Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 14
anca.b spune:
Noi tocmai am terminat de papat: pireu de cartofi cu unt si lapte. plus peste fript (pangasius). i-a placut f tare la piciu meu...nu apucam sa-i dau, asa repede deschidea guritza.
Si ne plimbam tot mai mult prin casa (noroc ca e mare apartamentul si e loc). cu hamul (care nu-i prea place). azi am incercat sa-l "tin" numai de bluzica, din spate (nu de la git). si merge f bine. practic singur. il mai si las din cind in cind de tot. doar ca ii e frica si daca nu ma simte se lasa jos. perseveram.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
SARA ELIZA
SA FII SANATOASA, CUMINTE SI FERICITA alaturi de parintii tai!
Buna fetele. Chiar e buna , la ce noapte am avut, Ioana s-a trezit la 1, la 2 a facut un pic de febra 37,7 la 3 am stins veioza ca nu vroia deloc sa se culce, avea chef de joaca, pana la urma a adormit. La 9:30 a avut 38,5, am chemat Asistenta sa se uite la ea sa imi zica daca cumva rosu in gat sau de la dinti, binetinteles k are rosu in gat, iar ii dau anitbiotic, ieri a fost ultima zi de tratament pt tuse, si am zis si eu ca am scapat (nici nu mai statea sa ii dau antibioticul) si iar am luat-o de la capat, acum sa se faca bine, ce sa fac..Ieri am fost pana la biserica, care e aproape de noi la cativa pasi , i-am pus si fular la gura si tot a respirat aer rece, iar maine tb sa plecam la parintii mei, e ziua mamei mele, tb sa o infofolesc bine.Aaa apropo mi-a zis Asistenta sa ii dau si Ca, sa ii grabeasca eruptia dentara. Are 10 luni si 11 zile, inca 2 zile si depasim recordul, de fapt mai este cineva, parca Razvanici(ramonab)care nu i-a iesit dintele. Acum doarme Ioana de la 12, abia a adormit, mititica, mama pe ea sa se faca bine.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Ati vb de ninsoare, la noi ploua.
ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ceska777 spune:
Shose,
nici noi nu avem inca sanie... dar uite http://good-times.webshots.com/video/3008214240102658297PkUQLO ce a inventat bunica! Merge si pe uscat!
Bine ca e Pipe la bunici mai respiri si tu!
Ancab,
i-am citit mamei ca Stefan papa puree de cartofi si peste si cred ca ii va strecura si ea lui Benji peste la pranz in leguma sau separat, sa vedem cum o sa-i placa!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
e eeee e pe aici si eu.....
ce povesti frumoase am citit hmmmmm,ce dor mi si mie de burtica mea dar acum am sufletelul langa mine si e ok si ma bucur de ea in fiecare secunda,de felul in care descopera ea lumea si de cum reactioneaza la tot ce intalneste,.....
....mai nou ne plimbam pe la etaj de manute si la capatul scarii face "ta-ta buu" tati i tot face buu de cate ori se despart sau se intalnesc la capatul scarii,i asa de soada,stie ea mititica ca pe acolo vine tati la ea
si la noi tot ce face ea cu tati este gimnastica,joaca si distractie la maxim,pana fac eu un dus,mananc prima si singura data in zi,niciodata nu ia dat un biberon sau sa i schimbe un pampers,dar e prezent in viata ei ,ea il adora si il soarbe din ochii iar el e lesinat dupa ea.....motivatia....aceiasi,nu pot,mi frica,nu stiu,daca fac rau,daca nu o curat bine,daca se ineaca,etc si pt asta exist EU,dar nu'i bai,ma descurc si atat cat face e ok,nici timpul nu i permite mai mult
cat ne chinuiam acum o luna cu doctoriile venea din 6 in 6 ore,si de la lucru,si noaptea se trezea sa ma ajute sa i dau doc,stia cat i de tragica problema ,apoi acelasi lucru sa intamplat la primele aspirari de nasuc(acum sunt profesor,ma descurc si singura)dar venea de la lucru si ma ajuta la tot
sa nu cumva sa verse ca e langa noi ,acum cand am avut probleme dar E BARBAT ,IL INTELEG si stiu ca noi suntem totul pt el
va sarut
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 Shose, nici noi nu avem inca sanie... dar uite http://good-times.webshots.com/video/3008214240102658297PkUQLO ce a inventat bunica! Merge si pe uscat! Bine ca e Pipe la bunici mai respiri si tu! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Super inventia bunicii lui Benji.
ALBUM
Alte POZE
LaLa_20 spune:
Ioanact...eu stiu ca tocmai fularul pus la gura duce la raceala,explicatia nu mi-o mai aminresc...cert e ca bibi a purtat fular doar la primele iesiri...si apoi ca si acum...ii pun fularul doar la gat,dar nu il trag la gura...ea nu a racit niciodata
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Shose spune:
Geniala bunica lu` Benji!!!!!
Lala mik de la Lala sau Miri citire, parca una din ele, fumarul se uda de la respiratia bblusilor si tzine rece apoi la guritza. Deci IoanaCt, fularashul la gura, am retinut io de la fetele experimentate, face mai mult rau, de cat bine
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
LaLa 20, Shose nu stiam, ca, daca ii pun fular la gura mai rau ii fac. Mai invat de la voi.
ALBUM
Alte POZE
stoisor spune:
Ceska oauuuuu ce moratala i saniuta si ce incantat i Benji,BRAVOOOOOOO
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA