Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Ma bucur ca ati ajuns acasa si sunteti bine! mamica si BB sa va acomodati cat mai repede si sa treaca durerile ! Vezi ce inseamna un sot bine ales la casa omului!

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Neatza...raportez 1 buc sot cu cearcane...bebe a plans la 11 seara, 3, 6, 11 dimineata....sot a evoluat la schimbat pampers, alaptat, ragait, culcat bebe....io la ....pana ma dau jos din pat dureaza 10 min si mers pana la bebe 4 min, ustura operatia, doare spatele, sa-mi traiasca batranetzile.....deci...eu am preocupari Milka...ma mulg si depozitez...acum ma relaxez la o cafea sot pazeste ...Prima noapte a trecut...panica a trecut..Inca nu pot sa cred ca chestia aia mik ( desi mi se pare mare ptr interiorul meu personal)a fost in burta mea...si ca m-au si pus s-o iau acum acasa, si ca nu are de gand sa plece ( vb lu bunica-mea)

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Criss- bine ati revenit acasa in formatie de 3

Ca raspuns la intrebari:
1)nu am dat decat Vigantol 2 pic/zi din ziua a-14-a
2)pt buric - Baneocin pudra
3) buricul nu l-am acoperit cu nik, dar am avut grija sa nu-l bagam sub jet de apa pana a picat

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 36+ Theodora
PRINTZUL

AMR 3 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Am schimbat si noi semnatura si am mai pus pozite

Criss de Paula Sofia
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Eli ma bucur ca acum sunteti bine tu si BB Dimitrie. Sa va dea DD multa sanatate si sa cresteti mari si mult noroc!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Alexutza multumim de raspuns

Criss de Paula Sofia
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari VonHelen, refacere usoara si laptic mult si repede! Sa fie bb sanatos, norocos si cuminte!

Criss, bine ati revenit acasa!
Elilov, Flowers, ce bine ca pentru voi a trecut greul. Stiu eu de ce fug de cezariana.
Eu cred ca Darling este la spital. Are cineva numarul ei?
Alexuta, eu zic ca vestile sunt bune, fii optimista!

La noi a nins, i-am facut cateva poze Anei in zapada. Iar pe mine ma doare gatul.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Mirtha scumpa, cred ca sunt mai inalta ca tine, ca la mine nu vine atat de lunga, vine deasupra genunchiului cu o palma si jumatate, oricum soata insista ca m-am facut de ras. http://good-times.webshots.com/photo/2836471430103625916ESOskZ
Si asa ca ca de ieri rade de mine (bine situatia nu e de ras, dar el rade de absurdul situatiei) "ce e draga, nu aveti si voi decat un bloc turn in Braila de au ajuns sinucigasii sa vina la Bucale?" - la el totul se rezuma la ideea de a fi de la capitala si "restul". La noi asta e un prilej mereu de sicana, zice ca sunt de la Moldova (si stie si el niscai geografie) eu insist ca Braila e la granita dintre Muntenia si Moldova iar Braila e in Muntenia dupa cum Galati e in Moldova, insist de asemenea ca noi restul mai venim la Bucuresti sa mai invatam pe unii din astia de la Bucuresti care nu le-a placut cartea, niscai geografie, niscai istorie...

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo?start=60

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Criss, bine ati venit acasa! In legatura cu calciul - eu ii voi da vigantol, incepand de maine si, in completare, mi-a recomandat med de familie sa ii mai dau macar 5 zile si calciu gluconic.

Mirtha, Amalia, am pus in aplicare sfatul cu SAB-ul. Oare e vreo problema daca o sa i-l dau simplu, fara lapte? Am constatat ca ii place, mai ramasese pe lingurita nediluat si l-a acceptat si asa, plescaia tare satisfacut (spre deosebire de picaturile de Fe, la care chiar plange). Problema e sa identificam ce inseamna "inainte de masa", pt ca avem si noi episoade de mancat, adormit 5-10 min, iara supt, iara adormit...

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Acum ca o proaspata mamica as vrea sa intreb celelalte mamici 1). daca le a-ti dat la bebei calciu lactic (dizolvat in ceai) sau ceva sirop cu calciu pt. copii 2).la toaleta buricutului dati cu Betadina? si puneti si ceva comprese pe el sau in jurul lui? la baita udati buricutul?
Gata ma opresc desi asta mica inca doarme (are si un pic de icter) , laptic ii dau si eu si putin completare Nan ca in spital pana imi vine si mie ca lumea .

Va pup si va iubesc

pentru urmatoarele mamici

Criss 39
http://community.webshots.com/user/criss703

1)Nu i-am dat calciu - cica are- asa a zis med de fam dupa ce a apasat-o pe cap
2)In cartea Dr Culcer scrie sa facem toaleta buricului cu alcool alb;eu i-am facut cu alcool med si i-am facut baie insa nu am tinut-o in cadita ci deasupra acesteia-ca la ghiuveta;buricul a cazut in fix 11 zile; fara comprese.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2009) si Julia Alessandra (5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Avem poze!

Mihaela de Miruna Cosmina

Pozele mele

Mergi la inceput