Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Hai ma Roli... si eu care imi puneam speranta ca mai este cineva la fel de grabit ca mine sa vada copilu in patuc normal...

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Vizualizat poze cu Andrei de roli...
monica matz...mai exista...Eu ii v-oi face cadou de craciu+ ziua ei...un pat normal...dar il v-oi face pe comanda si-l v-oi ingradi cu placi de pal care mai tarziu se vor uni sa formez un birou sau un dulap(inca nu m-am hotarat) iar patul va ramane normal normal......uitai am vazut-o si pe Bianca cea nehotarata...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Lala20, nu ai o poza la patul minune???

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata, zuze buburuze

v-as fi servit cu o dar s-a terminat ,le-am dat-o toata www.trilulilu.ro/klaud30/acc2a077b197df" target="_blank">astora

elle, ai mai gasit pian? cand am coborat eu nu mai aveau

am vazut poze cu puiutul lui roli cu ochisori albastri. bafta cu apartamentul roli

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

Ningeeeeeeeeeeeee!!!

Acu` m-am trezit si surpriza....afara ninge ca-n povesti!

Dupa cafea ies sa fac niste poze!

Io-s cam zombi ca aseara a venit sora mea, care e si nasa Maiei(care e placata din tara) si am stat la povesti pana la 4 dimineatza asa ca va fi o cafea lunga....

Stoisor, sa-mi spui care cd-uri vrei sa ti le scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

si la noi NINGEEEEEEEEEEEE
Theli nu ma pot hotara,uite sti cum,care crezi tu ca sunt cele mai linistitpoare,de nani,care vrei tu
te pupacesc
ps.si cate vrei tu,le achit

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

si la noi NINGEEEEEEEEEEEE
Theli nu ma pot hotara,uite sti cum,care crezi tu ca sunt cele mai linistitpoare,de nani,care vrei tu
te pupacesc
ps.si cate vrei tu,le achit

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

si la noi fulguie...mi-era dor sa vad zapada!sunt curioasa cum vor reactiona copii,sau sunt prea mici??
ramo asa era si robi la inceput alerga si se dezmembra tot,apoi o invatat sa se concentreze si sa=-si coordoneze miscarile!de atunci e tare grijuliu sa nu cada,mai ales la praguri...iar daca cade,se intoarce sa-l treaca iar ca sa-i reuseasca!e ambitios
ali n-am apucat sa citesc nimic din urma,sunteti bine?cum e sara?sa-mi dai un semn cand apari prin sb
shose da tot asa suntem cu noptile...poate un pic mai bine...cam 5 treziri pe noapte...dar azinoapte m-o terminat..tare agitat o fost o si adormit abia la 1 noaptea imi venea sa plec de acasa...apoi m-am gandit ca daca tot o adormit abia la 1 va dormi toata noaptea da de unde...5 sau 6 treziri pana la 7 dim
merg sa fac un dus pana sta cuminte
va pup,azi o sa incerc sa vad poze si filme restante ca n-am mai vzut de mult clopoteii

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata
Noi azi avem program de vizite, ne intoarcem pe seara acasa .
Va pupam si vorbim diseara
O sambata placuta va dorim

PS : ce frumos ca ninge , eu parca nu astept ninsoarea in Bucuresti la mocirla care se face aici ...de trafic nu mai vorbesc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
ce frumos ca ninge pe la voi, tu fetelor! sa trimiteti si la noi ceva fulgi. macar in poze! pls! la noi e prea cald ca sa ninga...

Ceska, Alina, e pacat sa se intimpla asa in familiile voastre. si ovi munceste de dimineata pina seara, insa primul biberon i-l da el lui stefan (azi l-a pus si pe olitza si era fericit ca a facut bebe si la el kkutza...au veit amindoi cu olitza la mine in dormitor sa-mi arate isprava...). apoi pleaca la munca. vine la prinz sa manince. de obicei stefan doarme si nu il vede. seara ajunge acasa pe la 8...se joaca cu stefan, ii face baie, il schimba, se uita la desene animate. apoi in da cina si il culca. toate intr-o jumate de ora. asta e ritualul de fiecare zi. duminca sintem toti trei si ne impartim treburile.
asta e. daca stai sa aduni orele in care sta tati cu stefan, ies foarte putine - max o ora pe zi. insa macar e quality time. iar bebe e atit de ferict cind e taica-su cu el...eu nu mai exist...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetele,

Am intrat sa va salut si n-am ratat pozele cu strengarii lui Roli - niste minunatii - si cu printesa Alinei - o papusica.

Si, ma bucur ca Sara (de Ali-stoisor) e mai bine - am citit ieri dar n-am mai apucat sa zic ceva!

Ninge... ce frumos! La noi, vorba LaleiD, dak ninge totul devine cosmar; dar parca tot as vrea sa dea cativa fulgi, sa-i cada pe nas buburuzei.

Pitik doarme din ce in ce mai bine - nu se mai intepeneste in tablie.

Mai am niste poze de vazut, dar poate diseara dupa baie.

all the little bells!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput