Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 13
jelimoni spune:
fetelor care folositi aparat de aerosoli...cand il folositi?robi nu are muci da totusi cand respira zici ca trece trenu asa ii horcaie...si asta de cateva zile azi parca mai rau....ma gandeam daca sa iau un aparat l-ar ajuta sa respire mai bine?cam cat e unul?parca l-ati recomanat pe omron...?
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
am scos nasul pe geam....a inceput sa fulguie si la noi!!! timid si nesigur...dar macar sint citiva fulgi. si stefan doarme....
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ceska777 spune:
Neata!
La 04:30 ningea si imi venea sa ies afara! S-a trezit tati si apoi pe la 5 si Benji. A baut lapte si s-a culcat la loc pana la 07:30. Apoi am admirat http://good-times.webshots.com/album/568835495VSvWhX PRIMA ZAPADA!
Pacat ca e asa putina si se va topi! Eu vreau nameti, viscol, ger! Iarna adevarata!
Vom fi singuri cu bunica in week end-ul asta, tati o viziteaza pe bunica cealalta. Daca mai ninge musai sa vina socrul cu sania lui Tobias de cand era mic sa iesim afara in sanie.
Fetelor, !
Imi doresc rabdare si inspiratie sa ii apropii cat mai mult pe baietii mei! Va
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danybv spune:
buna fetele
Am vazut ca la voi ninge , eu sunt tare trista la Tulcea este cald in schimb la Brasov ninge de rupe , uitati aici o poza facuta de dimineata poza
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ceska777 spune:
???? A comandat careva dintre voi cu cont pe webshots acele prints pe care ei le ofera gratis? eu ma tem ca nu sunt chiar gratis (nu vb de transport)???? Se pot face acum niste felicitari de Craciun f frumoase cu sabloanele lor si pozele noastre!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
LaLa_20 spune:
Hello!...la noi ploua...Vleau si eu sa ninga...
Monica Matz...nu am poze...eu a gandeam sa-i fac pat normal si sa-l ingradesc sa nu cada,dar un prieten care lucreaza la o fabrica de mobila...mi-a dat ideea cu placi care se v-or transforma mai tarziu...si in momentul in care ma v-oi hotara il v-oi suna sa vina sa-mi faca o schita...daca vrei dupa ce il fac pun poze...sper sa-l faca pana de ziua Biancai...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Shose spune:
'Neatza la 12!
ASm vazut pe Ioana mik...la fel de frumoasa ca acum, am vazut poze cu frumustzea lui Roli cu ochi de un albastru tulburator! Shose.
Am vazut filmuletzul lui Benji care vrea sa cunoasca zapada.
Ce frumos ca ninge la voi fetelor! Vreau si io zapada. Nici sanie n'am luat...dar sa ninga, caci ne mobiliam si luam sania imediat.
Scriu asa 'matinal' ca e Pip la bunici. O las si peste noapte acolo.
Vreau sa dorm, sa ma spal si sa fac curat in casa...ca e dezastru pe aici.
Bunica'sa i'a facut frumoasa camera in care am stat io pana acum catziva ani ( dormeam cu mama evident , v'am mai spus) si si'au facut planuri sa doarma amandoua acolo in noaptea asta.
Maine sper sa se intoarca acasa mai vesela si mai linistita.
Stancutz da....sa o rugatzi pe ZAna MAselutza sa ne lasa mai usor.
Cat despre tatici si implicarea lor, nu pot sa va dau niciun sfat. Si io am acasa unul care nu a schimbat in viatza lui un pampers de kk (in 9 luni!!!) pe motiv ca 'nu pooot', 'nu stiuuu', 'imi vine rauuu', 'nu ma descurc sa o streg', 'daca face infectie urinara'...etc.
La noi implicarea e cu joaca seara. Si asta se prezinta gen 'sporturi extreme', Stancutza a avut dreptate! Nu se joaca si ei cu o jucarie sau alte chstii...ci mai mult fizic sau cum sa explic, cu capul in jos....picioarele in sus....sarituri, aruncari...etc.
Io ma ingrozesc dar Pip e tare vesela si rade in hohote.
Mai nou il cocosaza cu mersul pe jos, tzinuta de manutze.
A...si mai contribuir uneori la biberonul de noapte sau cel de dimineatza. Adica o luam langa noi si tzine el de bibe...pana adoarme unul dintre ei.
Fetelor suparate, asta este.... ori sunt prea obositzi (si mie imi pare extrem de rau ca nu mai e ca pe vremuri, cand si mama si tata munceau 8h si alea nu din greu) ori sunt utin nepriceputzi (ce'i drept avem si bb mici). Cand vor mai creste bblusii cred ca le va fi mai usor sa isi petreaca timp cu ei.
Alinush tu stii ce cred io? Io cred ca tati lui Luca e un tatic exigent, nu rau. Si cred ca vrea sa'si educe la maxim baiatu'. Mai cum era pe vremuri educatzia, nu dupa noile tendintze. Poate din cauza asta e situatia asa la oi.
Tu esti mai 'open mind' si ai inteles ca afectiunea si dragostea aratata la maxim e cheia succesului...dar el cred ca e mai de moda veche.
muuuuult.
PS: Sa va spun cum e mai rau?? Contabila noastra de la firma anascut in mai (la 42 de ani) primul copil, si prematur.
In mai a nascut si in iunie a plecat sotzul de acasa...de tot. Acum sunt in divortz. Si el e 'om copt la minte', peste 40 de ani. A plecat pe motiv ca 'il inspaimanta responsabilitatile'. Nah motiv. Dupa 15 ani de casatorie si un bb dorit la maxim.
all....noi suntem cazuri fericite pana una alta.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
alinaatudor spune:
Buna dimineata...la prannz
eu am trimis "copii" la soacra-mea (cu care nu vorbesc ..apopo..de aia nu m-am dus si eu)..poate ca mesajul asta e derivat intru-catva sin din problema asta a mea cu soacra..din faptul ca desi m-a jignit si ne-am certat foarte urat, eu ma simt ingrozitor de vinovata..si nu fata de soacra-mea..ci fata de stefiuta ..caci nu e deloc bine ce se intampla..as fi vrut sa nu existe nici un sentiment negativ in preajma ei..uff..
..un citit un pic pe forum..mi-a placut tare lectura..de data asta:)
Mai fetelor...copii nostri se fac mari..mai tineti minte cum eram anul trecut pe vremea asta...ce faceam noi la prima zapada..cu burtica mare..si iubita..ne intrebam cum vor fi ingerasii nostri...ne faceam planuri..si cumparaturi..mie imi vine sa plang de emotie si nostalgie...si iata ca mai e un pic si puii fac un an..sunt mari..au inceput sa vorbeasca..sa mearga..sa se joace cu adevarat..sa se bucure cu tinta..sa ne iubeasca si sa ne arate ca ne iubesc..sunt niste fiinte incredibile..ne dau putere de a merge mai departe in fiecare zi...
eu de cand a venit stefiuta...am un alt tel in viata..sunt extrem de fericita ca acum simt ca sunt intreaga..nu imi mai lipseste nimik...
iar greutatile..adaptarea la noile reguli..la noua viata..desi sunt grele..desi durumul e plin cu tot felul de obstacole..desi trebuie sa facem compromisuri..experienta aceasta ce se numeste primul an din viata ingerasului meu..pentru mine a fost o adevarata binecuvantare...
au trecut destul de repede lunile astea imperuna cu stefy..desi uneori mi se parea greu..acum ma uit la ea..o vad ca imi zambeste..imi intinde manutele ei grase...ma apuca de ochi si de nas...si intinde gurita spre mine ca si cand ar vrea sa ma sarute...este extraordinar..este un senitment coplesitor..ca nici un altul....
sa ne rugam la Dumnezeu sa ne protejeze familiile si aceasta comoara ...sa ne ajute si sa ne dea intelepciunea de a creste ingerasii acestia..de a ii transforma in adevarati oameni de nadejde...sa ne dea puterea de a munci si de ignora tentiile negative..de a fi mai buni de dragul copiilor..de a fi mai rabdatori..mai impaciutori..mai toleranti..pentru ca ingerasul sa creasca in sanul unei familii calde si iubitoare...
Stefania si Mircea..va iubesc mult!
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
vaiii..am scris "copii"....vroiam sa scriu "copiii"..sorry
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Shose spune:
Alinusha ce frumos zici tu acolo. Ma iau amintirile!
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii