste si inca mai stiu eu care tuseste ca e sezonul si etc,ziua io tin la un restaurant ,deci nu sunt conditii pt Sara,fum,curent,frig ,aglomeratie,....cumnata vrea sa mergem tot cu Sara ,nepoatamea i cobza,aceiasi explicatie ,i sezonu,nui bai
pai cum pui mei nui bai cand eu ma chinui cu copilu asta de o luna aproape cu divesre probleme si acum o vad mai bine si o tip in te mir ce alte belele,pai chiar i baica nu ma mai tin nervii si corpul meu deja i praf ,am slabit ca un mat ,nu mai am haine ce sa pun pe mine ca cele dinainte de Sara mis mari ,asa rau arat
fata va sta acasa cu buni si punct ca deja nu mai suport si ma umfla iara plansu
tata nu se baga,"puiu cum vrei tu dar ar fi frumos sa iasa si copila intre oameni"no comment
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
imi cer scuze pt mes daca v-am stresat dar sunt umpic intoarsa.......gresesc cu ceva?sunt eu prea stricta?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Shose spune:
Stoisor bine zici !
Nici io n'as cara'o asa aiurea.
Cu buni ii e cel mai bine, acasica, la caldura.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii